+3 oy
668 göst.
Diğer kategorisinde (281 puan) tarafından
Eşim ailesinin evine gitmisti akşam vaktiydi.orda kardeşinin arkadasi gelmiş.neyse kayinpederim eşime demiski evine bırak.esimde kaynanamin yüzüne bakmış bisey dememiş.ordan kiz demiski nişanlım gelip alacak diye.siz olsaniz napardiniz

29 Cevaplar

0 oy
(7,904 puan) tarafından
Nişanlı olsun evli olsun bekar olsun ben karşıyım böyle durumlara. Gidemeyecek olur kardeşiyle birlikte bırakıp gelir en fazla
-Reklam-
0 oy
(901 puan) tarafından
Yanına kardeşini de alırsa daha hoş olur. Ben yine kızmazdim ama tanımadığım için rahatsız olurum belki seri katil sapik yani. Devir çok kötü. Tanıdık biriyse hiç sorun yok ama görüşmediği bilmediği bir kadın veya adamla tek gitsin hiç istemem 50 kere ararım 
0 oy
(51,567 puan) tarafından
didisinin didisi esine mi kalmis 
0 oy
(1,617 puan) tarafından
Şimdi evet olay güven meselesi ki ben eşime çok güvenirim ama velhasıl kelam kayınpederim öyle dedikten sonra kız bişey demiyor kocam kaynanama baktıktan sonra nişanlım alıcak diyorsa eşimden değil ama kıza güvenmem sonuçta oraya giderken akşam nasıl döneceğini de düşünmesi gerekiyor o bırakır bu bırakır gibi ihtimalleri göz ardı edip dönüşünü ayarlaması gerekiyor 
0 oy
(976 puan) tarafından
Gelirken dusunmemismi nasıl gideceğini, kardesinde yanına binse gidip bırakabilirlerdi
0 oy
(1,548 puan) tarafından
Zaten hepiniz bırakmazsa kızardınız tabiki canım. 

Zaten hepiniz bir şey olduğunda kocanızı boşarsanız(!)

Üstüne alınanlar alınsın alınmayanları öptüm. 
0 oy
(431 puan) tarafından
Kocama güvenip mi arkadaşi eve gelmiş farzet kocam yok nasıl gidicekti aynı şekilde gidebilir asla onaylamam bunu , isteyen hoş karşılar ben asla hoş karşılamam eşimde bilir o yüzden asla öyle toplara girmez 
0 oy
(2,488 puan) tarafından
Yalnız bırakamaz. Arabada kaynım veya görümcem herhangi biri olursa sorun değil insanlık yapıp bırakabilir akşam vakti 
0 oy
(95 puan) tarafından
Bırakmasını istemezdim tabiki ha kardesin yada annesi olsa beraber bıraksalar olur ayrıca kız nişnlıymış o alacakmış neden teklif etmişler yada kayınpedrin bıraksın onuda gectim kız niye gec saate kadar kalmış kalmasaymış düşünüp erkenden evine gitsin nişanlısı da hoş karsılıckmıymış bu durumu acaba 

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 644 göst.
0 oy
11 cevap 639 göst.
14 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Fatmanur&kadir27 (705 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 257 göst.
19 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Emellllsdkkk (355 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 591 göst.
1 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (572 puan) tarafından soruldu

409,789 soru

12,319,915 cevap

38,931 kullanıcı

Kategoriler

...