+3 oy
284 göst.
önce Diğer kategorisinde (570 puan) tarafından
Saçlarım o kadar dokuluyoki avuç avuç yokmu kesin çözüm öneriniz kullandım durdurdu veya azalttı dediğiniz :((((

17 Cevaplar

+2 oy
önce (1,611 puan) tarafından
Kansızlık ve çinko eksikliği de saç dökülmesi yapar. Yakın tarihte vitaminlerine baktırdın mı?
önce (278 puan) tarafından
Hangi Bölüme Gidilmeli ki
önce (1,611 puan) tarafından
Dahiliyeye gidip vitaminlerimin hepsine baktırmak istiyorum de
önce (278 puan) tarafından
Teşekkürler canım
-Reklam-
+2 oy
önce (2 puan) tarafından
Önce muhakkak cildiye bölümünde muayene olun bir problem yoksa degerlerinizde, hacamat yaptırabilirsiniz fayda sağlıyor.
+2 oy
önce (684 puan) tarafından
Doğum sonrasıysa normal değilse çinko eksikliği ve kansızlık yapabilir cildiyeye gorunmen lazim
+2 oy
önce (987 puan) tarafından
Bade naturel biberiye suyu aldim. Yeni basladim bende. Trendyoldan yorumlarini oku cnm
önce (3,387 puan) tarafından
Ay ben evde kendim yaptım 2 gündür sıkıyorum saçıma bakalım bi değişim olacak mıı
önce (987 puan) tarafından
Uzun sürede faydası olur bence
+1 oy
önce (571 puan) tarafından

Arkadaşımın kardeşi öyle top top dökülüyormuş prof bi şampuan önermiş dedi şükür düzeldi eczanede satılıyor 

image

önce (571 puan) tarafından
Dedi 3 aya kadar etki ediyor
+1 oy
önce (3,893 puan) tarafından
Önce kan değerlerine baktır ardından verilen ilaçları kullan bide en iyi çözümü sana söyleyeyim biberiye ve karanfili kaynat boş bir sprey kutusuna koy duştan sonra yada duştan önce saçlarına püskürt ve masaj yap inan çok ama çok iyi geliyor dökülmelere
+1 oy
önce (195 puan) tarafından
Benimde post yukari
+1 oy
önce (6,714 puan) tarafından
Biberiye içeren saç ürünleri araştır kullan canım 
+1 oy
önce (7,719 puan) tarafından
Benim de aynı çok araştırma yaptım. Önce cildiyeye gittim kan tahlili yaptırdım herşeyim iyi çıktı. Araştırma yaptım biberiye suyu ve karanfil suyu karıştırıp sürmeyi öneriyorlar biberiye baya iyi geliyormuş. 
+1 oy
önce (1,335 puan) tarafından
Eğer sağlıkla ilgili bı sıkıntın yoksaaa. Biberiye suyunu öneriyorum. Suyunu kaynat saçlarının diplerine sık. Ve ben urban tonik kullanıyorum. Ayriyetten sampuanini da kullanıyorum. Saçlarım hem çok uzadı hem dökülmesi ciddi oranda azaldi
+1 oy
önce (13,568 puan) tarafından
Urban şampuan ve saç toniği canım 
+1 oy
önce (320 puan) tarafından
Ben şampuanı değiştirince azaldı dökülme 

Birde biberiye yağını şampuanın içine katıp kullan o da dökülmeyi önleyip yeni saç çıkartıyor
+1 oy
önce (15 puan) tarafından
Gano exelin transparan sabunu bn herşeyi kullandım saç için önerilen ne varsa hiç biri fayda etmedi yaklaşık 1 aydr kullanıyorum transparan sabunu gerçekten söylüyorm hem dökülme durdu hem yeni saç cikmaya başladı 
+1 oy
önce (1,332 puan) tarafından

image

benimde saçım kalmadı resmen bu bana aşırı iyi geldi hemen dökülmeyi durdurdu şuan indirimde 320 ye 2 tane geliyor kendimede stokladm
+1 oy
önce (10,302 puan) tarafından
Bu ara bende aynı durumdayım. Biberiye karanfil kürü yaptım 2 gündür saçlarıma sürüyorum. Birde aktardan biberiyeli karışık bakım yağı aldım. İnşallah ise yarar.. bulabilirsem.cildiye ye randevu alıp gideceğim 
0 oy
önce (22 puan) tarafından
Bnmde öyleydi dün doktor kan değerlerine baktı demir 7ye düşmüş direk serum tadavisine başladı bnce bı baktır değerlerine 
0 oy
önce (324 puan) tarafından
Kolajen kulllanmanizi öneririm. Sac cilt tirnak hepsi kendine geliyor

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 239 göst.
10 Ağustos 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Rakiraki (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 154 göst.
0 oy
13 cevap 658 göst.
17 Ocak 2020 Diğer kategorisinde ❤️İsmiAŞK❤️ (10,509 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 327 göst.

408,335 soru

12,267,533 cevap

37,507 kullanıcı

Kategoriler

...