+4 oy
407 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (1,633 puan) tarafından

Yeni evliyken bozuldugunuz bişey var mı acaba 

Ben anlatayım yeni evliyiz işte kaynatamlar geldi kalmaya kaynatam da yemek seçer herşey yemezdi bende kayananaya dedim ne yapayım sarma olur mu dediki üzüm yaprağı yemez lahana yap bende daha yirmi yaşındayım ve hiç yapmadım o güne kadar lahana dan sarma neyse kaç saat uğraştım oturduk sofraya kaynatam ben yemem dedi kaynana da hemen ordan bu değil kara lahana yapacaktın dedi o an o kadar üzüldüm ki kaynatam yemedi kalktı yese nolurdu sanki

image

20 Cevaplar

+2 oy
önce (3,930 puan) tarafından

Afiyet olsun canısı bide emann boşver iyilik yap denize at, benim öyle çok anım oldu ama artık hiç takmıyorum :D

önce (1,633 puan) tarafından
Sağol can bende zaten o zaman üzülmüştüm şimdi olsa yer kalkarım amann napiyim
önce (3,930 puan) tarafından
Sksjjsjs Hah şöyle
-Reklam-
+2 oy
önce (2,044 puan) tarafından
Dugunden 3 gün sonraydi. Annemi özlediğim için eşim annemləre goturdu beni. Geldim kaynanamin surati bin karis . Ona sormadigim icin bana surat asmisti. Umrumdami peki .

O zaman uzulmustum digrusu ama artik asla umrumda olmazdi
Evet canım zaten o zaman insan hassas oluyor şuan olsa aynı şey yer kalkarım aman napiyim
O zaman da aslinda umrumda degil gibi davranmisti.. ama yeni gelin her sey dokunuyor insana .
Evet canım helede aile olunca eşin götürmüş sonuçta ona neyse
Aynen . Çok götürürdü eşim ilk gunler. O surat astikdan 2 gün sonra gene götürmüştü eşim sjsjsj
Hahaha çok iyi cevap olmuş
+2 oy
önce (6,315 puan) tarafından
Zıkkımın dibi hangi bı bozulduğunu yazıyım buraya destan olurda en çok annemin ekmeğine gidecektim eşim sabah erken kaldırda ben goturuyum demişti koydeydik kaynanam da oda ananın ekmeği için nie benim oğlumu uykudan kaldırdın demişti o zaman cewap werememistim yeni ewliydim şimdi olsa laflardan laf beğenir 
Ayy hemde nasıl ben zaten konusmuyorum artık
önce (6,315 puan) tarafından
Konuşuyorum da gönüllü değil ama hiç lafinin altında kalmam 5 5 alır cevabini
+2 oy
önce (19,498 puan) tarafından
Zıkkimin kökünü yesin boşver . 

Ben de yaklaşık 7 8 aydır evliyken kayinvalidem kızım bı tedavi olun isterseniz yaş ilerledikçe hiç çocuğunuz olmaz dedi. Bı ona sinir oldum. Başka da hiç canımı sıktığı olmamistir. Allah razı olsun 
Yani onlara göre evlenince hemen çocuk olması gerekiyo. Saçma sapan fikirler
Aynen öyle sürekli diyordu niye sizin çocuğunuz olmuyor
önce (732 puan) tarafından
3 sene çocuk yapmadım diye kısır denildi bacılar çokta üzülmeyin ☺️☺️☺️
Yok.valla üzülmedim de insan bı sinir oluyo. Hayır git oğluna söyle demi. Gelip bana soyluyo. Tatlı dille söyledi. Ama insan yine de bı sinir olmuyo değil
önce (732 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun dostum aynen çok sinir bozucu bir durum
+2 oy
önce (1,783 puan) tarafından
Hiç bozulduğunu hatırlamam bozuldugum an bozarım...✓
Helal olsun ya ben daha yeni öyleyim
önce (1,783 puan) tarafından
Sivri dilli derler  ama hayat zalim napicaksin
Diyen desin bıktık artık
+2 oy
önce (4,720 puan) tarafından
Afiyet olsun canım çay faslı bitti bugün çok yoruldum çocukları yatagına gönderdim bende dinlenme moduna geçtim
Teşekkür ederim canım bizimkilerde uyudu inşaallah kalkmaz küçük
önce (4,720 puan) tarafından
İnşaAllah canım benımkıler biraz büyük sabahta erken kalkmak zorundalar o yüzden erken yatıyorlar ☺
+2 oy
önce (511 puan) tarafından
Hangi birini anlatayım içimi döksem ah ah... 
Gel sarılalım
+2 oy
önce (333 puan) tarafından
Bende 1 haftalık evliyken kaynanmgil ve evli görümcem akşam yemeğine geleceklerini söylemişlerdi

Bende ilk defa misafire yemek yapacağım bekarken yapmadım tek başıma hiç.neyse fırında tavuk çorba pilav salata filan yaptım.davetin üstünden zaman geçince görümcem şey demişti senden bi içli köfte filan beklerim tavukla kandırdın kolaya kaçtın gibi şeyler demişti

Şimdiki aklım olsa kurban ederim tavuğu da.bu arada kendisi bir kere bile davet etmedi bizi.
Zaten hep öyleleri konuşur
+1 oy
önce tarafından
Bende esim geceye gittiginde orda kaliyosum sohbet muhabbet yok kaynsnsm bi is de yaptirmaz otur otur surekli basks bisey yok tvdd esra erol acik cit cikmadan seyrederler vrndd slisik degilim uykum grliyo csnim sikiliyo burda takiliyorum bi kere dalmisim kaynansm mutfaga gitmis kayinbabsm kslkmix isigi acmis merve su perdeleri çeksene herkes bizi izliyo dedi sok oldum bi anda biraz snnene yardim et surekli elibde telefon var kendine zarar dedi cevap bile veremedim su gun oldu hala orda elime telefon alamam 
Evet valla insanı rencide eder gibi ne tuhaflar
+1 oy
önce (361 puan) tarafından
Kaynanamı çok severim çok iyidir ama hamileyken midem çok kötüydü birsey yiyip içemiyordum tam mutfağa gidecekken kayınvalidemin görümceme bir sağlam olamadı hep hasta dediğinde çok kötü olmuştum
Yaa evet insan kötü oluyor
0 oy
önce (1,879 puan) tarafından

Hangi birini anlatayım :angel: neyse afiyet olsun

Çoğumuz böyleyiz maalesef
0 oy
önce (20,453 puan) tarafından
Detay verseymiş körmü boşver ya geçmiş gitmiş sende neye takılıyon bacı jjjdjd anam babam bizdeydi içtik biz çayımızı 8 de akşam 
O an üzülmüştüm şimdi olsa yer kalkarım... afiyet olsun can
önce (20,453 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
önce (3,185 puan) tarafından

Hahah çook kötü olmuş yaa kıyamam. Böyle insanlara sinir oluyorum. Geliyorsun madem uyum sağla idare et yani ölmezsin:getlost:

Yok valla hiç görmedim
0 oy
önce (689 puan) tarafından
Olmaz olur mu hiç düğün gecemizin ertesi günü sabahı kayınpederim aradı eşimi neymiş traktör tarlada kalmış gel diye. Eşimde çıktı gitti ona çok bozulmuştum
0 oy
önce (51 puan) tarafından
Afiyet olsun canım 

Benim liste çok kabarık ya boşver ☺️☺️
0 oy
önce (17,914 puan) tarafından
Ay hiç üzülmem ona madem öyle kalsın yapsın kimsenin özel isteklerini gerçekleştirmek zorunda değilim..
0 oy
önce (610 puan) tarafından

Ay aman hangi birini yazayım ki :D şuan kuş cik dese öyle mi tamam derim öyle yani umurumda değil kimse çocuklarım dışında sjsjsjsjjs :D

0 oy
önce (955 puan) tarafından
Bende daha yrnı gelmişim kaçarak evlendik ikinci günü kaynana eve geldı ne naptınız yemek dedi eşime işte yaptığım yemeği söyledi eşim kalkıp mutfağa gitti bende godım dedım ama içimde hiç art niyet yok bana sen otur burası oğlumun evi istediğim gibi gezerım demişti şuan üç yıllık evliyim bır buçuk yıldır evıme adım atmaz hak edene hak ettiğini veririm 
önce (5,039 puan) tarafından
Ayy en kaynana potansıyeli olan senınkını seçiyorum o nası bo hareket
Helal olsun valla en iyisi
önce (955 puan) tarafından
Hahaa ne nemruttır o çooook suratlı
0 oy
önce (2,195 puan) tarafından
Kayınvalidem lerle aram çok iyiyken görümcemi haksız yere korumasından aramız bozuldu. Bunların hoca bir kuzeni vardı ve büyü yapıldı dendi. Kayınvalidem de bizden değildir ,bizde sorun yok demişti. Çok zoruma gitti o. Zamanla olay duyuldu. Ak koyun kara koyun ortaya çıktı tabi
Evet canım herşey bekleniyor
0 oy
önce (1,337 puan) tarafından
Amaan yemesin eşin yeyip beğendiyse salla gerisini bu arada afiyet olsun bende kahve içtim yeni 
Sağol canım sanada afiyet olsun valla o zaman bozuldum ama şimdi hiiic umrumda değil yer kalkarım
önce (1,337 puan) tarafından
En iyisi valla benim kaynanam da benle yarışıyordu bir ramazan boyunca karnı yarık yedik yarışı yüzünden ahahahaah

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 350 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL... (3,930 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 1,315 göst.
0 oy
11 cevap 377 göst.
4 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,333 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 366 göst.
17 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Simsek21 (1,633 puan) tarafından soruldu

408,428 soru

12,270,991 cevap

37,590 kullanıcı

Kategoriler

...