+3 oy
713 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (779 puan) tarafından
Eşim bı keresinde bana çirkin değilsin ama guzelde değilsin demişti. Bende o zamnlar baya alinmistim. Az önce konuşurken laf arasında bizimle çalışan bı kız geçti kıza güzel dedi ve ben aşırı alındım. Kızdı sinirim çok bozuldu bayada konuşmicam benmi çok alinganim bu siralr bilmiyorum ama felaket zoruma gitti. Bosanacam diyorum hatta bu konudan haksizmiyim sizce 

34 Cevaplar

0 oy
önce (673 puan) tarafından

Paralarım kocamı heralde :D 

-Reklam-
0 oy
önce (1,332 puan) tarafından
Kesinlikle tepkini koy çok fazla haklısın saygısızlık sana yaptığı ve artık sende arasıra onu beğenmediğini söyle kendini bı b+k sanmasın 
önce (779 puan) tarafından
Koydum cnm. Uzun bı sure konusmam hatta hiç konuşmak istemiyorum.
önce (1,332 puan) tarafından
Kesinlikle kedine değer ver sen kendine değer vermesen kimse sana değer vermez
0 oy
önce (448 puan) tarafından
Beni güzel bulmayıp başkalarını beğeniyorsa benim için boşanma sebebidir
önce (779 puan) tarafından
İşte bende boşanmak istiyorum başkasına söylesem saçma bundan mi bosanacaksin der. Ama aslında boşanma sebebi çocuklar biraz beni tutuyo
0 oy
önce (691 puan) tarafından
Bı tane ayna getirtip önüne koysaydin keşke kendisi cokmu yakışıklı acaba
0 oy
önce (1,282 puan) tarafından
Eşinin gözü dışarda belli ki
0 oy
önce (1,429 puan) tarafından
Ayy haspam kendisi heralde dünyanın mükemmeli kız sende ona söyle suda nasıl yakışıklı keşke sende biraz ona benzesen yakışıklı olsan diye 
0 oy
önce (399 puan) tarafından
Haklısın her kadın alınır buna , size kalkipta öyle bir cümle kurmasida çok yanlış , bazen erkekleri anlamak zor boşver takma kafaya sanki kendi dünya yakışıklısı 
0 oy
önce (10,302 puan) tarafından
Hahahahah sırf bunun için mi boşanacaksin cidden :D herkes çok güzel olmak zorunda değil ki belki esin senin iç güzelliğine kalbine merhametine aşık yüzü güzele 40 günde doyulur demişler Rabb'im gönül güzelliği versin.
0 oy
önce (1,178 puan) tarafından
Kusura bakma ama canım diyemez sen diyormusun şu yakışıklı vs falan sende söyle sende çirkin dglsn ama yakışıklıda değilsin pardon da madem niye evlenmiş kafasına silah mı dayadb ben böyle derdim kapı orda begenmeyene derim de 
0 oy
önce (1,842 puan) tarafından
Kendisi mutfaktaki sarı bez kılıklı adamlar kalkmış ona emek veren çocuk doğuran kadını beğenmez. Sümüksü sarı bez !
0 oy
önce (417 puan) tarafından
Tövbe tövbe güzel bulmuyorum madem niye benimle evlendin başka kadına nasıl güzel dersin sen çokmu yakışıklısın derdim kavga ederdim seninle evlendiyseniz şükret hiç aynaya bakıyonmu derdim 
0 oy
önce (9,590 puan) tarafından
Net haklısın 

Ama kendini tutup belli etmeseydin aynısı sende ona yapsa idin .

Ki hâlâ da geç değil yap bence o dedi diye kendi modunu düşürme 
0 oy
önce (2,201 puan) tarafından
Güzellik başka bakımlı olmak başka. Sneş bakımsız buluyorsa haklı olabilir. Ama güzel değilsin yani Allah vergisi bir görüntün yok derse çok kırıcı ve günah. Sana yaradan böyle şekil vermiş. Eşin Allah'ın sana uygun gördüğü kaşı gözü, saçı, teni güzel bulmamakla hadsizlik etmiş.

Boşanma sebebi değil bence. Fakat bu önemli de bir konu. Triple kavgayla çözülecek bir şey de değil. Eşini tamamen koy bir kenara, sen kendini bir incele ve kendinde en çok neyi beğeniyorsan onu öne çıkar. Dudaklarınsa hafif bir ruj. Gözlerinse hemen az bir rimel. Saçlarsa onları aç ya da şekillendir. Sonra tavırlarına gel. En sevdiğin huyun ne, tatlı dilli oluşunsa daha da tatlı ol. Ya da en sevmediğin huyun nedir, küsmek alınmak mı ya da inat mı. Onları azalt. Bunlardan sonra eşin sıkıyorsa bir daha güzellik konusunu açabilsin. 
0 oy
önce (577 puan) tarafından
Saba güzel değilsin dediği için başkasına güzel demesi sinirini bozuyor aslında. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 475 göst.
4 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 458 göst.
6 Mart 2020 Diğer kategorisinde Yelizffc (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 691 göst.
23 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 796 göst.