0 oy
111 göst.
önce Diğer kategorisinde (15 puan) tarafından
Valla bugün kaynana elti hakkında çok konuşuldu bnde bir derdimi paylaşimm yaklasik 2 buçuk yıl önce kaynanamda oturyoz ben görümcem eltim görümcem dediki bir gün ayarliyalim senin yanına gelelim kahvaltı ya yani bana diyor bende çok iyi olur dedim zaten evde tekim sıkılıyorm falan dedim sonra şakadan dedim ki siz gelin ama çocukları getrmeyn görümcem güldü tamam dedi eltimde ordan atlıyor diyoki valla zaten bnm çocuklarim geveze durmazlar bende dedim ki şaka yani kimin çocuğu geveze degill dedimm surat yaptı çekti gitti o gün bugündür eltim evime ayak basmıyor tabi bn çok kez gittim otrmaya çaya yemeğe falan baktım o gelmiyor bnde ayağımı çektim bu süre içinde tabi bizimde onları çaya kahveye yemeğe cagrdgmz oluyor defalarcA bakarız kismet diyip gelmiyorlardi şimdi hanımlar farzedelimki kötü bir laf söyledim 3 gün 5 gün 10 gün hatta 1 ay mesafeli kalsın sonra hiç bir şey olmamış gibi davranir insan çünkü aile olmuşuz artık bu kadar büyütülecek ne var anlamadım acaba içinde bna karşı beslediği kin nefretmi varki böyle kusmaya çalışıyor bu arada bnm görümcmle sıkıntım yok konuşuruz birbirimize gider geliriz kardeş gibiyiz yani 

5 Cevaplar

0 oy
önce (951 puan) tarafından
Şakanın altinda olan gerçeklik payını abartmış gerçek Sanip inanmış bu açıdan bakınca haklı ama sizde sinir bozucu bir şaka yapmisiniz ben de olsam şaka gibi gormezdim açık açık çocuğumun olmadığı bir yere gelmem der konuyu kapatirdim hâlâ siz gel diyorsanız gelirdim ama
Herkesin algı kalibresi farklıdır.Burda bile herkes bir konu altına farklı açıdan yorum yapıyor kimisi abarttin diyor kimi ne var bunda diyor Eltin evine gelmek dışında herşeyi normal konuşuyor gülüyor her şakanın altinda gerçeklik payı vardır bence siz yaramaz çocuklardan gerçekten rahatsız oluyorsunuz bu benim fikrim
önce (15 puan) tarafından
Yani rahatsızlık değilde hiç kimse evinde geveze yapan çocuklari sevmez kırıp döksün kirletsin istemez benim abilerim de var çocukları aşırı geveze geldiklerinde birşey diyemiyor insan sadece abilerim değil kim gelirse gelsin hiçte eksitmem yüzümü ama tek zoruma giden nokta bu lafim için evime gelmemesi bazıları var birbirlerlerine slh bck çekiyor yıllar küs kalıyor ama sonra eş dost oluyorlar samimi oluyolar aile olmuşuz sonuçta aile içinde illaki bazı tatsızlıklar olabilir dargınlık olabilir ve sonra insan hiç bir olmamis gibi davranmali ama bu kadar büyütmesi gerçekten zoruma gidiyor
Bilmiyorum bence eltiniz ile konuşun baktığınız hâlâ aynı kafa siz de oralı olmayın o zaman anlarsınız gerçekten tek sorun lafinız mi siz mi
Zaten konuşuyorm hiç bir sıkıntı yok bnden yana ama gidip gelme yok en son bn çok gittim baktım gelmiyor elimi ayağımı çektim böylesi daha hayrli
Belkidee
-Reklam-
0 oy
önce (883 puan) tarafından
Yani ortam nasıldı, söylerkenki üslubun nasıldı vs bilemiyorum. Ama kendimi eltinin yerine koyduğumda, eğer seni çok tanımıyorsam, eğer üslubun sert geldiyse, çocuğuma gelmesin diyen birinin evine gitmem şahsen. Ki anladığım kadarıyla o da alınmış. 

Meselenin kin tutmak olduğunu da düşünmüyorum, temkinli yaklaşıyor olabilir. Siz onlara gitmişsiniz çünkü birkaç kez. Soğumuş olabilir sizden. 
Söylerken de niyetimde bişey yoktu hepimiz gülüp konusuyorduk bende onun bana karşı hoşuma gitmeyen lafları çok  oldu ama yine eşimin hatri için susuyorum hiç bir şey olmamış gibi davranıyorum
0 oy
önce (13,568 puan) tarafından
Çocuğumu istemeyene bende adım atmam eltin haklı şakada olsa söylenmemesi gerekir
Ben elticim sen çocuklarini getirme demedim orada görümcem de vardı çocuklarinizi dedim ha sadece eltime bu lafı söyleseydim hak verirdim ona gönlünude almaya çalışırdim ama ortada bu kadar büyütülecek birşey yok
0 oy
önce (1,333 puan) tarafından
E doğru Bi bakımdan kimin çocuğu geveze değil ki mesela brnim kız düdüklü tencere gibi bir tek uyuyunca susuyor :))))) 
0 oy
önce (3,222 puan) tarafından
Bence eltin kindar yada nefret beslemiyor sadece fazla gururlu ve alınmış ki haklı. 
Gurur herkeste var Corona zamanında bnle eşim test verdik coronadan şüphelendi doktr bnle eşim evimizdeyz o sıra eşim annesini aradı dediki anne böyle böyle durum var o kadında niyetine birşey olmaz oğlum Allah'ın dediği olur sadece dediki testlerinz çıkmadan önce alışverişe gidin eğer birşey varsa sonra çıkıpta alamazsnz dedi o sıra eltimde ordaymis ordan bagryo şahsen ben size bir bardak su bile vermem dedi iki sefer tekrarladı bu laf kimin zoruna gitmez şimdi söyleyin kızlar bna
Ya ben olsam bu kadar buyutmezdim dedigin gibi 5 10 gune aramiz duzelirdi dusuncesini karekterini bilemem
Yaa eşim ameliyat oldu geçen yıl geçmiş olsuna geldi eşiyle kii zorla gelmiş gibi bir hali vardı inanırmsnz hanımlar ikram ettiğim çaydan kahveden almadı su servisi yaptım almadı daha ne yapayım bn buna
Aman bosver takma sende kuscegi varmis bahanesi olmus umursama bosuna dememisler kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez boşver
Valla hiç umurumda olmuyor 1 ay önce doğum yaptı hayırlı olsuna gittik bnle eşim bir kere gittim sadece hepte söylerim bnm evime glmeyeck insanin evine gideck kadr yüzsüz değilim diye ama yine gittim eşimin hatri için kaynımn hatri için bn bana düşeni yaptım oda kalsın yerinde

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 200 göst.
0 oy
5 cevap 125 göst.
0 oy
3 cevap 52 göst.
15 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birkucukbebis (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 372 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde miyav da miyav (1,151 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,579 cevap

37,510 kullanıcı

Kategoriler

...