Kızlar biliyorsunuz meme kanseriym ameliyat ile sol göğsüm alindi. Hastanede kaldm sonra ece geldm. 3 4 gün evde kaldm. 10 gündür de kaynanam da kaliyorm. Kaynanamla ufak tefek tartışmalarmz oldu illa zamanında. 3.5 senelik evliym bu arada. Doğumda da kaldm 2 ay. Şimdi de 2 ay flan kalirm. Bi gorumcem var 38 yaşında. Kaynanam fark ediyorm onun yanında bana sürekli Bi laf sokma çabasında. Kızım 2.5 yaşında onu severken bile gorumcem varken içten sevmiyor sarilmiyor. Mesela bacılarına benim yanımda üzülüyor. Ama gorumcem le arkalarindan atıp tutuyor. Gorumcem neler diyor teyzelerinede kızım onlar senin teyzen oyle deme diyemiyor. Bundan bir iki gün önce gorumcem ben kaynanam oturuyorz. Sürekli zaten oram buram ağrıyor der. Gelin aldm alalı hastalığım hiç bitm3di her halde kabullenmemedm gelini diyor. Bende olabilir istemeyerek aldıysan dedm. Veya oğlunun evlenmesini kabul edemedn dedm. Ama diyecegm baksana bende seni kabul edemedm her halde evlenince Hasta oldm diye. Şu laf denir mi mesela kaldi ki ben Hasta Bi insanım. Zaten Gelin alınır mı üzülür mü diye düşünmezdi de bari Hasta üzmeym onu de. Ben zaten biliyorm b3ni istemeyerek aldığını dile getirmenin ne manası var. Bunun gibi laflarla hep Bi laf skma çabasında. Cidden anlamıyorum sebebini Bi insan neden gelinine böyle yapmak ister. ?