+2 oy
237 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,475 puan) tarafından
Kızlar biliyorsunuz meme kanseriym ameliyat ile sol göğsüm alindi. Hastanede kaldm sonra ece geldm. 3 4 gün evde kaldm. 10 gündür de kaynanam da kaliyorm. Kaynanamla ufak tefek tartışmalarmz oldu illa zamanında. 3.5 senelik evliym bu arada. Doğumda da kaldm 2 ay. Şimdi de 2 ay flan kalirm. Bi gorumcem var 38 yaşında. Kaynanam fark ediyorm onun yanında bana sürekli Bi laf sokma çabasında. Kızım 2.5 yaşında onu severken bile gorumcem varken içten sevmiyor sarilmiyor. Mesela bacılarına benim yanımda üzülüyor. Ama gorumcem le arkalarindan atıp tutuyor. Gorumcem neler diyor teyzelerinede kızım onlar senin teyzen oyle deme diyemiyor. Bundan bir iki gün önce gorumcem ben kaynanam oturuyorz. Sürekli zaten oram buram ağrıyor der. Gelin aldm alalı hastalığım hiç bitm3di her halde kabullenmemedm gelini diyor. Bende olabilir istemeyerek aldıysan dedm. Veya oğlunun evlenmesini kabul edemedn dedm. Ama diyecegm baksana bende seni kabul edemedm her halde evlenince Hasta oldm diye. Şu laf denir mi mesela kaldi ki ben Hasta Bi insanım. Zaten Gelin alınır mı üzülür mü diye düşünmezdi de bari Hasta üzmeym onu de. Ben zaten biliyorm b3ni istemeyerek aldığını dile getirmenin ne manası var. Bunun gibi laflarla hep Bi laf skma çabasında. Cidden anlamıyorum sebebini Bi insan neden gelinine böyle yapmak ister.  ?

6 Cevaplar

+3 oy
(829 puan) tarafından
Ne demişler dünyanın en ucuz şeyi elin çocuğu ele ucuz sen takma kafana biran önce iyileşmeye bak Allah'ım yardımcın olsun böylelerine inat daha güçlü daha sağlıklı daha mutlu ol inşallah o söylesin dursun yeri gelince de üslubunu bozmadan cevabını ver herhalde kızı kıskanıyor kızı kendisine tavır yapmasın diye de onun yanında öyle davranır ama baş basayken ona anladığı dilden sende bir annesin anne bilip yanına geldim bana bu yaptığın hoş mu diye bir söylersin 
(1,475 puan) tarafından
Zaten ben mutlu oldukça kuduruyorlar yani bunu hissediyorum  :) o yüzden her zaman ne olursa olsun mutluym. Kendime de söz verdm. Ne olursa olsn kendimi üzmeyecetgom. Elbet zamani gelecek onlarda biseyle imtihan olacak o zaman  bende onları göreceğim
(829 puan) tarafından
Heh işte bunu biliyorsan ne mutlu sana Allah görmeyi nasip etsin bak bir de çocuğun varmış onun için güçlü olmaya bak inşallah atlatırsın biran önce rabbim sevginin hatırına seni çocuğuna bağışlasın biran önce
-Reklam-
+1 oy
(365 puan) tarafından
Bence bu halde senin hicbir seyi kafaya takmaman lazim sitres ten uzak olman lazim bence evine gitsen daha huzur lu olursun 
(1,475 puan) tarafından
Işın tedavisi alacagm. Her gün gidip gelecegm. Annem gelemez e kaynanam da gelemez. Kızımda var o yüzden kaliyorm
(365 puan) tarafından
Keske biraz anlayis olsa şu kaynanalarda
(365 puan) tarafından
Allah sabir ve sifa versin insallah
+1 oy
(1,617 puan) tarafından
Eşin ne diyor bu duruma seni savunuyor mu yada anne ne diyorsun sen senin sevmen değil benim sevmem önemli karımla böyle konuşamazsın demiyor mu yani hadi kaynanan akıl yoksunu eşin hiç karşı gelmiyor mu 
(1,475 puan) tarafından
Ki olsa da savunmazdj beni  :)
(1,617 puan) tarafından
O zaman sen boz kaynananı de ki ysni ben çok mu istedim seni 3,5 yılda mahvettiniz beni deseydin ezseydin bir güzel görümcenin yanında da aklı başına gelseydi
(1,617 puan) tarafından
Valla benim kaynana öyle yapacak evime geçer geçmez ilişkimi keserdim He eşim anam da anam mı diyor anasıyla uyuyabilir valizini hazırlar kapıya koyardım hasta halimle bana moral yerine stres veren kimseyi hayatımda istemem
(1,475 puan) tarafından
Şu süreci Bi atlataymda ilk işim mesafe koymak olacak.
(1,617 puan) tarafından
Aynen öyle yap canım bu günlerde sana destek olmayanı yaklaştırma kendine
+1 oy
(5,116 puan) tarafından
Kız ne takıyorsun. yazık sana oğlun da seni dimlememiş de beni almıs, de.

Bence görumcen yokken senden ceknıyor. Görumcen kıskanıyorr felan olsa içinden gelmeyen o lafları konussamaz. 
(1,475 puan) tarafından
Gorumcem den zaten cekiniyor . Çok kıskanç Gorumcem
(5,116 puan) tarafından
Ama sana samimiyeti var sanma sakın görümcemden çekiniyoe ondan yaklasamıyor bana deme.
0 oy
(18,181 puan) tarafından
Güle güle bende size geldim geleli hastayım deseydin bunu kafana takma kendini üzdüğüne değmez ama cevabını da ver içinde kalmasın 
0 oy
(1,475 puan) tarafından
..............

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 121 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Yawhehw (166 puan) tarafından soruldu
+1 oy
57 cevap 1,201 göst.
0 oy
18 cevap 512 göst.
28 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Daisy786 (57 puan) tarafından soruldu