0 oy
238 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Uykum dahi gelmiyor artık napicagimi bilmediğimden 4 ay önce eşim pavyona gidip kadınlarla oturduğunu öğrendim ayrılmak istedim çocuğum ve maddi imkansızlık yüzünden ayrilamadim ama aklım fikrim almıyor kabulmenemiyorum uyku uyuyamıyorum aramızda hiç bir problem yoktu o güne kadar hatasını kabul ediyor asla tekrarlanmiyacagini söylüyor oturup karşımda ağladı ama benim içimden birşeyler koptu galiba artık ne diyeceğimi bilmiyorum  maddi imkansızlık mi cocuk mu bilmiyotum 

3 Cevaplar

+2 oy
önce (4,672 puan) tarafından
Boşanmaya gücün yoksa kesinlikle destek almalısın. Tek başına böyle bir yükün altından kalkamazsın. Kendine yazık edersin, çocuğuna yazık olur. Elinden geldiğince düşünme ve biran önce bir uzman desteği al 
önce (3,452 puan) tarafından
KiZ sen niye uyaniksin
önce (1 puan) tarafından
Aldım alıyorum ya gittiğim yer iyi değil bilmiyorum ama çevremdeki herkes haksizmisim gibi yapiyor
önce (4,672 puan) tarafından
Sorma ya canım aşırı sıkkın uyku tutmuyor
önce (3,452 puan) tarafından
Allah hayretsin cnm ❤️
-Reklam-
+1 oy
önce (417 puan) tarafından
Kendini topla güzelce düşün bunu sindirebilirmiyim diye olan olduktan sonra pişman olması çok önemli değil sen bu durumu kabullen biliyorsan affet ama kabullenemiyorsan yol vermek gerekir ama güzelce düşünüp çocuk olması bişey ifade etmiyor siz yine ebeveyinsiniz sen nasıl rahat hissediyorsan o boşan yada devam et diyemeyiz tercih senin 
önce (1 puan) tarafından
Ben pavyona gittim bu olaydan sonra tepki vermedi çünkü benim ne kadar canımın acidigini biliyordu canlı muzuge gonderir arkadaşlarımla
önce (1 puan) tarafından
Ben yuvamı kurtarmak istiyorum diyor yaptığından çok pişmanım ama sadece onlara inanip gittim hemen kaldırdım diyor evet hesabı çok değil ödediği
Bişey yapmamış diyorsan gidecek yerinde yoksa yapacak pek bişey yok sende bu ara biraz kafanı dagıt istanbuldasın sanırım oranın pavyonları ankara gibi değilmiş diye biliyorum zaten
önce (1 puan) tarafından
Ben Ankara'dayim ama balikesirde oldu bu olay
Anladım canım
0 oy
önce (1,109 puan) tarafından
Arkadaşların dediği gibi canm eğer bosanamiyorsan destek al bak bnm o konuda sıkıntı yok ama. Başka sıkıntılarım var hep yuta yuta hasta ettim kendimi beynim agiriyor sabahlara kadar uyuyamiyorum

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 770 göst.
6 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Betulnsa (397 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 245 göst.
0 oy
3 cevap 43 göst.
+1 oy
9 cevap 375 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,330 puan) tarafından soruldu

408,336 soru