0 oy
91 göst.
önce Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından
 bı konum vardı işin içinden çıkamıyorum çıkmaza girdim ne yapicam bilmiyorum istemeyerek şuan hamileyim daha bebeğim kesesi gorunmuyor eşimin ailesinden çok çekiyorum eşimde dahil bı tane kızım var maddi anlamda çok zorluklar yaşıyoruz ve yaşamaya devam ediyoruz aşırı miktarda borcumuz var biliyorum gelecek bebek rizkiyla gelir ama olmuyor ilk kızıma doğduktan sonra bezini alamayacak durumdaydik hala bir yerlere borclanarak devam ediyoruz hayatimiza esim çalışıyor ama kartlara borcu olduğu için geldiği gibi gidiyor napicam bilmiyorum Rabbim affetsin ama aldırmak istiyorum biliyorum bunu derken bile çok günah ama napicam bilmiyorum bana bı yol gösterin nolur ne yapmam gerekiyor bebeği aldirsam günahı benim boynuma mi olur eşime mi

3 Cevaplar

+1 oy
önce (793 puan) tarafından
1 haftalık bebeğin  var ve hamile misin ? 
Sorma ya hava şartları berbat burada kar sis yağmur … gelemezlerse ben de temmuzda gideceğim anca :( ah sevdam ah ❤️
Kız yine başkasının postun altında sohbet ediyoruz sabah özelden konuşalım yine linç yiyeceksin :D
Aldırma kardeşim bebeğini aldırırsan eğer ömür  boyu acısını çekersin . Ben hamile olduğumu öğrendiğimde ne bir evim vardı ne de paramız eşim öğrenciydi neler yaşadık eşim hem okudu hem çalıştı  ama Allah bize tek tek yol çizdi hamile kaldığımı öğrendim eşim daha güzel iş buldu sonra imkansız olarak gördüğümüz ama Allah katında haşa imkansız yoktur öyle güzel yol çizdi ki yani yaşadığımız şehirde iş bulmak imkansız çünkü küçük ve her şey stabil eşim işe başladı bizim de borçlarımız var ama yetiriyoruz belki oğlumuzu aldırsaydık ordan oraya sürüklenecektik yine 2. Çocuğa asla bakacak gücümüz yok ama olursa da aldıramam yapamam
önce (129,596 puan) tarafından
hee valla tm sabah komusuruz ☺️ iyi geceler
İyi geceler ❤️
önce (129,596 puan) tarafından
sanada☺️❤️❤️❤️
-Reklam-
0 oy
önce (401 puan) tarafından
Bebeğim yaşına girecek üç aylık hamileyim, ilk öğrendim dedim ne yapacağım ben bebeğim çok küçük sabah kadar uyumaz gündüz uykusu yok bide sezaryan doğum yaptım, arası kısa ya sorun yaşarsam maddi olarakta tabi ki iki bebek zor çünkü sütüm gelmiyor sadece kırk gün sonra kesiliyor sütüm mama ile besliyorum, ilk gittim kese var sonraki hafta gittim bebek göründü kalp atışıni dinledim , ben nasıl kıyarım bu cana Allah vermiş ,ve dini açıdan çok korkuyorum kürtajdan bunu yapıp sonra ciddi anlamda büyük sorunlar yaşayan var hayatların büyük kayıplar verenler var , o yüzden bir kez daha kürtaj düşünmedim , çünkü benim dikkatsizliğimden oldu bebek mesela keyfi nasıl öldüreceğim bebeğimi , şimdi bir yaşında ki bebeğime zarar veremem karnımda ki en fazla üç ay sonra bebek şeklini alacak tamamen kıyamam, senin durumun da çok zor Allah sana hayırlı bir kapı açsın inşallah en iyi olan kararı verirsin 
0 oy
önce (401 puan) tarafından
Eşin sana zorla aldır derse zorla görüp aldirirsa günahı eşine ama ortada öyle bir şey yokken sen girip kürtaj olursun bu senin kararın senin boynuna günahı bence 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 112 göst.
12 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esra2012 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 113 göst.
0 oy
4 cevap 147 göst.

408,406 soru

12,270,337 cevap

37,574 kullanıcı

Kategoriler