0 oy
181 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,203 puan) tarafından
Günaydın guzellerim 20 binliraya yatırımlık altın ne ala bildirim eşime kalsa bilezik al diyor:))bu paraya bilezik olurmu 

8 Cevaplar

+1 oy
(2,600 puan) tarafından
Ben tam altın alırdım. Kuyumcu bana tam altın al demişti.
(2,600 puan) tarafından
Boynuna takarsın görünmeyecek şekilde :D Ben altın takmayı hiç sevmiyorum o yüzden takmak zorunda kalsam da göstermezdim :D
(1,203 puan) tarafından
Ben çok severim belkide hiç olmadigindanddir bende göstermem canım bugün bı bakayım bakalım ne alabiliyoruz
(2,600 puan) tarafından
Altın bana göre takı değildir yatırım malıdır, altın takıp gezsem sanki kolumda boynumda hisse senediyle geziyormuşum gibi hissederim :D Düğünlerde bile takmam, hiçbir güç taktıramaz :D
(1,203 puan) tarafından
:))))çok komik geldi cevap olursa takarım şıngır mıngır
(98 puan) tarafından
Tam altin mantıklı bide ona özel ipler var siyah ondan alir takarsin bizdede resat altinlari öyle takiyolar jsjsjs
-Reklam-
0 oy
(1,817 puan) tarafından
20 bine bilezik kaldı mı ki biz geçen ay 38 bine 10 Gr Ajda aldık en incesi yani 
(94 puan) tarafından
Aman allahim Ajda bileziklerini 20 bin sanan ben sksjsh
(1,817 puan) tarafından
Ben tam altını inci kolyenin ucuna takıyorum çok hoş duruyor internetten bakabilirsin.

1257 ay yok nerdee öyle olsa her ay alırız
(439 puan) tarafından
Çok pahalıya almışsınız ya nerde yaşıyorsunuz merak ettim. 30 ya da 31 bindir taş çatlasın
(1,203 puan) tarafından
Gramı 3 bin olsa 30 bin eder baya pahalıya gelmiş sanki gramı fazladır belki
(1,817 puan) tarafından
Gramı fazla olabilir, normalde biz her ay 15 gram alıyoruz bir tanesini 10 gram almıştık 15 gram ile karıştırmış olabilirim yanlışsa kusura bakmayın
0 oy
(6,112 puan) tarafından

image

gecen benimde givir zivirlarim vardi onlari bozdurdun su kolyenin ucu 5 kusur . zinciri 12 . yani bilezik alinmaz  incecik kagit gibi degeri dusuk bilezik alacagima
(1,203 puan) tarafından
Çok güzel miş güle güle kullan canım yatırımlık kısa mesafeli diyeyim tam altın alayım ben en iyisi
0 oy
(18,184 puan) tarafından
Altının gramı 3 küsurdu en son 6 gram gibi bir şey ancak olur o da kola takılır mı bilemedim 
(1,203 puan) tarafından
Ajdalar ince duruyorya eşimde ince olunca ucuz olur sanıyor garibim kız altın 2900 dedi bitane kuyumcu aradım 7 gram neden olmasın diyor
0 oy
(109 puan) tarafından
Ben yüzük almıştım benim de o miktarda eşim hediye etti bir çeyrekle yüzük aldm
(1,203 puan) tarafından
İşte yatırımlık olacak bizimkisi ev taşıma işimiz felan olursa diye hiç yuksugum yok aslında güle güle kullan canım
(109 puan) tarafından
Sağol canım bende yatirimlk aldim bende yuzuklerimi satmıştım Allah nasip ederse ev işine girisirsek bende satarim zaten
0 oy
(13,255 puan) tarafından
İnce Ajda belki canım 8 gr falan
(1,203 puan) tarafından
Bakacağım hocam olmazsa tam altın alırım
(13,255 puan) tarafından
Hani tam altın alıp inciye koyduruyorlar seviyorsan öyle bir ziynet olabilir canım.
(1,203 puan) tarafından
Teşekkür ederim gidip alırken bakarım kırmızı kurdaleyle takarım olmazmi ,:)))
(13,255 puan) tarafından
O da olur :)
0 oy
(286 puan) tarafından
20 ye bilezik var mı 
(1,203 puan) tarafından
Hediyelik vardır oda takılmaz zaten tam altın alayım ben en iyisi
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Yatırımda bozulacağı zaman en az gram altından zarar ediliyor diye biliyorum 5 gram şeklinde var ondan alır  üzerine de 1 çeyrek tamamdir
(1,203 puan) tarafından
Birazdan gideceğimiz büyük ihtimal tam alırım canım tek tek gram olursa hemen sıkışınca bozarım 1tane der eşim tek olsa daha iyi teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 122 göst.
0 oy
2 cevap 67 göst.
16 Ocak 2025 Diğer kategorisinde esrausen676 (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 155 göst.
6 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Ht (2,203 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 87 göst.
16 Ocak 2025 Diğer kategorisinde deve_tabani (45 puan) tarafından soruldu