0 oy
84 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (768 puan) tarafından
4 yaşında ama yolda yürürken parkta oynarken hep başında birilerini istiyo bix gitmezsek gidip oynamiyor bizim etrafimjzda yerde toprakla oynuyo tek basina yemek yemez tek basina uyumaz ozguven sorunu var damacanadan sarjli pompadan su doldurmaya korkuyodu onu bile zorla alistirdik dökülsün bisey olmaz doldur sen falan diye diye ev icinde korkulari var bu ara biraz azaldi telefon falan yasaklandi hiç açılmıyor daha oncede yemek yemedigi icin yemekten yemeğe aciyoduk simdi onuda acmiyorux yemegini biz yediriyoduk simdi kendisinin yiyebikecegi makarna pilav tarzi seyler yapıyorum alışsın diye bi tabak zorla abartmadan 2 saatte miy.miy yeniyor neyse o önemli değil ama gece sürekli annem yanıma gelsin babam yanima gelsin diye agliyor tek basina uyumuyor kardesi var küçük onuda uyandiriyo.cumbur cemaat ayaktayiz gecenin 4 unde istisnadir kesintisiz uyuduğu yani benim onum tek basina biseyler basarmasi icin ne yapmam gerekir kendine guvenmesi icin az once yolun basinda bekledim firina yolladım yakında gitti aldi geldi mutlu oldu aldığı için bunun gibi nasil gorevler verebilirim

3 Cevaplar

0 oy
önce (557 puan) tarafından
Kreşe verebilirsiniz bence. Belki çocuğun doğasında var utangaçlık zamanla düzelir. Birde bence 4 yaşındaki çocuğu tek başına fırına göndermek biraz saçma çünkü daha çok küçük böyle sorumluluklar verilmez 
önce (768 puan) tarafından
Tek başına biseyler yapabildiğini görmesi için ve çok yakın sürekli gittiğimiz yer
-Reklam-
0 oy
önce tarafından
Evde onunla bol bol konuşup sohbet edeceksiniz gözlerinin içine bakarak konuşacaksınız. 

Çocuğun yaptığı her işi takip edeceksiniz 

Kendi yaptığınız her işi çocuğa anlatacaksınız 

Kitap okuyacaksınız müzik dinleyeceksiniz dans edeceksiniz evde bol bol. Tekerlemeler ezberletin bilmeceler sorun çocuk konuştukça özgüveni  yerine gelecektir
0 oy
önce (668 puan) tarafından
sorumluluk evde verin bunu fetir şunu getir iş verin evde müdahale etmeyin çok 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 56 göst.
0 oy
6 cevap 89 göst.
5 saat önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Ebruliiiiii (331 puan) tarafından soruldu
+2 oy
29 cevap 383 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Serapse (151 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 41 göst.
22 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde madens (10 puan) tarafından soruldu

408,406 soru

12,270,355 cevap

37,574 kullanıcı

Kategoriler

...