4 yaşında ama yolda yürürken parkta oynarken hep başında birilerini istiyo bix gitmezsek gidip oynamiyor bizim etrafimjzda yerde toprakla oynuyo tek basina yemek yemez tek basina uyumaz ozguven sorunu var damacanadan sarjli pompadan su doldurmaya korkuyodu onu bile zorla alistirdik dökülsün bisey olmaz doldur sen falan diye diye ev icinde korkulari var bu ara biraz azaldi telefon falan yasaklandi hiç açılmıyor daha oncede yemek yemedigi icin yemekten yemeğe aciyoduk simdi onuda acmiyorux yemegini biz yediriyoduk simdi kendisinin yiyebikecegi makarna pilav tarzi seyler yapıyorum alışsın diye bi tabak zorla abartmadan 2 saatte miy.miy yeniyor neyse o önemli değil ama gece sürekli annem yanıma gelsin babam yanima gelsin diye agliyor tek basina uyumuyor kardesi var küçük onuda uyandiriyo.cumbur cemaat ayaktayiz gecenin 4 unde istisnadir kesintisiz uyuduğu yani benim onum tek basina biseyler basarmasi icin ne yapmam gerekir kendine guvenmesi icin az once yolun basinda bekledim firina yolladım yakında gitti aldi geldi mutlu oldu aldığı için bunun gibi nasil gorevler verebilirim