0 oy
206 göst.
önce Para & Ekonomi kategorisinde (148 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Benimki yatacak planlanan odem tarihini yazmışlar bu ayın 10una yatacak eğer sizde planlanan ödeme tarihi yazmıyorsa üzülmeyin sizede yatacak ☺️ sizde bakın :) son kez yatacak ve  sonra durumu olmayanlar için vatandaşlık maaşına dönecek 

6 Cevaplar

0 oy
önce (39 puan) tarafından
Kız ben ne kadar başvurduysam aile içerisinde sigortalı çalışan olduğu için vermiyoruz dediler ya da maaşı yüksek diye vermiyoruz dediler sen hangi yardıma başvurdun
önce (148 puan) tarafından
Ben sosyal dayanışmaya gittim canm e devletten başvurup cikmadi 4 kez 5.ye sosyal dayanışmaya yazdılar çıktı benim çevremde sigortalı çalışan çok onlar alıyor 2 gorumcemde sigortalı calisyor esleri ve eslerinjn adına çıktı bu destek sende sosyal dayanışmaya git istersen
-Reklam-
0 oy
önce (139 puan) tarafından
Baktım da yok yazmıyor planlanan ödeme tarihi - geçiyor 
Yazmasada verilcek alanlar son kez alacak
önce (139 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
önce (10,302 puan) tarafından
3 4 defa başvuru yaptım çıkamadı bişey pes ettim artık 
Tamam işte canım benim ben de e-devlet'ten başvurduğumda çıkmadı birebir yüz yüze konuşmaya gittiğimde çıkmadı eşin sigortalı dedi ya da yüksek maaş aldığı için biz sana vermiyoruz dediler
önce (64 puan) tarafından
Aile destek bitti başvuru olmuyor ama durumun yoksa git yardım başvuru yapacam de çıkıyor tek bir seferlik
Hadi desteği geçtim gıda yardımı olsun fatura yardımları olsun elbise yardımı olsun hiçbiri çıkmıyor
önce (64 puan) tarafından
Banada vermiyor lardı en son çimere yazdım vakıfa gitim öyle çıktı yoksa çikmiyor zaten anca süriyeli lere veriyor lar dün gitim süriyeli lerden başka kimse yok bize gelince bizi azalıyor lar
Ay ay evet ya ters ters bakışları :/
0 oy
önce (1,970 puan) tarafından
Niye iptal ettilerse cidden çok iyi geliyordu ama son kez alınacak elektirik yardımı bile kesilecek deniliyor 
Benim bildiğim elektrik ve doğal gaz yardımı 4 yıl daha devam edecek ama aile desteği gerçekten yoksunluklikta olanlar için vatandaşlık maaşına dönecek zaten o şans bizlere ugrarmi bilemiyorum detaylı araştırma sonucunda sen baş vurmadan eğer hak ediyorsan e devletinde gözükecek zamlı olrak hemde
önce (1,970 puan) tarafından
Pki bu vatandaşlık maaşı için başvuru yapmaya gerek var mı yoksa bu yardım yerine ptomotik mi devreye girecek
Kişinin durumu Asartirilacak eğer maddi sıkıntısı varsa ona otomatik verlcek eğer yoksa gerçek ihtiyacı olan kişi bazı belgeler le kendi başvuru yapacak
0 oy
önce (15 puan) tarafından
Bu aile destek bitti zaten ne kadar durumu iyi olan varsa ona çıkıyor du kaynimin 3evi var oğlunun üstüne her yardumiyaliyot ins bu sefer iyi araştırırlar arabası olan verilmiyo 3evi olana veriliyor ne saçma 
Ewt öyle malesef
0 oy
önce tarafından
Milletin evi arabası var ama bu yardım çıkıyordu sırf 3 kuruş için tapularını bile milletin üstüne yaptılar.
Aynen öyle valla Rabbim hak edene nasip etsin bende ilk yazıldığımda kayinbabamin arabası üstümüze diye vermemişlerdi sonra araba satilinca 5. Yazlmamda vermişlerdi ama tabi benim ihtiyacım vardı halendevar yani ihtiyacım olmasa gerek duyup tenezzül etmezdim
önce tarafından
Mal mülk olması önemli değil. Benim şahit yaptığım olduğum şey bizzat zoruma gitti. Bu yardım için kadın arabasını kaynının üstüne yaptı
Valla haklısın ayda bir iki bın para için asla mal varlığını kimsenin üstüne yapmam hiç almam daha iyi zenginmi olacam o üç beş kuruşla zaten haksız yere alanlardan Allah çıkarıyor hayda gelen huya gidermiş benim gorumcemin birinin ihtiyacı yoktu keyfi yere gitti yazıldı aldı ama hiç hayriji görmedim aldığı sene içinde evindeki bütün elektronik eşyası bozuldu pes peşe ve şuan onlara ödeme yapıyor sonra bı arkadasiminda ihtiyacı yoktu yazıldı çıktı budefa kocası yasa dışı bi iş yaptı aldığı para fazlasıyla avukata ve cezalara  falan gitti iksiide bunun farkında oldu lar amanis işten geçti
önce (15 puan) tarafından
Ay çok saçma tekrar üstüne alsa aldığı maaşı notere vericek
Aynen öyle saçma yaa boşuna yapiyolar

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 60 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Bayanmerakli (919 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 145 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Derya z05gni (147 puan) tarafından soruldu
0 oy