0 oy
280 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (771 puan) tarafından
Kızlar benim butiğim var daha önce de paylaşmıştım 2022 yılında açtım arabamız altınlarımı verdim. Daha sonra düzeldik 2023 de gayet çok güzel bir hayatım vardı ve 2024 de  bir anda herşey tersine döndü kartları ödeyemez hale geldim kiralar vs derken baya zorlu bir döneme girdim. Sakadamı veren kimseye kötülük düşünmemeye özen gösteren biriyim buna ragmen acaba hakkamı girdim diye düşünüyorum bereketim her şeyim gitti resmen şu zamana kdar siftahsız dükkan kapatmazken 3 defadır kapattım kızlar bilginiz her yere her şeye borcum var ve çok yoruldum bunaldım namaz kılıyorum dua ediyorum bereket için rızık için başka neler yapabilirim. Ve sizin de böyle dag gibi gördüğünüz borcunuz bir anda bittimi 

7 Cevaplar

+1 oy
(152 puan) tarafından
Cnm biz faize bulaşık rabbim imtihan ediyor  bir düzeldi derken bu ay 13 bin kredi 15 bin bakkal borcu.  6 bin bir kredi . Faize buluyorum ben sebebini evimin bereketi gitti . 2 ogluma hamileyim suan 22+2günlük erken dogum riksim vardı stres o bu cok sükür bunada rabbim saglık ile intihar etmesin. Zır günlerden feciyorsun sende bizde. Sadakamı elimdeki son param bile olsa verdim. Elimden geldince yaptım . Dogal gaz 2 bin den asagı gelmez faturalar bilmiyorum genede sükür sağlıklıyız   bu ay maas yattı gibi elimizde para kalmıyor iki aydır 30 bin kredi kartını ödeyemediği eksi hesap 30 bin ayrı borcumuz rabbim sşzede bizede cümlemizde yardım etsin
(771 puan) tarafından
Rabbim zor durumda olan tüm din kardeşlerime yardım etsin içinde de sana ve bana yardım etsin inşallah canm
-Reklam-
0 oy
tarafından

image

çok etkilendiğim bir söz.
(771 puan) tarafından
Evet dün eşim de gönderdi bende çok etkilendim açıkcası. Fakat artık yoruldum şermi hayrmo bilemiyorum
0 oy
(4,071 puan) tarafından
Peygamber Efendimiz en sevilenken, onun da imtihanı vardı. Namaz kılıyoruz, iyi insanız hayatımız güzel gitmeli diye bir şey yok maalesef. İsyan etmeyin kendiniz için hep en hayırlısını isteyin.

Ve nuyessiruke lil yusrâ..

Ve kolay gelmesi için Biz (O'nu), sana kolaylaştıracağız. Ben hep bu ayeti okurum. 

Instagram hesabı açın, görseli güzel olan satışı da güzel yapıyor. 
(771 puan) tarafından
Instagram hesabım var fakat oradan da olmuyor orası da ayrı bütçe istiyor reklam için. Şuan takip edenler mahallemdeki kişiler. Dualarınız da bana da yer verir misiniz
0 oy
tarafından
Babama anneme kardeşime kocama bile borcum var benimde kocama dediğim bizim olmayan paraya acil ihtiyacımız oldu onun yerine kocam koydu ama benim içim rahat etmez diye ben vercem yani zaten sürekli karttan geçiyoruz yeni eşya aldık onlar ödeniyor bir yandan çocuğa oda yapmaya çalışıyoruz perdesinden avizesine herşeyi değişecek açıkçası pek namaz da kılmıyorum Müslümanım ama tam anlamıyla Müslümanlığımı yerine getiremiyorum. Arkadaşım da dua edip namaz kılar şükürler ederdi ya borcum kapanmasa da içimde bir ferahlık oluyor demişti bende bazen okursam Kur'an okuyorum gerçekten dediği gibi ferahlık geliyor insana ne kadar sıkıntın olursa olsun isyan etme derdi gerçekten Allah'ıma yönelince içimde çiçek açıyor gibi geliyor en azından ferahlık geliyor içime 
(771 puan) tarafından
Rabbim ödeme kolaylığı versin inşallah. Ben de namaz kıldığım da zikir çektiğimde içim rahatlıyor ama tekrar başa sarıyor
0 oy
(957 puan) tarafından
Canım kazancindan kimsenin haberi olmasın bazen kıskançlık haset bile bu hale getirebiliyor bizde aynı şekilde dükkan isletiyoruz eşim sabah açar gece kapatirdi birikim yaptık baya eşimin ailesine ben bişey söylemezdim çünkü gözleri var biliyorum gel derlerdi sende var sen soylemiyorsun biz biliyoruz diye sonra araba aldık borca girdik dolandirilduk hem araba borcunu eşim odemek için kaç sene gece gündüz çalıştı demek istediğim nazar var gerçekten de paran varsa bile benim borcum var dixeksin bu zaman da elinde ki de gidiyor sonra dan 
(771 puan) tarafından
Evet nazara inanıyorum canm gerçekten o dönem baya iyiydik ve ters döndük Rabbim kolay bir şekilde çıkartmayı nasip etsin. Sizin dükkan devam ediyor mu
(957 puan) tarafından
Bizim market gibi canım devam ediyor ama birikim yapinca millete soylemesek bile diyorlar var biliyoruz
0 oy
(5,193 puan) tarafından
İnstagramdan trendyoldan falan staş yapamaz mısın
(771 puan) tarafından
Instagram hesabım var ama mahalle arasındakiler takip ediyor Trendyol da aşırı kesiyor
(45 puan) tarafından
Instagram hesabınızı söylerseniz destek verelim
(771 puan) tarafından
smbutik.38 teşekkür ederim cnm
0 oy
(4,451 puan) tarafından
Esimle ilk evlendigimiz sene resmen o zaman parada yuzuyoduk.(kayinpederimle beraber calisiyodu esim) Evler arabalar en luksuydu. Bi anda hersey tersine dondu. Evimiz duruyo sukur ama cok zor donemlerden gectik. Dukkan kapandi, arabalar gitti, kayinvalidem evi, arsalar bile satildi. Oyle dusun. Yeni is kurduk pandemiye denk geldi hemde lokanta isi. Resmen ilklerde dukkan kendini donduremiyodu. Dedik tutmayacak ama yapmaya ugrasmaya devam ettik. Derken musteri kazandik vs suan cok sukur iyi kazaniyoruz. Ama o zaman hic boyle olmayacakmis hicbiseyimiz kalmayacak, bi daha toparlanamayacagiz gibi dusunurdum. Rabbim borclarini odeme kolayligi versin ve yeni firsatlar cikarsin insallah karsina. Cabalamaktan ve dua etmekten vazgecme derim.
(771 puan) tarafından
Şuan öyle yapıyorum canım inan bende dükkanı kapatmaya geldim çok emeğim var çok üzülüyorum duan için Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 341 göst.
12 Şubat 2022 Diğer kategorisinde 38 (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 154 göst.
15 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Ketum (447 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 195 göst.
23 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cennetcennet (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 422 göst.
14 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,511 soru

12,388,047 cevap

43,623 kullanıcı

Kategoriler

...