+2 oy
366 göst.
önce Diğer kategorisinde (643 puan) tarafından
Abdest aldım kızım bekleyemedi onu uyutuyorum isim hafızam yok bir bayanın İdil e yorumunu okudum namazdan çok şey bekleme kötü bişey olunca namazdan biliyorlar diye çok net hatiryamasamda bende namaz kiilinca şeytan benimle çok uğraşıyor her şey sarpa sarıyor gibi hissediyord gerçi namaz konusunda çok ves vesem varda en etkili buydu galiba başlamak önemli değil devamını getirebilmek önemli rabbim daim eder inşallah 

7 Cevaplar

+1 oy
önce (51,335 puan) tarafından
nuraydir diye tahmin edip gidip idilin.posta baktim Nuray mis ☺️
önce (51,335 puan) tarafından
sorarsan bikmadan dinler cevap berir nur ay nicki sorabilirsin ona ☺️
önce (643 puan) tarafından
Tamam canım sağol ☺️❤️
önce (1,080 puan) tarafından
Yââ gözlerim doldu  MaşaAllâh lâ vela kuvvete illa billah... Rabbim Saide kûl eylesin ❤️
Amin Nuray teşekkür ederim seni seviyorum bende postunu gördüm gitme herkese vesile oluyorsun❤️☺️
Ben teşekkür ederim ne demek hesap kapatmayı düşünmüyorum çünkü yine gelirim er yada geç bağımlılık yapıyor o yüzden hesabım durur fazla aktif olmasam da kafa dağıtmak için iyi oluyor.

Burası hem daha anlayışlı bir insan olmama ve Allâh için çok güzel dostluklar kurmama vesile oldu hep.❤️

Şey bu arada sevgi izhârın için ben de seni seviyorum ☔
-Reklam-
+1 oy
önce (4,068 puan) tarafından
Rabbim daim etsin. Sorsak hepimiz Rabbimizi çok seviyoruz ama ne yapıyoruz O'nun için. Kaldı ki namaz da bizim için Rabbimin buna ihtiyacı yok çünkü. Secdeniz bol olsun, O'na her varış size hep iyi gelsin inşaallah ♥️ 
İnşallah huzur doluyum çünkü görevimi yapıyorum daim olur inşallah
0 oy
önce (1,293 puan) tarafından
bende de sadece namazda oluyor okudugumu unutuyorum aklima oyle seyler geliyor yaptm mi yapmadm kacinci rekattayim en sonhnda biraktim evde
Aminn nasıl öğrenebilirim canım
önce (109 puan) tarafından
Canım layık olmasaydık Allah bizi insan olarak yaratmazdı gerçekten bir de bunu düşün Bugün olmaz yarın yaparsın öyle ama erteleme Unutma gerçekten bizi en çok Allah seviyor yoksa en kıymetli varlık olarak yaratır mıydı bizi Düşünsene hem lisan olaraktan Allah'ı zikredebiliyoruz hem bedenen zikredebiliyoruz hem malımız da Allah'ı zikretebiliyoruz başka hangi mahlukat Allah bu şekilde zikredebiliyor yani Allah'ın en çok sevdikleriyiz inşallah
İlmihâl okumaya pek vakit olmasada mızraklı ilmihâl anlatımı YouTube de dört farklı hoca tarafından yüklenmiş sizin için hangisinin hitabeti daha iyi geliyorsa açıp dinleyebilirsiniz yemek yaparken ben de tefsir dinliyorum.
Vesvese zaten size gelme gayesi namazı bıraktırmak için ve amacına ulaşmış namazı bırakmışsınız Veranın da dediği gibi bırakmamak devam etmek lazım. Tekrardan başlayın bi iznillâh.
önce (109 puan) tarafından
bu arada zaten mızraklı temel kısa kısa anlatıyor hemde eğlenceli hem osmanlıca hem türkçe gerçekten zevkli
0 oy
önce tarafından
Allah kabul etsin bacım
Sağol canım inşallah
önce (7,456 puan) tarafından
Bu kim acaba silmiş hesabi
Bilmiyorum kraliçe hanım balık hafızası var bende
0 oy
önce (2,354 puan) tarafından
MaşaAllah Rabbim ömrünce daim etsin inşaAllah 
Amin inşallah canım Allah razı olsun
0 oy
önce (1,606 puan) tarafından
Allah kabul etsin 
Amin Allah razı olsun
0 oy
önce (7 puan) tarafından
Allah bizede nasip etsin inşallah 
İnşallah canım

İlgili sorular

+21 oy
33 cevap 592 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde A. idil T. (793 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 308 göst.
13 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 270 göst.
13 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Cikolata canavari (737 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 155 göst.
2 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde garipkus9 (134 puan) tarafından soruldu

408,421 soru

12,270,703 cevap

37,580 kullanıcı

Kategoriler

...