+1 oy
109 göst.
önce Diğer kategorisinde (180 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar sezeryan için gün aldım ama sormayı fikir almayı unuttum sezeryanla beraberinde tüp bağlama da yapabilirler mi yapıyorlar mı diye sorcaktım unutmuşum 1 hafta sonrasına gel kontrole dedi 1 hafta sonrasında gittiğimde söylesem sorsam olur mu bide yaparlar mı sizce yaşımdan kaynaklı yapmazlar diye düşünüyorum aslında ama Sezeryan arttıkça riskte oluyo ya hani 2. Olcak benim sezeryan daha istemiyorum çocuk yaşım 22 devlet hastanesi eğitim araştırma hastanesi gittiğim fikri olan var mı yoksa yapmiyolarsa konuşucam doğum sonrası çıkışta ilaç yazdıkları zaman doğum kontrol hapı yazsın emzirme döneminde kullanılan ve emzirme bitene kadar kullandığım bitince giderim kontrole başka yazarlar diye düşündüm yaşım gelene kadar bağlama için çünkü en etkili korunaklı bağlama bence daha yeter 2 tane Allah olmayana versin şükür 1 kız 1 erkek yeter

7 Cevaplar

+1 oy
önce (793 puan) tarafından

Kaç yaşındasın :) ? 

önce (180 puan) tarafından
Yazmıştım canım 22
önce (793 puan) tarafından
Ben onu 22 devlet hastanesi gezdim diye okudum yani nasıl oldu bilmiyorum hahah :D kusura bakma :). Yaşından dolayı yapmıyorlar 30 veya üstüne yapıyorlar diye biliyorum .
İşte bende ondan dolayı sormak istiyordum sezeryan olcakken hazır gene şansını denerim kontrole gidince bakalım
önce (5,986 puan) tarafından
22 de zor iki cckla hele . boyle dort bes pespese cocuk olunca genc yasta belki baglarlar ama 30 sonrasi bagliyorlar 34 de bahlattim ben ikknci sezeryanda
Bakalım hayırlısı olsun o zaman yapcak bişey yok ilaçla devam ederim yaşım gelene kadar bende napalım şansımı dener ben gene sorarım danışırım
-Reklam-
+1 oy
önce (4,253 puan) tarafından
Sezaryende esinde imzasi ile baglatma yapiyolar, yas siniri yok diye biliyorum ama yasin kucuk diye doktor yapmayabilir onu bilemiyorum. Benim arkadasim ucuncuden sonra baglatti ama 31 yasindaydi.
Benim 2. Olcak ama zaten 2 de yeterli ondan bende işte yaş sınırı sıkıntı olur diye düşünüyorum olmadı yapcak bişey yok ilaç kullancam yaşım tutana kadar imza sıkıntı değil eşim onaylar yapmaları önemli konuşmayı unuttum bugün gün verildi artık 1 hafta sonrasına kaldı kontrole gel demişti  o zaman sorcam bir bakalım
+1 oy
önce (4,173 puan) tarafından
Yaşın daha çok küçük neden bağlatmak istiyosun belki ilerde tekrar isticeksin 
2 çocuk yeterli ya bu pahalılıkta bu zor şartlar altında 2 çocuk büyütmek bile zorken daha fazlasına gerek yok ki 2 yeterli çok şükür hem kızım hem oğlum var yeterli benim için
önce (4,173 puan) tarafından
Korunursun o zaman canım tüp bağlatmak tek yol mu günah hemde
Bakalım hayırlısı olsun yapmazlarsa o şekilde devam edicez olmazsa hap düşünüyorum bakalım
+1 oy
önce (55 puan) tarafından
Bende merak ediyorum yaşım 24 3. Gebelik bakalım baglatirlarmi sorucam bende haftam daha erken sormak gelmedi aklima

Ama benim kuzenim 23 yaşında 3. Sezeryan yapmıştı devlet Hastanesi'nde baglatmjslardi bana öyle demişti 
Onun 3. Olduğu 4. Riskli olduğu içindir benim 2. Ya 3. Risk taşır mı bilemiyorum riskli olursa bagliyolarmış yaş sınırı olmadan bende gidince sorcam son kontrole gün verilirken unuttum ya
+1 oy
önce (3,843 puan) tarafından
Sezeryanda yapılıyor diye biliyorum ama yaşın küçük 30.beklemek gerekir diye biliyorum yaştan dolayi yapmazlar 
+1 oy
önce (106 puan) tarafından
Yaşından dolayı yapmaya bilirler. Ben ikinci doğuma gireceğim zaman imza attırdıkları zaman sormuşlardı başlatmak ister misin diye? Ama ben 27 yaşındaydım. 
Ya anladım bende öyle düşünüyorum yaştan dolayı yapmazlar diye bakalım bir danışırım gene de
0 oy
önce (2,036 puan) tarafından
benim annem 2. sezaryeninde tüplerini bağlatmıştı. ama eşten imza alıyorlar
İmza önemli değil imzalar da yaş sıkıntı olur  mu onu bilemiyorum işte bakalım bidaki kontrolde danışcam

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 117 göst.
3 Kasım 2021 Diğer kategorisinde ❤Öykümİlkem❤ (3,148 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 46 göst.
+1 oy
5 cevap 54 göst.
0 oy
2 cevap 69 göst.

408,407 soru

12,270,325 cevap