0 oy
253 göst.
Diğer kategorisinde (3,146 puan) tarafından

2 sorum var hanımlar tek postta sorayım dedim.

2 kızım var şimdi oğlumuz olacak. 3.sezeryani Olcam.

Soru1. Doğumda tüpleri bağlamak istiyorum bunun sağlığa bir zararı olur mu annemde bağlamış son doğumunda ama ona soramadım.

Soru2. Ameliyatta bebeği aldıklarında direkt sünnet yaparlar mı dogar doğmaz. Yapanları duymuştum sanki ama emin olayım dedim.

Şimdi ameliyatta iki işlemi birden yaparlar mı acaba hem tüp bağlama hem bebeğin sünneti olur mu. Ikisi bı arada çıksa ne iyi olur :)

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Post çıksın 
-Reklam-
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Evet canım benim ablam 4. Bebeğini doğurdu beraberinde tüplerinde bağlattı
(4,876 puan) tarafından
Ama biraz pahalı bir işlem ☺️☺️ haberin olsun.
(3,146 puan) tarafından
Devlette olacak doğumum orda da ücret alınıyor mu hiç haberim yok :D
(4,876 puan) tarafından
Valla orasını bilmiyorum ama doktorunla görüş .
(3,146 puan) tarafından
Gittiğim zaman bı sorayim memleketteyim şuanda teşekkür ediyorumm
(4,876 puan) tarafından
Rica ederim bu arada kaç yaşındasın canım 30 dan önce yapmıyorlar diye biliyorum
0 oy
tarafından
Ben sunnete cevap vereyim, genelde doktorlar 1 aylik veya 40i cikinca oneriyolar, ama hastanedeki cocuk doktoruna fikir danisabilirsiniz. Sunneti bu arada ya urologlar ya da genel cerrahlar yapiyor
(3,146 puan) tarafından
Teşekkür ederim eğer dediğim gibi olmuyorsa onzaman o bölümlerden birine randevu alıp gitmek gerek sanırım
0 oy
(616 puan) tarafından
Ben bağlattım canım öncesindede baya Bi araştırma yaptım sağlığa herhangi bir zararı yok tek sıkıntısı Bi daha çocuğun olmuyor o yüzden iyi düşünmek lazım 
(3,146 puan) tarafından
Valla olmaması daha iyi 3 sezeryan arası hep 2 sene çocuklar ufak. 4.yu kaldıracak psikolojim de yok maddiyatimda çok şükür iki kızım var bu da erkek olacak daha da düşünmem zaten 4.bebegi yani. Umarım ameliyatta iki işlemi birden aradan çıkarırlar

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 280 göst.
+1 oy
7 cevap 392 göst.
0 oy
0 cevap 134 göst.
21 Ocak 2025 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 272 göst.
23 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde SunaySalih.. (34 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,620 soru

24,389,000 cevap

349,167 kullanıcı

...