+1 oy
265 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (68 puan) tarafından
Kızlar vallahi gücüm kalmadı okul yolunda market var her gün bağrış çağrış evin ihtiyacı da hiç bitmiyor herşey çok pahalı çok m masraflıyım diyorum ama yok almayınca pişirerek birşey bulamıyorum evden hergan para çıkıyor çok yoruldum 

20 Cevaplar

+2 oy
(1,453 puan) tarafından
Al benden de o kadar hergun markete gitsem her gün alınacak bir şey oluyor e hepsi de lazım ihtiyac dışında bir şey de almıyoruz ne bu kadar alınıyor anlamıyorum bir markete gidiyoruz bu kadar ne tuttu oluyorum resmen 
-Reklam-
+1 oy
(4,212 puan) tarafından
Aylık yada haftalık alışveriş yapacaksınız her güne bişey planlıcaksınız ve markete girmiceksiniz girerseniz mutlaka bişey alırsınız 
(68 puan) tarafından
Haklısınız
0 oy
(376 puan) tarafından
Bizim de öğle bacım  bir de bir kızım2.5  bir kocam bir ben her gün 400 500 nasıl gider anlamıyorum 
(68 puan) tarafından
Bizimde gidiyor iki oğlum var biri okula gidiyor kalemi boyası derken o ayrı masraf çocuklarım iyi olsunda diyorim artık
0 oy
(13,004 puan) tarafından
kayınbabam tam bir market gurusu. 

peynir mi lazım, hepsine tek tek bakıyor öyle alıyor. ette kampanya yapmış market, bakıyor banka da market harcamasına puan veriyor hoop birleştirip alışveriş yapıyor. 

her gün market zor  biz genelde aylık yaparız. işte mercimek bitti diyelim uygun bulunca 3-5 paket alıyoruz.

yağ desen 2 sene yetecek yağım var evde. 
(68 puan) tarafından
Öyle büyük şeyleri bizde aynı canım aylık ama süt yumurta sebze çocukların ihtiyacı
(1,453 puan) tarafından
O benim annem işte kampanyaları asla kaçırmaz 2 sene önce trendyol market getir falan rekabete girip kampanya yapmisti herkes çikolata dondurma alırken annem tuvalet kağıdı sıvı yağ stoklamis hala kullaniyor altin alsam bu kadar karlı olmazdı diyor
0 oy
tarafından
Biz yemek kartından alıyoruz aylık. Onun dışında extra şeyler illaki çıkıyor.
(68 puan) tarafından
Yemek kartımız yok canım ama sürekli birşeyler bitiyor bende anlamıyorum bereketsizlik mi var
tarafından
Neyin bereketi kaldı ki zaten
0 oy
(971 puan) tarafından
Emin ol hepimiz öyleyız
(68 puan) tarafından
Çocuk muz diye ağladı 70 TL verdim inanılır gibi değil gerçekten eşimin maaşı iyi olmasına rağmen daraldık kaldık Allah'ım asgari ücretlinin yardımcısı olsun
(971 puan) tarafından
Amin amin. Valla asgari ücretle geçim çok zor
0 oy
(13,174 puan) tarafından
Toplu alışveriş ve listesiz çıkmama. Kesin çözüm
(68 puan) tarafından
Aylık ağır malzemeler alıyoruz ama süt yumurta çok gidiyor mesela okul masrafı
0 oy
(4,850 puan) tarafından
Yazın biraz kış için buzluk stok yapacaksın haftanın bir günü sebze diğer günler de baklagillerden beyaz et kırmızı et ve yazdan hazırladığınız örnek veriyorum semiz otu örnek veriyorum taze fasulye olarak ayarlayın  bunlara haftanın günlerine yayın aylık alışverişlerinizde o plan dahilinde ilerleyin 
(68 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(4,018 puan) tarafından
Sebze meyve haftada almalısınız, bir domates diye gidip 500 tl ödeyip gelirsiniz. Bizim hafta sonları sebze meyve balık tavuk günümüz olur, hafta içi de eşim işten gelirken fırından ekmek alıp gelir.
0 oy
(155 puan) tarafından
Genellikle aylık alışverişimizi yapıyoruz her ay 6-7 bini buluyor
0 oy
(867 puan) tarafından
biraz önce markette kriz geçirdi oğlum balık oyuncak aldım aylık 5 bin 500 gidiyo birde destek aldığımız halde kayınvalidemlerden 
0 oy
(138 puan) tarafından
Günlük markete gitmek çok harcatıyor gerçekten benim oğlumda her gün gitmek istiyo götürüyorum küçük bişey alıyım diye onuda alıyım bununda alıyım derken en az 150 lira harcayıp geliyorum her gün 
(68 puan) tarafından
Benimde öyle birde okul yolu hep market bir ara almadım diye yaşlı bir amca ben alayım demişti hatta
0 oy
(19,830 puan) tarafından
Haftalık yemdk listesi hazırla yazılı. Sonra pazar ve market ihtiyacını haftalkk yap. Her gün markete girersen para harcanir. Görünce alınacak bişey çıkıyor illa ki çünkü 
0 oy
(10,052 puan) tarafından
Aynı bizde öyleyiz oğlumu okula götürüp getirmem masraf. Okul yolu kaç tane büfe market var. Ve bugün aylık alışverişe çıktım 7500 TL tuttu halada ağlıyor sakız almadık diye
0 oy
(825 puan) tarafından
Genelde haftalik alisveris yapariz bazen 2 haftada bir gideriz. Pisirecegin seyleri haftasonu alisveristen once dusunup liste yapip ihtiyacina gore urunler almalisin. 
0 oy
(5,402 puan) tarafından
Benim stoklarimda bitti sokun alisveris sayfasinda ne alicaksam ekledim 600 kusur tuttu suanlik yarın pazarada gidicem 3 hafta oldu ben pazara gideli 1000 de oyle gider daha yarın 1600 birakir gelirim belki daha fazla 
0 oy
(917 puan) tarafından
Mutlaka iki hdtalik alışveriş yaprim kahvaltılık işte zaten eşim kahvaltida yok . Ne alsam iki haftalık alıyorum 
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Hergun almak yerine yemek listesi yapıp ona uygun alsanız ya da araştırıp en uygun neresi ise ordan aylık toplu alsanız daha iyi bence
0 oy
(1,674 puan) tarafından
Aylık alışveriş yaparım eksik kolay kolay çıkmaz sadece ayda 2 veya 3 kere pazara gideriz 
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Sanırım bereketsizlik var bizde de öyle ya 2 günde bir illaki giderim markete ve benim üstüme eşim de gider alır almazsa ne pişiricez parasız bi dünya yok malesef

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 107 göst.
0 oy
2 cevap 42 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Linanin annesi61 (27 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 130 göst.
0 oy
4 cevap 171 göst.

409,631 soru

12,314,532 cevap