+2 oy
294 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (9 puan) tarafından
Bir anne olarak bebegimizle hepimiz evde yanliz kalıyoruz duşa girmemiz gerekebiliyor üstümüzü değiştirmemiz gerekebiliyor acaba bebeğimiz bizi ne zamandan sonra çıplak görmemeli bunu çok merak ediyorum erkek bebekle kız bebek arasında fark olur mu siz duşa giriyor musunuz bebeginizle duş siz duş kabinde bebeginiz banyoda pusette yatarken vs 

10 Cevaplar

+3 oy
önce (793 puan) tarafından
Valla benim oğlum iki yaşında banyo da altıma kilot üstüme yarım atlet giyiyorum diyorum ki annecim ben bıcı bıcı yapacağım tamam diyor o tv izliyor içeride ben de banyo yapıyorum giymemin sebebi de bir kere falan gelip bakar bebekken hiç yanıma alarak duş almadım bilmiyorum 
önce (1,078 puan) tarafından
Ben de hep böyle yapıyorum hep duşta yıkandi bizimle bebekken şimdi artık kendisini ayrı yıkıyoruz zaten
önce (793 puan) tarafından
Ben hep ayrı yıkadım aşkım bebekken hiç yanında banyo da yapmadım hani durmuyordu ağlıyordu şimdi şükür anlıyor her şeyi alışıyor
-Reklam-
+2 oy
önce (643 puan) tarafından
Duşa girmedim yanında giyinmiyorum eğer yanımdan gitmezse gozlerini kapat diyorum 20 aylık kızım ona ayıbı öğretebilmek kendi bedenini korumayı öğretmek için 
önce (9 puan) tarafından
İlk doğduğu zamanlarda da girmediniz mi peki
önce (643 puan) tarafından
Girmedim canım eşim varken duş aldım hep hala daha öyle
+2 oy
önce (13,567 puan) tarafından
Kızım 32 aylık banyoyu her zaman kitleri ve banyoda giyinirim bebekken de öyleydi her zaman dikkat ettim şuan Wc için sen kendin öğrendiğinde ben yanında olmicam şuan sana yardımcı olmak için geliyorum diyorum 
+1 oy
önce (46 puan) tarafından
8 aylik erkek bebegim var valla beni çıplak.goruyor .duşa girerken de mama sandalyesini banyoya sokuyorum o orda otururken ben duş alıyorum

Sonuç olarak hala meme emiyor vücuduma aşina:))
+1 oy
önce (1,142 puan) tarafından
Oğlumu banyo yaptırırken dahi iç camasirlarim kesinlikle bulunur. Erkek çocuk olduğu için değil kız olsa da bu şekilde yapardım. oğlum 20 gunlukkende bu sekildeydim aklı ermiyorkende. Hiç bir zaman yanında üzerimi o şekil giyip çıkarmadım. Emmeyi bıraktiktan sonra gogsumu dahi hiç gormemistie artık.Bir eğitimci olarak bu tarz durumlara çok karşıyım aklı ermiyor diye bir şey yok daha melek sonuçta onlar ve kendi bedenini korumasini çocuklar bu şekilde öğrenirler
0 oy
önce (17,916 puan) tarafından
Yani yarı çıplak görüyor bazen ama laf söz anladığı andan beri yanında öyle durmuyorum üçü geçti yaşı oğlum ben banyoya gireceğim diyorum veya aniden giriyor odaya bazen atletle iç çamaşırı ile görüyor hemen gözünü kapat diyorum arkanı dön diyorum alıştırıyorum sağolsun ilk zamanlar tam bir tur dönüp yine bakıyordu şimdi alıştı 
0 oy
önce (2,056 puan) tarafından
Kızım 1 yaşından sonra beni hiç çıplak görmedi. Duşa da eşim gelince girerim hiç kızımla banyoya girmedim. 
0 oy
önce (418 puan) tarafından
Yeni doğdugunda bir problem olmaz çünkü anlamlı bakmaz net görmez 
0 oy
önce (12,611 puan) tarafından
özellikle 2 yaşından sonra kız erkek farketmez çıplak görmemeli. mahremiyet eğitimi için de gerekli bu..önce kendi mahremiyetini saplayacaksın sonra oma öğreteceksin 
0 oy
önce (1,078 puan) tarafından
Yâ gir girde yanlız da girsen iç çamaşırı hep olsun edep yerlerimiz kapalı olmalı MuhafazanAllâh deprem olur. Deprem bile olmasa haberlerde görmüştüm birden banyo çöküyor alt katın banyosuna düşüyor kız. 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 94 göst.
0 oy
36 cevap 819 göst.
13 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bsrakran (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
0 oy
0 cevap 28 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde nesibe4450 (79 puan) tarafından soruldu

408,406 soru