+2 oy
245 göst.
önce Muhabbet & Sohbet (App) kategorisinde (9 puan) tarafından

image

Selam canlar,

Adet döneminde vücut bir savaş veriyor diyebiliriz. Hormonal dengelerimiz altüst olmuşken, biraz daha anlayış ve destek görmek hepimizin hakkı.

Peki, sen adet döneminde eşinden neler bekliyorsun? Sıcak bir çay mı yapmasını? Yoksa canın çikolata çekti diye markete koşmasını mı?

Belki de sadece sessiz kalıp sana sarılması yeterlidir.

Hadi, bu konuda hislerini bizimle paylaş. Eşinize hangi konuda anlayış beklediğinizi yorumlara yazın!

Haydi yorumlara!

18 Cevaplar

0 oy
önce (17,916 puan) tarafından
Nefes almasın :) 
önce (38 puan) tarafından
Hay sen cok yaşa sesli guldum ya
önce (17,916 puan) tarafından
Amin canım ben esktra ilgi beklemiyorum ama ayağıma da dolansın istemiyorum
-Reklam-
0 oy
önce (3,227 puan) tarafından
Ben çok agrasif stresli oluyorum bana bulaşmasın tartışmayalım anlayış istiyorum ... 
0 oy
önce (13,567 puan) tarafından
İlgisizliği daha çok gözüme batıyor bu dönemde ama ben bisi beklemiyorum gözüme batmasın yeter
0 oy
önce (7,981 puan) tarafından
Bana bir çikolata alması bile yeterli kurban olduğum ☺❤
0 oy
önce (2,032 puan) tarafından
Şu an adetimin 2ci günü. Ne diyip nasıl hıncımı çıkacağımı bilmiyorum. Fikir verin kızlar . 
0 oy
önce (2,485 puan) tarafından
Beklemiyorm anlayisli olmak zorunda baska caresi yok.o sinir o agri cekmek kolay degil sonucta.
0 oy
önce (1,960 puan) tarafından
Kocamı çok seviyorum ama bir gebelikte bide regl olduğumda çok sinir oluyorum gözüme gozukmesin telefonla ilgilenmesin yeter hahahahah
0 oy
önce (87 puan) tarafından
Hepsini yaşıyorum çok şükür benimki sancılı geçiyor o yüzden eşim sıcak su torbasıda getirir çikolatada alır gekir yanımdada durur masajimi yapar içecek getirir 
0 oy
önce (740 puan) tarafından
Ben bu dönemde malesef deccal gibi geziyorum kime sarayım kimlere saldirayim diye.. hiç bulaşmaz, çikolatalı cerezimi alır usulca geçmesini bekleriz
0 oy
önce (13,105 puan) tarafından

Yapay zekai hoş geldin,ürün yerleştirme için hesap açmak da ne bileyim :) kız süper yöneticimizmiş zaten:)

önce (129,596 puan) tarafından
bu neydi hocam
önce (13,105 puan) tarafından
Adet takibi programı yeni ya sevdoş tanıtım yapıyorlar
önce (129,596 puan) tarafından
heee tmm
0 oy
önce (8,662 puan) tarafından
Otursun hic birşey istemesin yeter bana 
0 oy
önce (17,749 puan) tarafından

Çikolata almasını isterim:)

0 oy
önce (2,244 puan) tarafından
Ader döneminde olmasam da anlayış beklerim. 
0 oy
önce (47 puan) tarafından
Çikolata alir valla bide agresif olurum 
0 oy
önce (3,133 puan) tarafından
Bende çok sinirli olurum bide bu sıralar hep geçilmeli oluyorum geçen gün senin canın tatlı ister şimdi diye akşam gelirken alıp gelmiş sağolsun 
0 oy
önce (1,558 puan) tarafından
Yok o benden anlayis bekler :)))
0 oy
önce (1,333 puan) tarafından
Hiç bişey yapmasın o telefonu elinden bırakıp kızımızla ilgilensin yeter birde bana bulaşmasın annemlere gidelim demesin annemler geleceklermiş demesin yeter 
0 oy
önce (1,156 puan) tarafından

Fazlasıyla yapıyor çikolatalar tatlılar <3 maşallah. Ama biraz da ilgili olmasını isterdim ekran bağımlılığını bırakıp laptobu kapatıp sohbet etmek isterdimm:'(

önce (1,156 puan) tarafından
Ha bi de; belime, sırtıma, bacağıma masaj yapsın:D

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 63 göst.
12 saat önce Muhabbet & Sohbet (App) kategorisinde Adet Takibim (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 368 göst.
+6 oy
23 cevap 442 göst.
1 gün önce Muhabbet & Sohbet (App) kategorisinde Adet Takibim (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 943 göst.
25 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde 1sa3g (7 puan) tarafından soruldu

408,403 soru

12,270,104 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...