0 oy
258 göst.
önce Özel Günler & Hijyen kategorisinde (811 puan) tarafından

Allah aşkına bi deyiverin hele nasıl oluyo. Korunuyosundur veya korunmuyor sundur bu aralar karşıma çok çıkmaya başladı. Kondom ile korunuyorum ben şimdi nasıl korunmasız ilişki yapıcam kafamda deli sorular :)))))))

Sarhoş olunca mı korunmayı unutuyorsunuz bide korkuyolar hamilemiyim diye korunun o zaman yani anlamadım :)

9 Cevaplar

+9 oy
önce (3,227 puan) tarafından
O kondom bir delik olsun kaysın ne bileyim sonra sen post aç arkadaşlar korunuyorum neden hamile kaldım bende yazayım kafanmı güzeldi sarhoşmuydun diye :) 
önce (519 puan) tarafından
Süper yorum. +
-Reklam-
+4 oy
önce (17,916 puan) tarafından
Korunarak hamile kaldım söylemini doğru bulmamakla beraber bu postu küçümseyici buldum. Kınadın ya otur başına geleceği günü bekle :) her şeyi tam yapsan bile spiraldir kayar prezervatiftir yırtılır yani olur mu olur 
+2 oy
önce (740 puan) tarafından

Spiral kayar, kondom yırtılır, hapı bir gün unutuverirsin, insanlık hali bu. Neyini anlamadın ki. Korunurken herkes hamile kalabilir hicbirseyin koruması %100 değil. Korunmayı da unutabilir sarhoştur, bebesi uyutmamistir, anlık gelişmiştir  yani ne var bunu mu acayip buldun:D

0 oy
önce (2,031 puan) tarafından
Benimmi kafam dağınık sorundan bir sey anlamadim canim
0 oy
önce (7,981 puan) tarafından

Vallahi bende anlamadım :D

önce (129,596 puan) tarafından
bem sana kustumde bence sekerlikde sana kustu
Ben snaa küstüm Hülya ablam..
Sevdos sen niye küstün
Aaa niye şekerim ne oldu ☺
Bana ne bana ne kusum işte
 Sen dün bana artık sana inanmiyorum dedin☹️
He evet çünkü sende beni kandırdın ama geçen de fotoğraf attın bu benim dedin dün de aynisini yaptın ama meğerse geçen attığın sen değilmişsin ☺
0 oy
önce (5,167 puan) tarafından
Anlıyorum seni 
0 oy
önce (842 puan) tarafından
Az önceki posttan bahsediyorsan kadın istediğini söylemiş zaten
0 oy
önce (882 puan) tarafından
Korunuyor ama yine de gebe kalıyor onu kastediyorlar bence
0 oy
önce (148 puan) tarafından
Valla çevremde spirali kayıp hamile kalan var 

Doğum kontrol hapini senelerce yada aylarca kullanıp bir gün içmeyi unutup hamile kalan var 

Aylık iğnelerle kalan var

Kondomu yırtılıp delik olup hamile kalan var 

Geri cekilmeyle korunacagini sananlarin yine hamile kalanı var 

Ben mesala  5 yıl dogum kontrol hapı kullandim yazin Haziran ayında hamilelik   düşünüp bir ay içmedim ama hamile kalmadım sonraki ay adetimle tekrar hapa başladım  ve sonra  Eylül'de bıraktım son adetimi olmuştum  ama Ekim'de hamile olduğumu öğrendim oncelerinde spiralim vardı cikarttigim gün ilk ilişkide kaldım.  Geçen hafta yılbaşı günü düşük yaptım şimdi işte tekrar çalışmalara başladım bakalım buda hemen tutacakmi yoksa zamanami bırakacak bilmiyorum beklemedeyim. Eğer tutarsa inşallah subattin ilk haftası post açarım ☺️☺️
önce (811 puan) tarafından
İnşallah canım. Sağlıklı bi evladın olsun..
önce (148 puan) tarafından
Teşekkür ederim inşallah ☺️❤️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 310 göst.
0 oy
6 cevap 272 göst.
16 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Senem turp (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,157 göst.
0 oy
9 cevap 361 göst.