0 oy
93 göst.
Diğer kategorisinde (39 puan) tarafından
Kucağımda uyuyunca daha uzun uyuyor. Acaba alışkanlıktan mi kucağımızda uyumak istiyorlar yoksa gerçekten daha huzurlu mu hissediyorlar sizce? Daha mutlu oluyorsa katlanicam ama aliskanliksa bunu değiştirmek isterim

7 Cevaplar

0 oy
(11,631 puan) tarafından
Ayy kucağımda uyusunlar diye nelerimi vermezdim biri 4 yaş diğeri 20 aylık asla kucağıma gelmezler kendi yataklarında yatarlar sarılıp yatmak isterim beni almazlar yataklarına 
(39 puan) tarafından
:))) yorgunum ama sizi de anlıyorum
(11,631 puan) tarafından
Evet o zamanlar uyusa da rahat etsem diye bakıyoruz büyütünce de bunlardan yakınıyoruz işte :)
-Reklam-
0 oy
(104 puan) tarafından
Kendilerini daha güvende hissediyo anne kokusu ve sıcaklığında uyurken ilk aylarda, sonrası biraz alışkanlık olabilir belki ama bu sonsuza kadar sürmeyecek, yaşına gelip geçtikten sonra büyük çoğunluğu kucakta durmak bile istemiyo. O yüzden hala fırsatın varken bunu katlanılacak bi sıkıntı gibi görmek yerine bi daha geri gelmeyecek temas anları olarak görüp tadını çıkar bence. 
(39 puan) tarafından
Teşekkür ederim:)
0 oy
tarafından
Kaç aylık bebeğin
(39 puan) tarafından
4 buçuk
0 oy
(214 puan) tarafından
4 buçuk aylık yazmasın canm hafif destekli falan oturtuyormusun kusmalari azaldimi kaç saatte bir besleniyor neler yapabiliyor bebeğin benmkide 2 aylik
0 oy
(5,532 puan) tarafından
32 aylik hala.koynumda uyur tv bakiyoruz simdi bile bacagima yatiyor bebekliginde de kucagimda uyumaya bayılırdi zaten belli bir yastan sonra istesende gelmicek 
0 oy
(444 puan) tarafından
Kaç aylık bebeğiniz benimki de yenidoğan döneminde göğsümüzde yüz üstü uyurdu saatlerce yatağında öyle uyumazdi, ama büyüdükçe artık o şekilde uyumayı bıraktı 
0 oy
(6,280 puan) tarafından

tamamen eziyet etmek istemesi icin aliskanlik. heleki ozellikle kendisi kucagindan indirmeyen anneler var bunlar kendilerine eziyet ariyirlar kaşiniyorlar zorla:))

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 110 göst.
0 oy
3 cevap 59 göst.
0 oy
5 cevap 95 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 2801 (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 201 göst.
1 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,871 soru