0 oy
209 göst.
önce İnternet & Teknoloji kategorisinde (27 puan) tarafından
Serjli var Philips in

Kablolu maratonum var 

Şimdide diyorumki robot süpürge mi alsam sonra diyorum boşver gereksiz sizce temizliği nasıl gerçekten kullanışlı mi 

Şuan temizlik yapıyorum aklıma geldi :) 

Bitsin cevaplarıniza sonra dönüş yapicam kızlar simdidenn teşekkür ederim:)

17 Cevaplar

0 oy
önce (668 puan) tarafından
eltim aldı  gır gır gibi diyo silme özelliğide var dünya bir para verdi iyi silmiyo diyo süpürme üstünden aldığını der
önce (27 puan) tarafından
Demekki herkes te aynı şikayet ama caktirmayanlar da var :)) almam için psikolojik baskı yapiliyo resmen :)
önce (5,986 puan) tarafından
gunde bes alti kere calisiyor benim . sac dokuluo kirinti dokuluo vocuk zirt birt hisey yiyor . etrafa basip dagilacagina aciuorm hemen . tabiki normal
supurge gibi degil. ama kirintili evdense onu acmak cok daha iyi
Öylemi diyosun yaa arada kaldım bak
-Reklam-
0 oy
önce (4,092 puan) tarafından

Bence dünyanın en gerekli ev eşyası robot süpürge. Elim ayağım her şeyim :) onsuz bir an düşünemiyorum :) Xiaomi s10+ kullanıyorum ve çok memnunum.  Tuhaf bir şekilde kendimi iyi hissettiriyor ben bir şey yapmıyorum evi süpürüyor ya müthiş güzel bir his <3

önce (6,664 puan) tarafından
Temizlik hastasıyım rolleri işte.
Ne bekliyorlar anlamadım ki günlük temizliği her şeyi yapıyor daha ne olsun otur kahveni iç:)
Robot kolunu sıvayacak evi toplayacak bezi alıp sıkıp halı yıkarcasına parkeleri altın gibi ışıldatacak daha sonra duvarlara geçecek duvarlarıda halletti mi o kahveyi robot yapacak :) nede olsa para verdiler
Hahhah:)) kız evi şöyle bi toplayınca zaten robot mis gibi süpürür bence gırgır demek saçma alakası yok çünkü
:)) ....
0 oy
önce (5,499 puan) tarafından
Ben calisiyorum. 

Haftaici evi robot supuruyo. Cok memnunum. Robotu acacagim diye bi de evi topluyorum aksamdan ortalikta daginik olmuyo :D koltuklarin altina falan giriyo cok iyi yani. 

Tabi diger supurgeler kadar guclu degil ama gunluk acinca cok iyi oluyo. Bi de kenar koseyi iyi supuruyo. 

Genelde bi gun ben supururum bi gun robot supurur :)
Sanki alcam gibi :)))
önce (9 puan) tarafından
Marka model nedir
önce (811 puan) tarafından
Markası ne kullandığınız süpürgenin
önce (5,499 puan) tarafından
Roborock s10
0 oy
önce (4,287 puan) tarafından
Çok üstün düzey temizlik beklemiyorsan güzel bence hele eşyaların ayakliysa daha kullanışlı eşyaların altına da giriyor
Hepsi ayaklı canım heveslendim valla yorumları gorunce
0 oy
önce (3,027 puan) tarafından
Mukoooo valla elim ayagim bazen evi suourmek icimden gelmiyo robot kizim hallediyo.yada grip hsstalik durumlarinda da kurtarucum 

Ronot supurgeden sonda haftada 3 kez supurge aciyorm 
Kız hergun şarjlı kullaniyom 15 günde bı kablolu acıyom demekki alsam her dk calisacak :)
0 oy
önce (1,347 puan) tarafından
Bir insan gibi temizleyemez zaten böyle bir şey beklemek zaten saçma ama mesela yatmadan önce evi toparlıyorum süpürgeyi açıp yatıyorum gayet tertemiz oluyor ya da eve biri gelecek ben mutfakta cay koyarken o bütün evi süpürüyor.  Silme özelliği çok iyi değil çünkü bezi takıyorsun öyle bir üstünden silmiş gibi oluyor günlük temizlik için mükemmel ben 3 yıldır kullanıyorum annemle ablam 6 yıldır kullanıyorum hepimiz de aşırı memnunuz 
Valla eğer öyleyse Alacam gibi artık yorulmam hemde :)))
Kesinlikle öyle ben artık koltuk altlarıni hiç supurmuyirum desem yeridir temiz oluyor zaten minik bebegim var robot olmasa hayatta yere koyamam
önce (811 puan) tarafından
Markası ne acaba
Annemle benimki viomiv2 pro
Ablaminki roborock 5 galiba emin değilim
0 oy
Bana göre evimin olmazsa olmazı. Haftada bir normal sil süpür yapıyorum haftanın diğer günleri her sabah hatta bazen sabah akşam açarım evim her daim temizdir 3 çocuklu anneyim 

Sildiririm dersen tabiki kendi sildiğin gibi silmez öyle bi performans bekleme eli kolu yok kalkıp bezini yıkayıp sıksın ama günlük rutin yapılan işlerin kurtarıcısı 

Bana göre haftada bir kendin silmek zor değildir :) evim hiç tozlanmaz robot sayesinde 
Ya 2 çocukta bende var ne bilim gereksiz geliyodu ama yorumlardan sonra fikrim değişti
Valla evim tertemizdir şimdi evi ışıldatacağım diyede 3 çocukla harap edemem kendimi. Topluyorum bulaşık banyo tuvalet halledip çocuklarımın yanında oturuyorum baya zaman kazandırıyor bana.
Ben temizliğini beğenmem diyenlerede inanmam hepside temizlik hastasıyım rolü yapıyor.
Robot olmasa 3 çocukla hergün süpürge açmak hayal olur bana
Oooo ozaman desene tam benlik isim inan hergun ev süpürmek en azından diğer işlerimi hallederim bende
0 oy
önce (5,322 puan) tarafından
Ben evimi hergun supuruyorum oglum kirinti yapiyor surekli cocuklu eve sart bence 
Evet bende dik supurgemle supuruyom ama sürekli tak çıkar süpur yoruldum gibi sanki :))))
0 oy

Al gitsin valla süper bir icat:) düşünsene sen oturuyorsun veya başka bir iş yapıyorsun ev süpürülüyor müthiş ya ;)

Pişman olmazsın canım hatta ne büyük nimet diyeceksin ☺️
Tamam canım allalim bakalım:))))) sağolasın
Şimdiden hayırlı olsun:) isim düşün bence Şimdiden benimki Sofya☺️
Ahaha bende Katya dusunuyom :)))))
Arkadaşımın var onunki de Katya:)
0 oy
önce (1,454 puan) tarafından
5 aydr kullanıyorm . Çok memnunum.  İyi ki almışım çocuklu eve şart. Hafta da bir veya iki kendim süpüruyorm. Onun dışında her gün çalışır 
önce (1,454 puan) tarafından
Roborock Q8 max kullaniyorm
Bende de çocuk var ne bilim arada kaldım alsammi almasam mi diye ama alcam galiba
Bakicam o markaya sağolasın canım
0 oy
önce (17,916 puan) tarafından
Ben aldım öneriyorumda ama benim için güzel yanı bana ihtiyaç olmaması evi toplayıp çıkıyorum eve geldiğimde temiz buluyorum bu bana yeterli ama şarjlı süpürgem olsa almazdım sanırım. Bu israfa girer benim için 
İşte bende oyuzden gereksiz gördüm yoksa alırdim inanki
0 oy
önce (3,935 puan) tarafından
Bence almalısın :) begenmeyenleri anlamiyorum ne bekliyorlar acaba:) özellikle yazın çok işime yarıyor evi topluyorum ona engel olucak şeyleri kaldırıyorum hop çalıştırıp oğlumla parka gidiyoruz zamandan tasarruf oluyor. Haftada 1 kere genel temizlik yapıyorum halılarimi kaldiriyorum. Kırıntı felan aliyor ama çok yuksek ayarda calistirirsan parkede kırıntı varsa almıyor 
Normal süpürge ile kıyaslanamaz onu kiyaslarsan hiç alma
Hadi ya
Ya bende 2 supurgede var bunuda alsam gereksizmi olur diyodum ama sanki alcam gibi ya
Hayır gereksiz olmaz çocuk hasta olunca açıyorsun o bir güzel süpürüp siliyor, yazın parka gidin dışarıya gidin çalıştır gelince ev tertemiz oluyor günlük için çok kurtarıcı :)
0 oy
önce (884 puan) tarafından
Ben bir ara satmak istedim, satamadım. Sonra madem satamadım diye kullanmaya başladım. Üst katı onunla süpürüyorum yatağımın altını inan benden güzel alıyor. Ben memnunum yani. Alt kat ona pek uygun değil diye burada kullanamıyorum ama onu da ayarlarsam 3-4 günde bir ben süpürürüm o her gün üstünden geçer çiçek gibi olur. Yani demem o ki, imkan ve beklentiye bağlı. 
Aslında imkanım var ama nden SE vicdan yaptım biraz onunla birlikte 3 süpürge var günaha girmim diye düşündüm birazda :)))
önce (884 puan) tarafından
Bak plastik, milyoncularda satılan bir kahve makinesi kullanıyorum ama şarjlı süpürgem var, şarjlı dik süpürgem var, koltuk süpürgem var, robot var, koltuk yıkama makinam var. Yani süpürge biraz da hastalık :D Yaaani gireceksen gireceksin o günaha :D
0 oy
önce (1,093 puan) tarafından
3 yıldır kullanıyorum iyi ki var hatta artık özelliğini kaybetmeye başladı..yeni model arayisindayim:)))
Aaa çok erken başlamış ya
0 oy
önce (1,014 puan) tarafından
Kaynanam Philipsinkini almıştı şuan pişman halıların üzerine çıkmıyor kenarındakini bile almıyor dedi tabi onun parası çok neye harcayacagını bilmiyor kızıyla kızının arkadaşı dedi diye hemen sipariş vermiş bana da verdikten sonra söyledi o an aynı evde olmam dışında sorun yok :))) 
Sorsa direk bunu alana kadar kaçak Dayson al derdim:)
Ahahaa Allah ne etmiye kız :))) ya Philips in robottunu iyi ya da kötü duymadim ama demekki robotta iyi çıkmamış birazda şans işi :)
Bende muallaktayim aslında alıp almamak arasında :))
Yok kaç bin kişi almış herkez memnun ona aldanmış valla eşim bile bunu ne yapacan bir bu eksikti dedi ben dik süpürge istiyordum eşimde paranı biriktir sana kaçak Dayson alırım dedi
Oraya gitmiştik bende kaynanama ali Dayson alacak bana dedim aradan yarım saat geçti sofraya oturduk yemek yiyecez eşime annene Dayson mu alacan dedi eşimde yoookk ne Daysonu bir o eksikti diğer süpürgelerıne ne oldu dedi kaynanam fosss öyle kaldı hiç seslenmedım ama içimden ne güzel oldu dedim ( evde 3 tane süpürgesi var dik süpürge, Kazanlı süpürge, robot süpürge) :))))
0 oy
önce (4,253 puan) tarafından
Ben memnunum. Gunluk temizlik icin ideal.
O zaman işe yarar desene :)
önce (4,253 puan) tarafından
Tabi ki yariyo :) ama alcaksan xiaomi veya roborock bak. Kayinvalidem arcelik aldi aldigindan beri adam gibi supurmedi. Kac kere servis acti. Benimki xiaomi
0 oy
önce (26 puan) tarafından
Alma benimkini satyom.bir kaç ay kullandım Arçelik 
Aa okadarmi kotuu. :( zaten aradaydim iicene karamsarlastim vazgececm galiba

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 23 göst.
0 oy
23 cevap 365 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Elif00000 (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 105 göst.
0 oy
10 cevap 245 göst.
27 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sebebine (415 puan) tarafından soruldu

408,406 soru

12,270,251 cevap

37,574 kullanıcı

Kategoriler

...