+1 oy
171 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (130 puan) tarafından

image

doktorum iki gün sonra gel dış gebelik mi degilmi bı baklm dedi böyle olupta dış gelebelik yaşayan varmı kaç haftadaym acaba dedm onuda bilmyrm deegerlern yukselirse ona göre bakicaz dedi

6 Cevaplar

+1 oy
önce (436 puan) tarafından
Bu değere yakın bir değer ile adet gecikmesinin 2.günü öğrenmiştim. Ama beta değeri ile hafta belirlenemez. Ama muhtemelen 4 haftalık falandır diye düşünüyorum. Yani kendi beta değerime göre yorum yaptım. Hayırlısı olsun 
önce (130 puan) tarafından
Sağol kuzum hc adet görmeden hamile kaldım düşükten sonra ondan doktor 2 gün sonra gel beta yukselirmi bı baklm dedi herşeyin iyi şuanda ama öyle deyince içimde kuşku olustu
Düşükten sonra doktorlar koruma öneriyor ondan demiştir belki.. Sağlıkla büyüsün inşallah
Korun veya korunma demedi bende biz de çok istedgmzden tekrar nasip oldu inşallah boş veya dış gebelik degildr yarın kan vericem baklm iki katına çıkarsa değildir dedi dua edin artık çok sağolun yorumunuz icin
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin. Tebrikler bu arada :)
Çok sağolun çok teşekkür ederim ♥️
-Reklam-
+1 oy
önce (3,237 puan) tarafından
Ay hadi şükürr yüksekmiş baya ya anca oluşuyordur rahimde doktor ondan anlamamış olabikir ultrasyonda yarinki sonuclafinida atarmisin
Canım peki gebelik haftasını düşüğün gününe göre mi hesapladı neye göre hesapladi ben sordum kaç haftalık şuan bnimki diye haftası yok dedi nasıl yani dedim beta değerine göre bakcaz dedi gecistirdi Hakkari'de hc özel hastane yokki gdip baktrsam hep sorularıma cevap alamiyrm
Bak simdi bebek kese gorununce zaten ultrasyon otomatik hafta cikariyorya mesela gittim bnmde son adet tarihim yoktu 7+3 gorunuyordu ultrasyonda geri saydı 18 eylüle denk geldi o gebe kalma tarihim olarak yazildi yani 1 eylul dusuk 18 eylul yeni gebelik baslangici oldu seninki daha kese bebek kucuk oldugu icin net hesaplayamamistir goremedigi icin haftan ilerlesin net sonuc alirsin
Valla doktordan daha fazla bilgi verdin ne sorsam cevapladin rabbim gonlune göre versn Allah ragzi olan senden canım benim içimi rahatlattı mesajlarinla ♥️♥️♥️
Ay nedemek canım benim dediğim gibi aynı süreçten gectik seni kimse bnm kadar anlayamaz burdan yaz konusuruz yine istersen özeldende yazabilirsin ❤❤❤
Çıktı sonucum canm yukselmis değerlerin yukluyorum resmi bak
+1 oy
önce tarafından
Ayyy hade hayırlısı olsun inşallah canim sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah 
Amin inşallah bu sefer sağlıklı hamilelik olurda gene üzülmem canım ya hayırlısıyla
+1 oy

image

1400 e yukselms herhalde dış gebelik degildr
Yarın sabah normal kadın doğum doktoru cagrmisti beta degerinden sonra bı gorelm diye sabah oraya gidicez az çok belli olur diye dusunuyrm baya guzl yukselms pazartesi öğlen 3 te vermistim kan bugünde carsamba tam 2 günde 2 kattan fazla yukselms sonucu görünce çok mutlu oldm sendende Allah ragzi olsn hep yanımda oldun
Ya düşük yaptım adet görmeden tekrar hamile kalınca doktorum korkuttu inşallah dış gebelik degildr bekleseydnz 2 3 ay dedi içimi kuşku sardı ayın 6 da ilk kanı verdm 522 çıktı bugün 2 gün geçince tekrar kan verdm 1404 ckti şükür strese soktu doktor beni hc bir belirti görmeden direk dış gebelik deyince 2 gün geçmedi resmen benim icin
Yarın hayirli hberlerini bekliyorum ☺❤
Tamam canım onuda yazarm buraya öğrenir öğrenmez ♥️
Görüşürüz yarın bayss ❤
+1 oy
önce (1,698 puan) tarafından
Saglikla gelsin insallah
Çok teşekkür ederm rabbim isteyen herkese nasip etsin canm
0 oy
önce (155 puan) tarafından
Benim bı arkadaşım düşüğün ardından kanaması kesilir kesilmez tek ilişkide hamile kaldı ve daha geçen hafta 31 Aralık'ta doğum yaptı canım sağlıklı ilerledi yani
Benimde aynı eşim askeri persenol düşükten sonra bir sefer gördüm eşimi tek ilişki oldu hc adette görmedim tam yumurtmaya mi denk geldi artık bilmyrm hamile kaldm derken doktor korkutmustu beni şükür degerlerde yükselince bı iyi oldm keseyide görürsek iyice için rahat edecek
Bende geçen hafta salı gunu evde düşük yaptım ve pazar guju kanamam kesildi pazartes ve saliyi değerlendirdik bakalım bizde istiyoryz inşallah benimde tutmuştur bı ay sonra bende sevinirim senin gibi Rabbim sagsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah bugün 2 tane gebelik testi aldım ayın 1inde falan yapmayı düşünüyorum bende çok. Heyacanla bekliyorum ☺️❤️
Ben düşük sonrası doktora gittim ve bana kanaman kesilirse 2 3hafta sonra sağlıklı hamile kalabilirsin dedi yani öyle korun bekle demedi korkma herşey Allahtan gönlünü ferah tut  güzel düşün güzel olsun herşey
Tam 42 gün olmuştu benim testi yaptım pozitif çıktı zaten belirtilerimde vardı düşüğün tam 20. Günü birliktelik oldu tam yumurtlama oluyormuş öğün inşallah sende mutlu haberlerini paylaşırsın bizimle canm
Teşekkür ederim inşallah ☺️❤️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 72 göst.
0 oy
2 cevap 75 göst.
5 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 69 göst.
0 oy
12 cevap 217 göst.