0 oy
108 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (303 puan) tarafından
Kızlar boşanma aşamasını psikolojik açıdan zor şekilde geçiren oldu mu aranızda 

Benim ailem arkadaşlarım hiç kimse destek olmuyo ben ağlasam bile neden onunla evlendin diye benimle kavga ediyolar yanımızda ağlama diyolar 

Bende bu durumdan bıktım 

Psikolojik destek almak için psikiyatriye gitmiştim psikolog seni arayıp randevu vercez dedi halâ bekliyorum 

Benimle aynı sorunları yaşayan oldu mu aranızda nasıl aştınız bu durumu pozitif düşünmeye çalışıyorum ama malesef destekçi kimse yok çevremde... 

2 Cevaplar

0 oy
önce (94 puan) tarafından
Ablam boşanmaya karar verdiğinde ailecek hepimiz yanındaydık ama babam hariç babam sürekli yüzüne vurmasından hakaret etmesinden çok aşağılanıyordu biz ne kadar destek versek de babamın lafları onu yiyip bitiriyordu ta ki en sonunda babam onu bir akrabamızın kumasına verdi kadın 14 senelik evli ve çocukları olmuyor diye babama gelip yalvarmıştı ben senin kızını istiyorum kendi kocama diye dünkü gibi hatırlıyorum aradan 10 sene falan geçti bizimde böyle bir hikayemiz var 

Rabbim yardımcın olsun 
önce (303 puan) tarafından
Sağol dilan56 Allah senden razı olsun inşallah
önce (17,990 puan) tarafından
Post sahibi değilim ben canım öylesine okurken denk geldim içim bir kötü oldu :( post sahibi kimse iyi giden bir evliliği bitirmez sırf kendim yaptım bir hata diye de o hata bir ömür sürdürülmez düştüysen kendi kendine ayağa kalkmayı da bileceksin varsa evladın sıkı sıkı sarıl ama destek olanı da olmayanı da unutma
Yaptığım hata yok canım eşim eşyalarımı kiraya vermiş ailesinin yanına taşınmış onlarda eşim tek erkek evlat diye beni eşimden yıllarca kiskandilar tabi onunda hoşuna gidiyodu onlar tarafından kiskanilmak bende ayrıldım tabi ki kimse durup dururken ayrılmaz çocuklar babasının yanındalar buda bana çok zor geliyo biraz uzaktalar bende en son eşimle kavga ettim benim maddi gücüm olmadığını biliyodunuz neden aldınız beni dedim mihrimi yedi babasıyla ikisi ama ailemden kimse bana destek olmuyo resmen tek kaldım psikolojik anlamda
önce (17,990 puan) tarafından
Hatalısın demedim canım yanlış anlaşıldıysam kusura bakma belli ki evliliğinde bir kriz oluşmuş ki bu kararı almışsın evlenirken düşünseydin kendin ettin gibi sözler sarf edenlere karşı kendini korumalısın demek istemiştim eşin iyi biri çıkmadı ise veya seni mutsuz ediyorsa  bitirmenin daha doğru olduğunu vurgulamak istemiştim destek olmuyorlarsa köstekte olmasınlar seni aşağıya çekmelerine izin verme diyorum
Anladım canım şu an psikolojik anlamda çökük durumdayım yanlış anlamışım kusura bakma canım
Artık annemlere bağırdım en sonunda
Annem bana işe gir çalış diyo zaten psikolojim çökmüş durumda çalıştım zatende ordakilerlede istemeden kavga ettim bana bu defada sürekli kavga ediyosun dedi ailem bende en sonunda bağırdım ben zor zamandan geçiyorum boşanma aşamasındayım siz ne anlarsınız diye bağırdım valla tutamadım kendimi bana bakmak zorundasınız diyede bağırdım bana işe gir diyo annem
Beni ailem anlamiyo daha laf sokmaya calisiyolar artık psikiyatrinin aramasını bekliyorum psikolog randevu vericek ne zaman ariycak bilmiyorum onuda...
-Reklam-
0 oy
önce (1,650 puan) tarafından
Başkalarının ne dediğini takmamaniz gerek ve başkalarından menfaat beklememek gerek. Ben bir sene kendimi uykuya vermiştim ikindilere kadar uyuyordum ağladığımı da hatırlamıyorum çünkü gerçekten kurtulmuştum. Psikolojiye iyi gelen kitaplar okuyabilirsiniz, YouTube dan psikologları takip edebilirsiniz. Kendi kendinizin doktoru olun. Önce yas tutun sonra silkelenip çareler düşünün. Yeni hedefler belirleyin el işi kursu meslek kursları olabilir mesela, pasif beklemede kalmayın 
Başkalarının ne dediklerini takmıyorum ama zor süreçte olduğum için ister istemez aklıma geliyo
Kursa başvuru yapıcaktim annem sürekli işe gir para az diyo bende en sonunda bana bakmak zorundasınız dedim
Psikolojiye iyi gelen kitaplari nerden bulabilirim
önce (1,650 puan) tarafından
Şu an okuduğum bana çok çok iyi gelen bir kitap İyileştir Kalbini. Olaylara zorluklara dini bakış açısıyla bakmayı öğretiyor ben kafamdaki sorulara cevap buldum ilgini çekerse o olabilir. Araştırdıkca karşına çıkar zaten. İnstagram da ben hep kitap sayfalarını takip ederim
Çok teşekkür ederim canım instagramdan arastircam

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 170 göst.
12 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dunya.dln (318 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 105 göst.

408,648 soru

12,281,295 cevap

37,888 kullanıcı

Kategoriler