0 oy
69 göst.
Diğer kategorisinde (555 puan) tarafından
Ya eşimi arayıp duruyor çaya gel diye eşimde gitmedi, aradı ben geleyim diye eşimde gel dedi ya saat 10 a gelmiş yarın gel de bu saatte gelinir mi .çocukları uyuttum hazirlancam kocam için yok. Heves meves kalmadı ya valla bıktım eşimde diyor annem o benim nasil hayir deyim. İyide uzak bir yerden gelmiyor ki 3 sokak aşağıda oturuyor  yarın erken saatte gel yani 

3 Cevaplar

+1 oy
(7,773 puan) tarafından
Annesine hayır diyemiyorsa eşin için hazırlanma git yat sende. Anlasın yanlış olduğunu. Ahh benim kaynananm üst katımda her akşam fix geliyor çay içiyor gidiyor. Bende bıktım eşimde biliyor biktigimi ama dile getirsem aynısını diyecek annem ben ne diyeyim diyecek. 
önce (555 puan) tarafından
Seninki daha zormuş valla Allah yardımcın olsun
.benimki de bi ara kendi binasında boş daire vardı onu alın diye tutturdu.esime dedim asla aynı binada oturmam diye
-Reklam-
0 oy
(2,641 puan) tarafından
Oğlunu özlemiştir. Bazen sırf kayınvalide diye çok kasïyor bazi gelinler. Ben mesela burda problem göremedim. Annesi oglunu çağırmış. Ogluda annesine sen gel ane demis. Burda problem edcek ne var?
(2,505 puan) tarafından
Kız evleri yakınmış zaten bu günde görmeseydi kadının hevesi içinde kalmış:))
(2,641 puan) tarafından
Hee onu bilmiyordum:)
Ne özlemesi ya 1 gün görüşmesek diğer gün zaten görüşüyoruz
önce (2,641 puan) tarafından
Bunu bilmiyordum. Abartı gercekten. Ne yani 1 gün gormesin oğlunu
Gerçekten sorma ya eşime diyorum bazen beraber yaşasak daha az görürdüm diye :D
0 oy
(1,159 puan) tarafından
Sürekli böyle yapmıyorsa ben abartılacak bir şey göremiyorum. Ne desin ki annesine esim benim için hazırlanacak sonra mı gel desin. Bazen sadece adı kaynana diye cok takıyorsunuz bence:) 
Surekliyse peki 11 de gelip gece 1 de gittiği oluyor .esim ben yatıyorum diyo annesi tamam oğlum sen yat diyor.daha bekliyor

İlgili sorular

+3 oy
17 cevap 458 göst.
+5 oy
23 cevap 387 göst.
0 oy
19 cevap 705 göst.
0 oy
6 cevap 313 göst.

409,039 soru

12,294,129 cevap

38,288 kullanıcı