+1 oy
84 göst.
Diğer kategorisinde (8,729 puan) tarafından
Yeni kendime geliyom başım okadar cok ağrıdı ki midem bulandı  ıstıfra etim çok kötü oldum başımın ağrısı hala gecmedi ama neden olur ki 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Migrenin var mı canim çok geçmiş olsun 
(8,729 puan) tarafından
Annemde var genetik geştiyse bana olabilir ama hic baktırmadım sezaryandan sonra daha çok olmaya başladı
tarafından
Olabilir bir de tansiyonuna baktir
(8,729 puan) tarafından
Baktırcam biraz ıyım ama başım hala aynı
-Reklam-
0 oy
(3,256 puan) tarafından
Ne yedin. Bana bazı balıklar baş ağrısı yapıyor. Hangisi olduğu anlayamadım 
(8,729 puan) tarafından
Miflo böreği yaptım patatesliydi icine toz bibere koydum ama hep yaparım hic dokanmamıştı
(3,256 puan) tarafından
Birisi migren demiş o da olabilir. Benim biraz midem karışsın hazmetmesin, boynumda tutulup gerildiysem o gün, hemen başıma vurur ağrı. Kusarım rahatlarım.
(8,729 puan) tarafından
Rahtladım bende evet ama azdaha ağrıyo yine başım
0 oy
(352 puan) tarafından
Doğumdan sonra bende de çarpıntı başladı herkeste bir şey oluyor anlamadım ki 
(8,729 puan) tarafından
Sezaryan oldum normal doğumda böyle olmadım cok arada bu olayı yaşıyom bende
(352 puan) tarafından
Bende doğumdan sonra oldu bende spinal oldum doğumdan sonra si vücut değişiyor
(8,729 puan) tarafından
Normal doğumda böyle olmadım sezaryan zormuş birazdaha evet normal doğumda biraz zorladım sadece
0 oy
(1,253 puan) tarafından
Bnde hamileyim yemeklerden sonra basim ağrıyor sfr tuz kullandigm halde yani tansiyon yukselmez ki hsmur isi ztn yok 
(8,729 puan) tarafından
6 aylık kızım var canım hamile diğilim baktırdım 25 gun oldu  adet olmuyom 4 aydır normal dedi doktor da
0 oy
(1,769 puan) tarafından
Şeker yükselmesi de mide bulantısı yapıyor. Tatlı falan yemişmiydin dün ben tatlı yedim baş ağrım arttı kalktım ilaç içmeye akşam şekerim de yükselmişti ölçtüm. Geçen de yine aynı oldu mide bulantısı ile anladım şekerim yükseldiğini. Migren de basın zonklar baş rol baş agrin olur ben uzanmak değil oturamazdım yururdum sadece migrende koku gürültü istemezsin başını eğemezsin baya yoğun geçer. Şeker de o kadar yoğun ağrımiyor 
(8,729 puan) tarafından
Tatlı yaptım dün ama yemeden önce oldu canım  daha hala etkisi var gizli şekerim var benim

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 337 göst.
7 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Fatmabttl (25 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 69 göst.
0 oy
3 cevap 51 göst.
0 oy
4 cevap 69 göst.

409,511 soru

12,308,907 cevap