+1 oy
184 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (119 puan) tarafından
Oğlum 13 aylık. Bikaç gündür ayakta duruyordu. Bugün 10 15 saniye durdu ve 2 adım attı. Cok mutlu ve duyguluyum.  İlk adımdan yaklaşık kac gun sonra yürüdü bebekleriniz hatırlıyor musunuz

15 Cevaplar

+1 oy
(4,312 puan) tarafından
İlk adım attığı gün yürüdü doğum gününe 10 gün vardı 
-Reklam-
0 oy
(4,067 puan) tarafından
Kızım adım attığı günü yürüdü bir an da oldu. 13 aylıktı
(134,186 puan) tarafından
obur profilin cok daha guzeldi☹️
(4,067 puan) tarafından
Bu da çok şirin değil mi ☺️
haah bu sen iste hep kalsin bu
(4,067 puan) tarafından
Peki ☺️
☺️❤️☺️❤️☺️❤️
0 oy
(5,334 puan) tarafından
Benim kızımda 18 aylık ayakta dengesini sağlıyordu oda iki adım attı ondan sonrası gelmedi bende merakla bekliyorum kızım  yürümuyordu ilk kez adım attı inşallah arkası gelir öyle  yapınca genelde yürümeleri yakinmis
(1,243 puan) tarafından
Benmkide dengede duruyor çömelip geri kalıyor bazen   vücudu aslında ne zaman hazırsa o Zaman yürüyor gücü gelince
0 oy
(4,400 puan) tarafından
Benim kizim yasinda yurumeye başladı ama onun oncesinde iki uc hafta filan durmaya kalkmaya calsiyodu
0 oy
(14,684 puan) tarafından

Çocuktan çocuğa değişiyor yakın tarih olarak  ark oğlu Şuan 14 aylık 12 aylıkken adım attı ayakta duruyordu şimdi tam yürüyor koşuyor da :)

0 oy
(6,124 puan) tarafından
dort bes gune cözer deneye yanila duse kalka
0 oy
(282 puan) tarafından
Ayy bu post benim için açılmış :D yorumları merakla bekliyorum genelde kaç aylık yürüyor çocuklar diye :) 

Oğlum 14 aylık ve elimizden bı yerlerden tutunarak yürüyor elini bıraktığımız da hemen oturup emekliyor. Bana normalde bu çocuk çok hareketli yaşına gelmeden yürür dediler alakası yokmuş. 

Şimdi bı de geciktikce çevredeki sesler çoğalıyor niye yürümüyor diye sen mi yanlış yapıyorsunlar falan sinir olmaya başladım :( 

Sizinki adım attığına göre yakındır inşallah.:)
(282 puan) tarafından
Takmamaya çalışmak lazım her çocuk farklı sonuçta doktorlar zaten bizleri yonlendiriyor. Ne zaman sıkıntı olacağını ne hareket yapiyo yapmiyo soruyorlar. Ama onlar işte herkesten çok biliyorlar. :D insallah bian önce yürürler canım :) benimkide ayakta sabit tutunmadan duruyor adım atmıyor. Adım atacağı zaman tek ellede olsa tutunmak istiyor bı yerden
(5,334 puan) tarafından
Aynı benim kızda öyle cnm
(282 puan) tarafından
Geçen eşime annesi serbest bırakın kendi haline birakmiyorsunuz demiş akıllı kocamda ben yokken bırakmış çocuğu. Tamam kendi haline birakmak gerekiyor ama hep bi adım ötesindeyim çünkü henüz yurumuyorlar takip etmek gerekiyor. Bizimi çocukta dusuvermis gözünün kenarı morardı nereye çarptı bilmiyoruz. Allah'tan gözüne gelmemis.
(282 puan) tarafından
Bütün bekleyenlerin ki bian önce yürüsün inşallah da herkes rahatlasın :D
(5,334 puan) tarafından
Amin inşallah cnm
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Benmkı de ayakta duruyor atmak istiyor ana yapamıyor ilk oğlumda çok hatırlamıyorum detayı ama 13 aylıkken bayağı yürümeye alışmıştı 12 ,De tek tek
0 oy
(987 puan) tarafından
11 aylık adım attı elinden tutunca yürüyordu 12 aylık kendisi desteksiz yürümeye başladı. Şuan 13 aylık bizimkide. Çok sık düşüyor ama kendisi yürüyor artık 
0 oy
(1,747 puan) tarafından
20 gün sürmedi yürüdü 
0 oy
tarafından
1 yaşında falan dikilmeye başladı ama yürümesi 13 aylığı buldu şu an 16 aylık anca anca bir kaç haftadır koşuyor işte 
0 oy
(255 puan) tarafından
13 aylıkken kendi kendine kalkıp duruyordu 14 aylıkta bir iki adım attı ama hâlâ aman aman yürümüyor korkuyor ama sürkeli deniyor şuan 15 aylık 1 haftadır tutunduğu yerden elini bırakıp 5 6 adım atıyor heyecan yapıp düşüyor öyle tam yürümüyor valla bekliyoruz bizde bakalım 
0 oy
(17,357 puan) tarafından
İlk adımından 1 ay sonra falan yürümeye başladı.  
0 oy
(11,541 puan) tarafından
Benim kızım doğum gününde tek tük yürüyordu. Bir ay sonra tamamen kendini bilerek yürümeye başladı. Ablamın oğlu 9 aylıktan beri yürüyor şuan 1 yaşında tam.
0 oy
(715 puan) tarafından
10 aylıkken emekledi 1-2 Ay içinde adım atıyordu. Tam yaşına bastığı hafta yürümeye başladı 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 170 göst.
19 Aralık 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (483 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 404 göst.
14 Ekim 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (483 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 223 göst.
12 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (483 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 317 göst.
7 Ocak 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde BirMelek (1,294 puan) tarafından soruldu

410,215 soru

12,336,256 cevap

39,365 kullanıcı

Kategoriler

...