+1 oy
156 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (103 puan) tarafından
Oğlum 13 aylık. Bikaç gündür ayakta duruyordu. Bugün 10 15 saniye durdu ve 2 adım attı. Cok mutlu ve duyguluyum.  İlk adımdan yaklaşık kac gun sonra yürüdü bebekleriniz hatırlıyor musunuz

15 Cevaplar

+1 oy
önce (3,886 puan) tarafından
İlk adım attığı gün yürüdü doğum gününe 10 gün vardı 
-Reklam-
0 oy
önce (3,999 puan) tarafından
Kızım adım attığı günü yürüdü bir an da oldu. 13 aylıktı
önce (130,422 puan) tarafından
obur profilin cok daha guzeldi☹️
Bu da çok şirin değil mi ☺️
haah bu sen iste hep kalsin bu
Peki ☺️
☺️❤️☺️❤️☺️❤️
0 oy
önce (5,203 puan) tarafından
Benim kızımda 18 aylık ayakta dengesini sağlıyordu oda iki adım attı ondan sonrası gelmedi bende merakla bekliyorum kızım  yürümuyordu ilk kez adım attı inşallah arkası gelir öyle  yapınca genelde yürümeleri yakinmis
önce (1,198 puan) tarafından
Benmkide dengede duruyor çömelip geri kalıyor bazen   vücudu aslında ne zaman hazırsa o Zaman yürüyor gücü gelince
0 oy
önce (4,356 puan) tarafından
Benim kizim yasinda yurumeye başladı ama onun oncesinde iki uc hafta filan durmaya kalkmaya calsiyodu
0 oy
önce (14,611 puan) tarafından

Çocuktan çocuğa değişiyor yakın tarih olarak  ark oğlu Şuan 14 aylık 12 aylıkken adım attı ayakta duruyordu şimdi tam yürüyor koşuyor da :)

0 oy
önce (6,019 puan) tarafından
dort bes gune cözer deneye yanila duse kalka
0 oy
önce (151 puan) tarafından
Ayy bu post benim için açılmış :D yorumları merakla bekliyorum genelde kaç aylık yürüyor çocuklar diye :) 

Oğlum 14 aylık ve elimizden bı yerlerden tutunarak yürüyor elini bıraktığımız da hemen oturup emekliyor. Bana normalde bu çocuk çok hareketli yaşına gelmeden yürür dediler alakası yokmuş. 

Şimdi bı de geciktikce çevredeki sesler çoğalıyor niye yürümüyor diye sen mi yanlış yapıyorsunlar falan sinir olmaya başladım :( 

Sizinki adım attığına göre yakındır inşallah.:)
Takmamaya çalışmak lazım her çocuk farklı sonuçta doktorlar zaten bizleri yonlendiriyor. Ne zaman sıkıntı olacağını ne hareket yapiyo yapmiyo soruyorlar. Ama onlar işte herkesten çok biliyorlar. :D insallah bian önce yürürler canım :) benimkide ayakta sabit tutunmadan duruyor adım atmıyor. Adım atacağı zaman tek ellede olsa tutunmak istiyor bı yerden
Aynı benim kızda öyle cnm
Geçen eşime annesi serbest bırakın kendi haline birakmiyorsunuz demiş akıllı kocamda ben yokken bırakmış çocuğu. Tamam kendi haline birakmak gerekiyor ama hep bi adım ötesindeyim çünkü henüz yurumuyorlar takip etmek gerekiyor. Bizimi çocukta dusuvermis gözünün kenarı morardı nereye çarptı bilmiyoruz. Allah'tan gözüne gelmemis.
Bütün bekleyenlerin ki bian önce yürüsün inşallah da herkes rahatlasın :D
Amin inşallah cnm
0 oy
önce (1,198 puan) tarafından
Benmkı de ayakta duruyor atmak istiyor ana yapamıyor ilk oğlumda çok hatırlamıyorum detayı ama 13 aylıkken bayağı yürümeye alışmıştı 12 ,De tek tek
0 oy
önce (826 puan) tarafından
11 aylık adım attı elinden tutunca yürüyordu 12 aylık kendisi desteksiz yürümeye başladı. Şuan 13 aylık bizimkide. Çok sık düşüyor ama kendisi yürüyor artık 
0 oy
önce (1,673 puan) tarafından
20 gün sürmedi yürüdü 
0 oy
önce (2,025 puan) tarafından
1 yaşında falan dikilmeye başladı ama yürümesi 13 aylığı buldu şu an 16 aylık anca anca bir kaç haftadır koşuyor işte 
0 oy
önce (179 puan) tarafından
13 aylıkken kendi kendine kalkıp duruyordu 14 aylıkta bir iki adım attı ama hâlâ aman aman yürümüyor korkuyor ama sürkeli deniyor şuan 15 aylık 1 haftadır tutunduğu yerden elini bırakıp 5 6 adım atıyor heyecan yapıp düşüyor öyle tam yürümüyor valla bekliyoruz bizde bakalım 
0 oy
önce (17,260 puan) tarafından
İlk adımından 1 ay sonra falan yürümeye başladı.  
0 oy
önce (11,397 puan) tarafından
Benim kızım doğum gününde tek tük yürüyordu. Bir ay sonra tamamen kendini bilerek yürümeye başladı. Ablamın oğlu 9 aylıktan beri yürüyor şuan 1 yaşında tam.
0 oy
önce (682 puan) tarafından
10 aylıkken emekledi 1-2 Ay içinde adım atıyordu. Tam yaşına bastığı hafta yürümeye başladı 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 168 göst.
19 Aralık 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (478 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 399 göst.
14 Ekim 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (478 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 218 göst.
12 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (478 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 297 göst.
7 Ocak 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde BirMelek (1,295 puan) tarafından soruldu

408,646 soru

12,280,267 cevap

37,870 kullanıcı

Kategoriler

...