0 oy
178 göst.
Diğer kategorisinde (711 puan) tarafından
Kızlar eş ile anlaşamıyoruz en büyük sorunumuz iletişim sizlik hiç bı sohbet falan yok aramızda malesefki benim yanımda sosyal medyada karı kıza da bakar bunu söylediğimde de yalanlıyor her neyse işte boşanmak için ilk önce ne yapılması gerekiyor nereye başvurmak gereklidir adliyeye mi gitmek gerekiyor herhangi bir ücret gerekiyormu birde 3.5 yaşında bir tane oğlum var velayeti kime verilir lütfen bilenler yazabilir mi  

6 Cevaplar

+1 oy
(3,055 puan) tarafından
Velaywt sana verilir cnm Allah dogru yol hangisiyse ona iletsn
(711 puan) tarafından
Aminnnn inşallah teşekkürler iyi dilekleriniz için
-Reklam-
0 oy
(2,669 puan) tarafından
İlk önce adam akıllı kocana boşanacağını söyledin mi bu yazdığın ortak kararınız mı mesela 
(711 puan) tarafından
Henüz haberi yok kendi kendime karar verdim saçma sapan yorum yapmayın lütfen bilginiz varsa yorum yapin
(2,669 puan) tarafından
Sende insanlara nasıl cevap verilir öğren de gel evinde ki sorunu buraya gelip insanlardan çıkarmaaaa
0 oy
(753 puan) tarafından
İlk önce git bi avukatla konuş canım. Mümkünse anlaşmalı boşanmaya bak. 
(711 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(1,035 puan) tarafından
Eşinle oturup konuş ve anlaşmalı boşanma için ikna et, edemezsen eğer adliyeye git dilekçeni ver aç boşanma davasını . Velayet sana kalır 
(711 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(1,835 puan) tarafından
Anlaşmalı olması en güzeli. En kolayı tek celsede bile bitebilir. Ama araya mal rejimi velayet gibi davalar girerse süreç uzuyor. Bir de evi ayırmak gerekiyormuş aynı evde iken olmuyor evlilik birliği temelinden sarsılmamış oluyormuş. Ücret avukatla anlaşma yapıldığı şekilde oluyor. İsteyen peşin isteyen sonra ya da bir kısmı sonra gibi. 
(711 puan) tarafından
Teşekkürler yorumunuz için
0 oy
(466 puan) tarafından
Cnm bende 2 senedir boşanma durumundayım. Oğlum var doğduğundan itibaren dava acdm 2 gunlukdu oğlum annemin eve gittim maddi durumun yoksa barolar birliğinden git başvuru yap devlet ücretsiz avukat veriyor , eğer eşinle anlaşmalı yaparsan uzamaz dava eğer çekişmeli olursa uzar benim 2 senedir uzuyor,,, bence anlaşmaya baksın eşin yoksa çok uzar cnm benm oglumun babası istemiyor baya uzadı 6 davam olcak yakında 

velayet sende kalır çocuğun küçük eğer annenin kötü bı yaşantısı yoksa asla devlet alamaz anneden ,  ama bosaninca çocuk görüşleri olcak velayet sendeyse babaya gün ve saat veriyorlar gelip görüyor çocuğu 
(711 puan) tarafından
Çok teşekkürler zaman ayırıp yorum yazdığınız için sizinde rabbim yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
(466 puan) tarafından
Rica ederim çok saol rabbim sizdende razı olsun amin inşallah

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 151 göst.
0 oy
3 cevap 64 göst.
0 oy
4 cevap 120 göst.
+1 oy
2 cevap 75 göst.

410,947 soru