+1 oy
210 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (4 puan) tarafından
Kızlar selam yaşı genç olup tüp bağlatabilen varmı,24 yaşındayım 1 kızım var ama ne özel ne devlet yapmıyor,birdaha çocuk istemiyorum spiral var ama güvenemiyorum da.

10 Cevaplar

+2 oy
(4,566 puan) tarafından

29 da baglattim sağlık sorunum olduğu halde yalvar yakar baglattik seninki imkansız gibi birşey çünkü yaşın çok küçük 

(4 puan) tarafından
Anladım bende farkındayım ama yinede araştırıyorum belki olur diye
(4,566 puan) tarafından
Deri altı implant var bi onu araştır istersen canim 5 yıl koruması var mış
(4 puan) tarafından
Evet onuda araştırıcam
-Reklam-
+2 oy
(4,574 puan) tarafından
Sprial j düzgün kontrole gittin mi bence gayet güvenli ama doktorun tavsiyesine uyup düzenli kontrole gideceksin ben 2 yıl kullandım hemde ekstra yöntem olmadan ama düzenli kontrol ettirdim gidip de şükür kaza falan da yasamadik şimdi ikinciyi düşünüyoruz oldu mu yine sprial niyetim var 
(4 puan) tarafından
Evet ettirdim düzgündü 3 yıldır bi sıkıntı çıkmadı ama benim kuruntularım işte olursa diye,sizinde inşallah olur hayırlı olsun bebişiniz❤
(4,574 puan) tarafından
Olmaz canım zaten kayınca ağrı yapıyor diyorlar ben 3 ayda bir gittim kontrole sıkıntı olmadı
+1 oy
(6,918 puan) tarafından
Yapilmaz bende geçen sene 3. Çocuğumu doğurdum 23 yaşındayim yaşın küçük olmaz dediler spiral taktım 
+1 oy
(805 puan) tarafından
1 çocuksa ilerleyen zamanlarda isteye bilirsin bende düşün derim cnm yasin daha çok küçük 
(4 puan) tarafından
Sanmıyorum değişeceğini ve olursa bebeğime kıymak istemiyorum bu olmadan yaptırmak istiyorum ama yapmıyorlar
+1 oy
(1,996 puan) tarafından
Canım 30 yaşındayım 2.sezaryenle oğlum dünyaya geldi. Doktora soyledim baglamadi. 3. Kız olacak inşallah dedi güldü ben de daha cocuk düşünmüyorum ama baglamadi yani
(4 puan) tarafından
Off valla:( hepimizin gönlünce olsun
+1 oy
(13,375 puan) tarafından
Yapmaz benim özel Dr 36 yaşındayım o bile direkt hayır dedi parasıyla yapacağı iş için :) kendin korun daha 2. Sezaryen dünya hali belli olmaz dedi. Sen de çok küçüksün ondan yanaşmıyorlar. Spiral artı prezervatif ile çözülebilir bu mevzu 
(4 puan) tarafından
3 yıldır bir sıkıntı çıkmadı ama ben korktuğum için istiyorum işte
(12,864 puan) tarafından
Kız sen 36 var mısın ben seni daha küçüksün sanıyorum
(13,375 puan) tarafından
Kızzz :,)verdiğim küçük yaş izlenimi beni mutlu etti fakat maalesef 40 merdivenlerine geçtim :)

Canım dünyanın bin türlü hali var ben de ilk doğum yaptım 3 4 sene asla dedim. Sonra yeniden anne olma isteği canlandı içimde. Tüp bağlama sonrası dönüş çoook zor imkansızdan hallice. 10 sene korunan var korkma düzgün korunursanız geri çekilme vs değil ama bak iki yöntem ve düzgün hiçbir şey olmaz
(5,091 puan) tarafından
AA basKa nagisss de vardı sanki
(13,375 puan) tarafından
O direkt nagiş kalp yok yanında o da hamile sanırım şu anda hatta sabah uyku seti postu açmıştı :) ben ihtiyar olanım :)
(5,091 puan) tarafından
Evet evet baktım sabah kalp yoktu baktım senin postun var mı yoktu tmm sen değilsin dedim:))))))
+1 oy
(2,064 puan) tarafından
spirale ben de güvenmiyorum doğum kontrol hapı kullanıyorum
(4 puan) tarafından
Hangi hap memnunmusun
(2,064 puan) tarafından
qlairista diye bir hap kullanıyorum ben en çok ondan memnun kaldım diğerleri hep yan etki yaptı bende
(4 puan) tarafından
Kilo falan yapmadı dimi
(2,064 puan) tarafından
Daha öncekiler yapmıştı bu yapmadı ama
+1 oy
(18,386 puan) tarafından
Bende çok istiyorum şu an 35 yaşındayım ( rakama da hiç alışamadım) üç yaşında oğlum var ikinci çocuk için uğraşıyorum ikinci doğumdan sonra istiyorum. Yaşın ve çocuk sayın. Buna engel ilerde fikrinin değişme ihtimalini de düşün akıl vermek haddimiz değil tabiki ama insanın seneler içinde fikri değişebiliyor hala devam ederse fikrin o zaman bağlatırsın ama bu süreçte bir kaç yöntemi bir arada kullanmak gerek bence 
+1 oy
(13,408 puan) tarafından
Yaşın küçük yapmazlar. 

birkaç koruma yöntemi birden kullan

spiral +prezervatif gibi 
0 oy
(2,729 puan) tarafından
Bu yaşta bir probleminiz olmadığı sürece imkansız. 30'dan önce özeller bağlamıyor zaten. Devlet keyfi hiç yapmıyor diye biliyorum, 3-4 doğum ya da sağlık nedeni istiyor diye biliyorum

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 53 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Grssbbk2 (34 puan) tarafından soruldu
+4 oy
53 cevap 1,081 göst.
0 oy
22 cevap 981 göst.
0 oy
59 cevap 1,152 göst.
22 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cantanesi06 (5,744 puan) tarafından soruldu

410,943 soru

12,366,409 cevap

42,057 kullanıcı

Kategoriler

...