0 oy
641 göst.
Muhabbet & Sohbet (App) kategorisinde (30 puan) tarafından

image

Selam tatlım,
Hepimizin başına gelebilecek, bir o kadar da doğal bir durum: Aniden regl olmak! Peki, bu durumda neler yapabiliriz? Hadi konuşalım:

• Yanında her zaman ped veya tampon taşımak mı?
  • Yakın bir arkadaşından veya tanıdıktan destek istemek mi?
  • Hemen bir market ya da eczane arayışına girmek mi?

Peki senin bu tarz anlar için pratik bir çözüm önerin var mı?

Yorumlara yaz ve bu doğal duruma en yaratıcı çözümleri bulalım!

22 Cevaplar

+2 oy
(249 puan) tarafından
Umarım linç yemem. :) hiç bir çare bulamadığım bir anda atletimi çıkarıp ped görevi olarak eve varana kadar idare etmesi için kullanmıştım . Benim için zor bir durumdu .
(95 puan) tarafından
Ay insanlık hali herkesin başına gelebilir
(738 puan) tarafından
Bence çok mantıklı
(19,822 puan) tarafından
Mantikliymis
-Reklam-
+1 oy
(992 puan) tarafından

13 yaşında olsaydık bunu düşünürdük ama bence 30 yaşına gelmiş tüm kadınlar kendince en pratik çözümü içselleştirmiştir ;)

0 oy
(16,484 puan) tarafından

Asla günümü şaşırmam biliyorum yaklaşınca karnım sırtım ağrır. He diyelim ki unuttum varsa yakın arkadaştan isterim yoksa da eczaneden marketten alırım mecbur :happy: kadın olmak her bakımdan zor 

(11,461 puan) tarafından
isim olarak tanırsınız beni anca dün akşam değiştim tanınmaya çok müsait olduğum için :D Gözde Mina ben
(658 puan) tarafından
Haaa tam tanıdım seni
(11,461 puan) tarafından
Fato aynı ama bende seni tanıyamadım :D
(658 puan) tarafından
Ceylan ben eski mcczmh eski hesapta kecakurda
(11,461 puan) tarafından
Hee kecakurda  tanıdım :)
0 oy
(3,063 puan) tarafından
Tabikide her zaman ped taşırım yanımda.

Onu bos verde  tatlım sen güzel sorular soruyon ama bize cevap vermiyon :)
(133,427 puan) tarafından
ped tasimak onemli degilki o pedi disarda nasi takcan o onemki
(16,484 puan) tarafından
Çünkü kendisi süper yonetici
(3,063 puan) tarafından
Fatoşcum . Super yönetici oldugunu biliyom:)
Takarim ben sevdoş her türlü..
0 oy
tarafından

Her zaman çantamda bulunuyor ve her yerde de lavabo var artık bacım :D

0 oy
(227 puan) tarafından
Malum adet takibim uygulamasini kullandığımız için çok sürprizle karsilasmayiz :D tarihi bildigimizden tedbirli dolaşırım o günlerde  :D 
0 oy
(919 puan) tarafından
Pat diye birde. Almadığı için bende sorun yok zaten günümü takip ediyorum dışarı çıkacak sam ped takarım iki gün kalsa bile
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Gelmeden 3 gün önce vücudum alarm veriyor zaten hiç öyle aaa diyip olmadım ağrı sancı bulantı 3 gün önceden gelir şaşmaz ☺️
0 oy
(277 puan) tarafından
Günümün geleceğini az çok bilirim yanımda taşırım hatta o gün olma ihtimali varsa takar öyle çıkarim 
0 oy
(2,143 puan) tarafından
Ben her dışarı çıktığımda mutlaka günlük ped  kullanırım. Yanında da her zaman ped bulunur. Adet düzensizliğim yoktur. Eğer adet günüm yaklaşmışsa iç çamaşırı da alırım yanima muhakkak. 
0 oy
(12,991 puan) tarafından
yanımda her zaman ped olur, onun dışında da maalesef günlük ped kullanırım öyle çıkarım dışarı. dışarıda olsam bile bir müddet idare eder
0 oy
(175 puan) tarafından
Adetim yakın olsun veya uzak olsun muhakkak pedim yanımda olur çünkü düzensizim ne zaman olacağım belli olmuyor yanımda muhakkak 1 den fazla taşırım
0 oy
(7,868 puan) tarafından

Günüm yakınsa ve uzun süreli bir yerde kalacaksam ped takıp giderim . Esegimi sağlam kazığa bağlarım biraz kaba bir tabir oldu ama :)

0 oy
(716 puan) tarafından
Kocayı ararım ben sürekli araba üstünde çalışıyor pat eve birakir 
0 oy
(1,221 puan) tarafından
En iyisi regl yakın olduğu zaman yanında 1 adet iç çamaşırı bir adet alt ve 1 paket pet yanında taşınmalı ne olacağı belli olmaz 
0 oy
(4,481 puan) tarafından

Muhakkak yanımda ped taşırım :silly:

0 oy
(972 puan) tarafından
Hamileyim şuanda ama dışarıya çıkarken yanımda mutlaka ped taşırım, oğluma yedek kıyafet koyduğum hurcun içindedir hep mutlakada yanıma alırım o hurcu.
0 oy
(18,156 puan) tarafından
Acil durumlar için okuldaki dolabımda bile var öyle diyim günüm yakınsa çantama da koyarım 
0 oy
(535 puan) tarafından
Günü gunı dakıkasını bilirim ama benım önce az bişey bir kaç saat sonra fazlaasıyor o yüzden bilirim
0 oy
(819 puan) tarafından
Hep yanimda taşırım

İlgili sorular

+2 oy
26 cevap 405 göst.
6 gün önce Muhabbet & Sohbet (App) kategorisinde Adet Takibim (30 puan) tarafından soruldu
+3 oy
22 cevap 296 göst.
+4 oy
25 cevap 845 göst.
11 Ocak 2025 Muhabbet & Sohbet (App) kategorisinde Adet Takibim (30 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 97 göst.
8 Ocak 2025 Muhabbet & Sohbet (App) kategorisinde Adet Takibim (30 puan) tarafından soruldu

409,603 soru

12,313,631 cevap

38,782 kullanıcı

Kategoriler

...