+4 oy
864 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (2,318 puan) tarafından

Herkeste olan ama sizin hiç hoşlanmadığınız hatta bu yüzden "Ay bu da ne gıcık tip" dendiğiniz tercihleriniz var mı :) Bende ganimet gibi :D

1. Altın takmak. Silah altında kalırsam rose altın falan takarım. (Alyans hariç) Altın bana göre madendir, yatırımdır :D Takıp gezersem elimde kolumda hisse senedi takılı gibi hissederim :D

2. Ekran koruyucu olarak kendini koymak. Bunun psikolojik sebebini bir türlü anlayamadım. Ben de kendimi severim, korurum, önem veririm. Allah yarattığı için beğenirim de her yerimi. Ama tutup da ah canım kendim her tuş kilidinde kendimi görmezsem yaşayamam demem :D 

3. Tektaş sevmem, taşlı yüzük sevmem, evlenme teklifi sevmem. Üçü de birbirinden manasız gelir bana. Hayır zaten evlenme niyetin varsa neden el oğlu önüne diz çöksün istersin. Tektaş kültürünü de aşırı çakma buluyorum. Ama gel gör ki bunun beştaşı tam turu carı curtu da çıktı :D Eşim elbette evlenme teklifi etti o kadar etme dememe rağmen. Yüzük olarak zümrüt taşı almış mecbur saklıyorum gelinim kızım olursa yadigar bırakayım diye :D

4. Eşimle nikah fotoğraflarımızı ev gibi salona veya yatak odasına asmak. Ondan önce, gelinlik ve damatlıkla dağda bayırda birbirinden arabesk pozlar vermek. Bir anlamı varsa anlatın n'olur :D Bizim dış çekimimiz tabii ki yok. Klasik stüdyo çekimlerimiz var 6-7 poz, onlar da albümde çekmecede. Duvarda neden kocaman biz olalım ki hem de zorlama pozlarla :D

5. Crop bluz. Evladım istemediği sürece giymem. Değil giymek, başkasında gördüğümde bile bağırsaklarım üşüyor, gaz topluyorum, ishal oluyorum :D Öyle sağlıksız bir kıyafet. (Kıyafet bile değil, kıyafet parçası)

6. Herhangi bir sosyal paylaşım ortamında güzel bir söz, yazı veya şiir paylaşırken kendi selfie fotoğrafını koymak... Hanımefendinin biri Ankara'da aşık olmak ile ilgili bir şiir paylaşmış, görsel de kendisi ve çekim yaparken kameraya bakmamış kendisine bakmış. Berbat bir çekim yani :D Şiirde de solculuk falan geçiyor, Ankara'da aşık olmak ve solculukla senin ***** yumuk selfien ne alaka be bacım ne alaka :D

7. Bu konuya detaylı girmeyeceğim çünkü alnımın çatından vuranlar olabilir :D Genel olarak söyleyeyim, zamane kızlarının evlilikten beklentileri. (Düğün, çeyiz, altın, takı cart curt) Sırf Instagram'a fotoğraf atmak için evlenmeye bin takla atan kızlar var. Üzücü bence. Çünkü bu insanlar EŞLERİNİ değil EVLENMEYİ seviyor. 

Çok uzun oldu helal edin, katılmayanlar peşin peşin "Ay bu da ne gıcık tip" diyebilir asla alınmam :D

47 Cevaplar

+12 oy
önce (325 puan) tarafından
Aşko neyi sevdiğini anlatsan daha kısa olurmuş hahaha
önce (2,318 puan) tarafından
Sevdiğim de çok kısa be, 7 harf, SADELİK :D
önce (325 puan) tarafından
Oda güzel canım
-Reklam-
+10 oy
önce (1,143 puan) tarafından

Benim sevmedigimi , anlam veremediğime başkası normal bulabilir. Fakat gıcık olduğum üç konu var.

Birincisi; sünnet düğünü adı altında, annenin solist gibi şıkır şıkır giyinip gezinmesi. Özellikle,  küçücük çocuğun kucakta ağlarken annenin , anneanne veya babaannenin kucağında hoplatıp mutluymuş gibi oynaması  sjsjsjsjs

İkincisi ; sosyal medyaya her yediğini,  içtiğini çekip atanlar. (Örn. "Arkadaşımla kahve keyfim, ailemle pazar kahvaltısı" yazıp masada olanları çekmeleri. )

Üçüncüsü ise ; "kocam isterde yapmaz mıyım " diye saçma sapan şeyler paylaşanlar sjsjsjsjssj

Eminim ki kocası bir kekin üzerine şunu yaz dememiştir shshd

Alta görsel ekleyeceğim. 

image

Bilmiyorum ben ilk kez gördüm :)
önce (377 puan) tarafından
Geçende eşimin kuzeni airfrya kestaneleri dizmiş sobalı evde oturmuyoruz diye kestane yemeyekim mi airfry iyiki var kocam sagolsun yazmış bide kocasını etiketlemiş bana çok görgüsüzce geliyor ya skkdjdkdkdk
önce (1,143 puan) tarafından
Hayır, instagramda ekli tanıdıklarımdan biri.
önce (1,196 puan) tarafından
Bide bunları elektronik eşya önünde çekme gayreti var . El ele tutup sosyal.medyada atmak bunu aldatlan kadinlarn bile bile yapanını dahi gördüm :)
önce (410 puan) tarafından
Aynı ben bende bunları sevmem ve yapmam yani yılda belki bir kere o tarz bir şey paylaşırım yani bende anlam veremiyorum, bizde her şeyi yiyoruz bizde toplanıyoruz dışarı çıkıyoruz bizde kocalarımiza neler neler yapıyoruz, görmemiş gibi paylaşmak bana da aşırı saçma ve gösteriş olarak geliyor
+3 oy
önce tarafından

Günaydın canım çok ortak noktamız varmış ben de senin gibiyim ya hele evlenmeden önce gittiğim bütün düğünlerde davetlerde o bütün takıları üzerime taktırıyorlardı düğünden sonra hepsini çıkarttırdım dedim Bir daha bana bunları takmayın istemiyorum ya ben sevmiyorum Bana da saçma geliyor yani bana olan altının kime ne faydası var görmelerini ne gereği var saçma buluyorum böyle şeyleri ama Antep kültüründe de maalesef bu çok yaygın mesela kahve sunumunu ben çok sade seviyorum ama sırf onlar yüzünden Gold aynalı tepsiler altın varaklı kadehler içim kokoş oldu onlar yüzünden sevmiyorum ama sırf onların kültürüne uyumak için bu abartıya ben de katılıyorum :D diğer konuda da sana katılıyorum evlilik teklifi Bana da saçma geliyor zaten evleneceğim belli yani etse de etmese de evlenecektim sonuç olarak bu özel günlere de takılmıyorum beni herhangi bir zamanda düşünüp aldığı küçük bir hediye çiçek benim için yine kıymetlidir ki almasına da çok takılmıyorum hatta ben çiçek almasını sevmiyorum yani eşim çok fazla çiçek aldı hepsinin kartlarına anılarını biriktirip koydum ama çiçekler bir süre sonra illaki deforme oluyor ve hepsini evde sergileyebileceğim bir alan da yok saçma geliyor bana ben daha çok ağaç seviyorum Özel günlerde bana ağaç almasını istiyorum :D  Bir de bu evli olup da yüzük takmama meselesi var yani eşi yüzüğü kaybetti ya da takmadı diye boşanma meselesine getirenler var şaşırıyorum ben kullanmıyorum şu anda yüzük çocuklarla sürekli elimi yıka çıkar rahat hissetmiyorum eşimin de şu an eline küçüldüğü için takmıyor yeniledik Ama ikimiz de artık kullanmamaya alışmışız yani benim evlilik bağım yüzükten ibaret değil ona da saçma buluyorum :) 

5 ne gelirsek benim bütün giysilerim böyle :aD ben daralıyorum asla boğazlı uzun giysiler giyemiyorum çok sıcak geliyor bana 
önce tarafından
Kaynanamın eltisi de öyle bir tane defter çıkardılar eşimin amcası vefat etti baktım ki herkese liste tutmuşlar kim kime ne aldı ne verdi bizim burada öyle değildir mesela takanlar kendi gönlünden takarlar ve geri beklemezler
önce (4,196 puan) tarafından
Bende Malatyaliyim o liste hep vardır yazılı olmasada annem ananem kimin ne taktığını bilir hatta ananem anneme ben ölürsem sen biliyorsun söyle taksinlar der hemen zihinde ki liste bir milyonuncu kez tekrar kontrol edilir. Ananem bazılarının altının çizer aman atlamsasinlar vs diye konu gece geç saatlere kadar devam eder.Eve bir davetiye geldiyse muhakak geçmiş borç ve alacaklar listesi olarak gündem olur :p
Bende altin alyans harici kullanmam ama altın severim yatırım olarak :))
Malatya değişik bir dünya bence, başka doğu illerinden insanlar da tanıdım ama Malatya başka. Yanık bir ses gibi böyle diyaframdan gelen bir sevgisi var oranın insanının :)
Malatya genel anlamda bayagi kültürüne bağlı tabi yeni nesil öyle değilmiş gibi görünüyor ama yaş ilerleyince yine aynı oluyor :))
Kadini erkeği çoğunlukta çok anaç bir yaklaşımı var esinde fark etmişsindir.
Ama eğer birine takarlarsa bak aşağıdaki Hülya mutlu videosu link bırakıyorum (hatta eşinle bak esinde söyler aynı yaklaşım sergilenir)Sive cümleler kelimeler :))

https://www.instagram.com/reel/Cq0uCHqrk5T/?igsh=cWFudjNvNmF6ZGI=
+3 oy
önce (162 puan) tarafından

NOKTASINA VİRGÜLÜNE KADAR KATILIYORUM. :D

Kuşuuum, tüm noktalar virgüller helal olsun sana :)) Dahası da varmış arkadaşlar yazdıkça aklıma geldi :D
+3 oy
önce tarafından
Ay +sı var -sisi yok aynıyım. Sadece bakır bilezik takıyorum oda bel ve baş ağrısına iyi geliyor diye. 

Söz nişan düğün de çok çok saçma geliyor git nikâhlan evlen ki öyle yaptık elhamdülillâh. Kız isteme de aynı şekilde yani gelmişiz 30 yaşına ne istemesi direk evlencez şu tarihi aldık anacim babacim de evlen yani o kadar kalabalık milyarlar salona vermeye ne gerek var. Ve borç yaparak o kadar pahalı mobilyalar almaya ne gerek var.

Gelinlik ve damatlık da aynı şekilde saçma geldiği halde giydik. Gelin çiçeğini misâl arkaya doğru atmak ve o çiçeği başkalarının almaya çalışması bu kadar saçma bir şey yoktur ya. Hakikaten çiçeği alırsam evleneceğim diye bir inanç var. 

Bir de şey yüzüne söylemeyip sürekli giderli laflar yazanlara sinir oluyorum hiç benlik değil. Bildiğin senin göreceğin şekilde hikaye atiyor sana laf soktuğunu sanıyor. O kadar çok varki her gün işte haksızlığa uğramış gibi yazan.

Geçen bir söz o kadar hoşuma gitti ki paylaşmak istedim paylaşmadim sırf yanlış veya ilgi sevgi bekliyor anlaşılmasın diye.

Söz şuydu bu arada;

Efkârın aşılmaz , yalnızlığın kaçınılmaz olduğu vakitler . //Cahit Zarifoğlu 
Kasım 2021 doğumlu oğlun vardı sanki yanlış mı hatırlıyorum :)
Tüm düşüncelerine +1. Kafamda da şimdi abim damat oluyor çalıyor bir yandan :D
önce tarafından
Evet evet seninkide Kasımdı boy ile âlâkalı konuşmuştuk hatırladım
önce tarafından
Şey peki kaslı olan da sen miydin yoksa başkası mıydı karıştırıyor muyum
Yok o ben değilim ben çıtı pıtıyım :D
önce tarafından
Tamam o zaman yeni nickini hatirlamakta zorlanıyorum şu film seçen kişi
+3 oy
önce (4,745 puan) tarafından

Bende çiçek alınmasını çok ama çok saçma buluyorum. Eşim alınca kırmak istemiyorum beğenmiş gibi yapıyorum fakat aşırı gereksiz geliyor. O çiçekler bir süre sonra kuruyor, hem maddi olarak zarar hemde çiçeklere yazık oluyor. Düğünlerinde anlına taşlı tuşlu taçlar takanlara gıcık olurum aşırı anlamsız geliyor bana. Takı konusuna gelince bende sadelikten yanayım. Taşlı abartılı takılar hep itici gelir bana. Zayıf olan kızların daracık tayt giymesine gıcık olurum :) çirpi gibi duruyorlar yakıştıramıyorum. Düğünlerde takı merasiminden nefret ederim. Ne gerek var? Niye öyle bir adet var anlam veremiyorum kesinlikle :(

Bide şey var, bu alınan hediyeleri, doğum günü mesajlarını vs özelden teşekkür etmek yerine, sosyal medyada paylaşıp o kişiye özel mesaj yazar gibi paylaşmaları sinir bozucu :) özelden ara yaz teşekkür et ne gerek var bunu paylaşıp "çok teşekkür ederim canım bilem ne" demeye

Daha bir sürü varda aklıma gelmiyor 

Çiçek konusunda öyle haklısın ki. Birisi bana çiçek alacağına gitsin diş fırçası başlığı alsın vallahi daha mutlu olurum. Hele de orkide asla sevmediğim bir çiçek. Gereksiz popüler oldu. Nazlı, bakımı zor, küsünce asla düzelmez, solunca iki kuru sap kalır ama bir o kadar da pahalı bir çiçek.
önce (4,745 puan) tarafından
Aynen öyle. Gerçekten gereksiz pahalı ve en fazla bir hafta kalabiliyor orda. Doğum günüm falan yaklaşınca nazikçe uyarıyorum artık lütfen çiçek almayın diye :)
+2 oy
önce (2,255 puan) tarafından
Ahahah yaa. Sen ayni bensin . 

Altın takmayi hic sevmiyorum. İşin garip kısmı altını sevmiyorum
Çok uzak geliyor bana aşko be, aslında östrojen arttırıcı etkisi varmış taksam belki daha dişi bir kadın olur muyum ki :D
önce (2,255 puan) tarafından
Ahahah yaaa. Ama bos ver biz boyle iyiiiz
+2 oy
önce (113 puan) tarafından
Sen beni anlatmışsın ama tek taş hariç o var bende. Evlilik teklifi için alınmadı ama eşim sözde almıştı. Bütün söylediğin her şeye varım:) 
Yaa, yalnız olmadığımı bilmek çok güzel :)) Kalp, kalp, kalp :)
+2 oy
önce (846 puan) tarafından
Hepsine katiliyom bir tek altın hariç takarım severim ama doldurma değil sade şık 
Alışamadım ona da, eşim de Malatyalı onlar önemsiyor takı takılmasını. Her gidişimde bana bir bilezik veriyorlardı bu kızın hiç takısı yok yazık diye :D
+2 oy
önce (51,382 puan) tarafından
isim gucum yok bosum tek tek cevap vericem ☺️ 

vazgectim onceki huzur evi postunda cevap vermedin bana ☺️ 

neyse yazicam.vakit gecsin☺️ 

1. bende alyans kibarcik.kolye haric bilezik taki takmadan sattik hepsini araba aldik herkes bana bakiyor gibi geliyor 

2. ekrana kendimi koyarim cokta resim cekmeyi cektirmeyi severim suan kizimla ikimizin resmi var ☺️ 

3. alyansim tasli seviyorum ben tektasim olmuyor artik kizima sakliyorum bende 

dumduz sade alyansi.sevmiyorum 

4. foto çekiminde kocaman resim.yaptilar nereye koycam o cercevyi mecbur duvarda hemde salonda ☺️ 

5.crop cikaranin Allah sorsun hesabini göbek gormekten midem kalkıyor ve ben soruyorum tanidiklarima kiz belin usumuyor mu diye☺️ 

6.aa resim söz hep paylasirdim ergenken evlenene kadar diyim ☺️ şimdi kilo aldim çocuktan sonra saftim kaydi suan paylasmiyorum ☺️ 

7.hakkinda bisey diyemicem cevremde yok çünkü 
aynen dekolte falan değil bunlarinki
önce (13,075 puan) tarafından
Kız çocuğuna şortu erkek çocuk reyonundan alan ben :) kızların çok kısa. Unisex şortlardan devam,benim aklım kalacağına o kayarken hoplarken zıplarken varsın çiçeksiz şort giysin
önce tarafından
Nagiş tebessüm ettim yâ en güzelini yapıyorsun
Canım cidden yazlık kıyafet almak mesele kız çocuğu için. Crop giymem ona da giydirmem açık mıyım açığım ama sınırları bilmesi lazım. Elbisesi bana göre kısaysa altına yarım tayt giymek zorunda kendi de bilir ona göre alır artık dolabından. Yani giyim sektörü gerçekten suyunu çıkardı. Çocuk için file çorap neden üretilir mesela? Kaldı ki yetişkinin bile mahrem alanda giymesi gereken bir ürün bence sokağa onla çıkılmaz çok ucuz duruyor giyildiğinde de. Masum olduğunu sanmıyorum ben üreticilerin pedofiliye hizmet ediyorlar resmen.
tirim tirim beyaz tayt aradigimi bilirim taytsiz alti bos etek elbise giydirmem bende gecen yil falan ela açık giyinenlere kiziyordu bu sene gobegi açık gezmeye özeniyor cocuklarinda beyinlerini yikiyorlar bende geri kafaliliksa oyleyim kendimde acigim sortla büyüdüm ama sınırı var
+2 oy
Hepsine imza kaşe mühür :) 
Benden de sana kalp, merhametli kadın ♥️ <3
Seni hep öyle hatırlıyorum, vicdan hassasiyeti yüksek biri olarak :)
Böyle anılmak ne güzel Allah razı olsun canım benim ❤️ senle ve birkaç arkadaşımızla buradan fikirlerimiz paralel genelde kalpler ondan ısınıyor sanırım
+2 oy
önce (179 puan) tarafından
1. Altın takmayı çok severim:))) bekarken o ne öyle hiç sevmem diyordum şu son 1 senedir hoşuma gitmeye başladı kimse beni linçmesin düşüncem bu hele de beyaz tenlilerde çok hoş şık duruyor oğlumun adı yazan bir kolyem ve arpa zincirim var boynumda hiç çıkarmam birde oğlum adına yaptığım bileziğim var kolumda onu da hiç çıkarmam diğerlerini özel günlerde düğünlerde takarım

2. Ekrana kendi resmimi koymam sevmem oğlumun resmi vardır 

3. Bir alyansım ve tektaşım var evde takmam dışarı çıkınca takarım evlilik teklifi almadım hiç te heves etmedim

4. Dış çekim yapmadım onun yerine balayına gitmeyi tercih ettim ama yine de 3 5 pozumuz var stüdyo çekim yeni evliyken çerçeve de yatak odasında komidinlerin üzerinde duruyordu görümcem koy falan demişti 2 ay zor dayandım hepsini kaldırdım hiç sevmem

5. Crop arada bir giyerim yazın evde eşim için o çok sever hoşuna gider dışarı da kapalıyım ama evde rahatım açığım kışın bende çok üşürüm tabi ki yani giymem öyle şeyler

6. Asla kendimi paylaşmayı sevmem paylaşım kolay kolay yapmam bekarken çok yapardım eşimde sevmez hele sözlerle şarkılarla eşim çok dalga geçer güler ne alaka bu şarkı bu söz bu şiir hele de böyle laf sokan sözler paylaşanlara gıcık olurum çok manasız 

7. Evlenince düğüne gerek yok öyle sade bir nikah bile teklif ettim  çeyizimi alırken çok bişey almadım evlenince eksiklerimi tamamladım bir beklentim olmadı hiç sade eşimden mutlu huzurlu sevgi saygı dolu bir yuvam olsun istedim evliliğimin başı zordu ama bu günlere şükür atlattık Rabbim herkesin yuvasına huzur mutluluk versin

Uzun oldu tek tek cevap vermek istedim hakkınızı helal edin :)♥️
Maşallah ya böyle beklentisi huzur olan insanlar olduğunu görünce içime bir rahatlama geliyor :) Yuvanızda hep ağız tadı olsun inşallah
önce (179 puan) tarafından
Amin cümlemizi inşallah canım
+2 oy
önce (22,185 puan) tarafından

Postla alakasız bişi sorcam Özelin kapalı die:)

Oynadığımiz oyun play Stordan iniyor mu yoksa :))))

Gartic.io
önce (22,185 puan) tarafından
Tşk ederim cnm
önce (622 puan) tarafından
Kiz oyun açta oynayalım indigooo  :))
Öğle arasına girdim yemek yerken açayım 2 tur atarız :D
Attım link, yeni post
+2 oy
önce (5,053 puan) tarafından
Sen bensin. :D ama şu ajda blezıkkeri sevdim ondan takıyorum bazen :D
Onu bile bilmiyorum :)) Eşim dün ofiste kibrit çöpü bilezik günü var gireyim mi dedi de bilemedim kibrit çöpü de ne dedim :)
önce (5,053 puan) tarafından
Gir de gir :D sade ya hoşuma gitti bu da gerci herkeste var şimdi
+2 oy
önce (19,555 puan) tarafından
Bı çoğuna katiliyorum. Evlilik teklifi hariç. Çünkü evlilik teklifi olmadan nasıl evlenmeye karar vereceğiz agsgdb. Bı tarafın konuyu açması lazım neticede absbd. Ama diz çökme konusu bence de c

Çok saçma 
Evlenme teklifinden önce hiç mi evlilik konuşulmuyor Allah aşkına :D Evliliğe niyet ediliyor sonra teklif bekleniyor, yapmadı diye veya istediği kadar gösterişli olmadı diye olay çıkaran kızlar var ya :D
önce (19,555 puan) tarafından
Konuşulur ama resmi olarak bir teklif bence gerekli. Gösterişli tekliflerden bahsetmiyorum tabi ki. Sadelikten hoşlanırım ben de
+2 oy
önce (822 puan) tarafından
1 Siz beğenmiyosunuz ya artık herkes kendisine çeki düzen verir

2:Tamam bende hoşlanmıyorum ama kimseyi küçümsemeyin bakmışsın 1 kaç sene sonra o yazdıkların gibi bi insan olmuşsun garantisi yok
1. Ben herhangi bir komuta merkezi değilim, kimseye ayar çekmedim. Cümlemden de öyle bir iddiam varmış gibi durmuyor. Tercih bildirdim bana ne herkesin çekisinden düzeninden.
2. Küçümsemedim, küçümsemem de. Sen de bir bakmışsın hiç tanımadan yargı dağıttığın bu kadına işin düşmüş. Eğlenerek ve eğlenilmesi umularak yazılmış bir post, bu kadar gerilime düşkünsen dizi izle.
önce (822 puan) tarafından
Tamam canım....
+2 oy
önce (1,366 puan) tarafından
Dostum sen =ben resmen

Bir sey de ben eklemek istiyorum organizasyon tutup evlilik teklifi etmek/beklemek.

Kiz elbisesini topuklusunu giymis bungalova boğaza falan gidiyorlar kız da çok şaşırıyor yok yav :D 
Hahahahha gözümde canlandı o organize sürprizler :D
+1 oy
önce (11,392 puan) tarafından

2 ve 6 numaraya katılıyorum. Özellikle 6 numaraya irrite oluyorum. Baba tarafı yapar  özellikle. İhtiyacı olan tek şey güzel makyajlı efektli bir fotoğraf, güzel şarkı ve şiirli söz :D

Ha birde beğeniyoruz sanıyorlar her platformdan aynı şeyi defalarca paylaşıyorlar ama biz pıt pıt geçiyoruz
Ne mana yani değil mi :D Benim yaş grubumda da var, profesyonel gördüğüm insanlarda da var, 50+ yaş grubunda da var. Anlamadığım bir psikoloji :D
Bi tek altın konusunda uyuşmuyoruz seninle. Altın benim için kaliteli bir takıdır. Bujiteri takmayı sevmem. Altın takmayı severim ama hiç altın takım yok orası ayrı:D  olsa takarım tabii düşüncem sadece
+1 oy

Benim en sinir olduğum şey popüler kültür kölesi olanlar b..ok yemek çıksa bir anda herkes yemeye başladığı an gıcık kapıyorum, nefret ediyorum sosyal medya silmişliğim var görmemek için resmen mantar gibi her yerde çıkıyorlar :D

Altin konusu hariç diğerlerin de okeyim sadelik severim altin kadınıyım ben gel gör ki altinim yok :'(

Aaa bak o da var, Dubai çikolatası mesela :D Altını hiçbir şeyde sevmem ben ama ya, ev ve mutfak eşyasında falan da. Bizim ev İskandinav IKEA evi, odunsu her şey :D
ne doğru dedin yeni birsey cokmayagorsun herkes yapmak zorunda sanki
Nefret ettirdiler çikolatadan.
Bohem tarzı severim benn ya odunsu boğucu gelr adama :))
Odunsu derken mobilya grubu masif ahşap mesela. Görenle şuna bir cila vernik attırın diyor :D
+1 oy
önce (2,468 puan) tarafından
Her şeyi geçtim de başlığı olurken bu cümleyi kim yazabilir deyip senin olduğunu düşünmem :)
Ahahahhaha :) Dün de biri başlıktan direkt anladım seni dedi. Nasıl biliyorsunuz bacım be, ben daha yeni nickleri bile kafamda oturtamadım :D
önce (2,468 puan) tarafından
Kelime farklılığından anladım canım burda ne başlıklar görüyoruz:))
Bı defasında da postunda bahsetmiştin eşinin yazım yanlışına dikkat etmesi filan vardı bu dikkatimi çekmişti ismin ordan kaldı aklımda:)
Evet doğru hatırladın, dikkat ederim dilbilgisi kurallarına :D

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 786 göst.
9 Nisan 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 60 göst.
0 oy
5 cevap 113 göst.
22 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,634 soru