+4 oy
864 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (2,318 puan) tarafından

Herkeste olan ama sizin hiç hoşlanmadığınız hatta bu yüzden "Ay bu da ne gıcık tip" dendiğiniz tercihleriniz var mı :) Bende ganimet gibi :D

1. Altın takmak. Silah altında kalırsam rose altın falan takarım. (Alyans hariç) Altın bana göre madendir, yatırımdır :D Takıp gezersem elimde kolumda hisse senedi takılı gibi hissederim :D

2. Ekran koruyucu olarak kendini koymak. Bunun psikolojik sebebini bir türlü anlayamadım. Ben de kendimi severim, korurum, önem veririm. Allah yarattığı için beğenirim de her yerimi. Ama tutup da ah canım kendim her tuş kilidinde kendimi görmezsem yaşayamam demem :D 

3. Tektaş sevmem, taşlı yüzük sevmem, evlenme teklifi sevmem. Üçü de birbirinden manasız gelir bana. Hayır zaten evlenme niyetin varsa neden el oğlu önüne diz çöksün istersin. Tektaş kültürünü de aşırı çakma buluyorum. Ama gel gör ki bunun beştaşı tam turu carı curtu da çıktı :D Eşim elbette evlenme teklifi etti o kadar etme dememe rağmen. Yüzük olarak zümrüt taşı almış mecbur saklıyorum gelinim kızım olursa yadigar bırakayım diye :D

4. Eşimle nikah fotoğraflarımızı ev gibi salona veya yatak odasına asmak. Ondan önce, gelinlik ve damatlıkla dağda bayırda birbirinden arabesk pozlar vermek. Bir anlamı varsa anlatın n'olur :D Bizim dış çekimimiz tabii ki yok. Klasik stüdyo çekimlerimiz var 6-7 poz, onlar da albümde çekmecede. Duvarda neden kocaman biz olalım ki hem de zorlama pozlarla :D

5. Crop bluz. Evladım istemediği sürece giymem. Değil giymek, başkasında gördüğümde bile bağırsaklarım üşüyor, gaz topluyorum, ishal oluyorum :D Öyle sağlıksız bir kıyafet. (Kıyafet bile değil, kıyafet parçası)

6. Herhangi bir sosyal paylaşım ortamında güzel bir söz, yazı veya şiir paylaşırken kendi selfie fotoğrafını koymak... Hanımefendinin biri Ankara'da aşık olmak ile ilgili bir şiir paylaşmış, görsel de kendisi ve çekim yaparken kameraya bakmamış kendisine bakmış. Berbat bir çekim yani :D Şiirde de solculuk falan geçiyor, Ankara'da aşık olmak ve solculukla senin ***** yumuk selfien ne alaka be bacım ne alaka :D

7. Bu konuya detaylı girmeyeceğim çünkü alnımın çatından vuranlar olabilir :D Genel olarak söyleyeyim, zamane kızlarının evlilikten beklentileri. (Düğün, çeyiz, altın, takı cart curt) Sırf Instagram'a fotoğraf atmak için evlenmeye bin takla atan kızlar var. Üzücü bence. Çünkü bu insanlar EŞLERİNİ değil EVLENMEYİ seviyor. 

Çok uzun oldu helal edin, katılmayanlar peşin peşin "Ay bu da ne gıcık tip" diyebilir asla alınmam :D

47 Cevaplar

0 oy
önce (887 puan) tarafından
Mantığa aykırı durumlar 

Beklenmedik karsilatirilmalar 

Çelişkili durumlar 

Anlamsız ve saçma görünen davranışlar 

Mantıksız bir sebeple yapılan hareketler 

Bunun dışında altın severim düğünde takarım 

Tek taş ve beş taş severim fakat sarı değil pırlanta olucak benim öyle çünkü bagetim pırlanta 

Alyansta ise ince kaba olmayacak şekilde sarı severim 

Crop bluzdan bende hoşlanmam 

Düğün fotolarimiz asla evin her hangi bir yerinde bulunmaz bulundurmam

Mutfak tezgahın üstünde çeşitli baharalik bulundurmak o ne öyle aktarıcı gibi 
önce (2,318 puan) tarafından
Mutfak tezgahı bende de takıntı, bomboş ve pırıl pırıl olmalı :)
önce (887 puan) tarafından
Kesinlikle sil geç sadelikten yanayım artı tuvalet pırıl pırıl olmalı mutfak bezi parlamali hem burdan ev sahibinin çok temiz olduğunu anlarım ıslak tuvaletten midem bulanır kup kuru olucak
-Reklam-
0 oy
önce (3,708 puan) tarafından
Okudum sonuna kadar ama ne yazacam aklıma bişey gelmedi:))))☺️
Ahahaha :) Katıldın mı katılmadın mı o mühim :)
önce (3,708 puan) tarafından
Yani katildigim yerler var ama altın hariç:)))
0 oy
önce (145 puan) tarafından
Linç yemek istemiyorum ama bana da şey garip geliyor watsapta sürekli profil fotoğrafı değiştirenler. Ama takildigim kişiler şöyle mesela yaşça daha büyük iki üç cocuklu diyelim. İki üç günde bir kendi tek fotoğraflarını koyuyorlar. Ailecek değil çocuklarıyla değil :) ne bilim belki çok normal ama bana garip geliyor :)) 
Bence normal değil :) Benim WhatsApp durumum 2017den kalma, fotoğraf da 2018 :) Bir kere WhatsApp durumu paylaştım o da nikah davetimiz :)
önce (145 puan) tarafından
Yani canım :) hadi durum atma neyse ama sürekli profil fotosu değiştirip oynamak ilginç :))
0 oy
önce (801 puan) tarafından
Bosver bunlara takilma canim. Benim absurt buldugum bir sey varsa da dusunmedim hic 
Yok takılmam o kadar ya, vah der geçerim. Zevkler farklı olacak ki kalite oluşsun :)
0 oy
önce (702 puan) tarafından
Altın takmak dışında hepsine katılıyorum, bir kaç sene öncesine kadar altın takmayı bende sevmezdim ama şimdi hoşuma gidiyor , birde altının kadınların üzerindeki etkilerini okumanı tavsiye ederim . 
Okudum çok iyi bilirim :) Hatta bir doktor arkadaşım muhakkak tak östrojen arttırıcı etkisi var demişti ama sevemedim ben :)
0 oy
önce (1,301 puan) tarafından
Bu platform için konuşayım:

Burayı günlük gibi kullanan tipler var .Bu bana çok absürt geliyor.

Durun en komiğini anlatayım.Birisi şunu paylaşmıştı ismini hatırlamıyorum o kadar saçmaydı ki unutmamışım

Çorba yapıp altını kapatınca sıcak sıcak içiyormuş.Burdakilere de siz de bunu yapıyor musunuz yoksa anormal mi diye soruyor:)asdasdfsfsd
önce (7,531 puan) tarafından
Dertleşmek istiyordur belki de :))))) bahsettiğin kişi busra olabilirmi :)))))
Adını bilmiyorum.Çok saçma geldi.Çorbayı sicakken dolduruyormuş da siz de böyle misiniz diyor.Sanki atomu parçalamış .:)))
Her kesimden ve her seviyeden insan var burada, bu da bir dolu psikoloji demek :)
Kesinlikle öyle.
0 oy
önce (9,954 puan) tarafından
En nefret ettiğim şey vajinal doğum demeleri normal doğum deniliyordu artık insanlar onu vajinal doğuma çevirdi bana ayıp geliyor neden ila oralarinin adını söyleme gereği duyuyorlar ki
Aaa ben de tam tersi normal doğum denmesini normal bulmuyorum :D Sezaryen doğum yapanlar anormal doğurmuş mu oluyor, onları incitmek bence normal doğum demek.
Ama normal normalifir çok normal.normal demek ..
Sezeryanli olmakta günah değil ayıp değil kim ister ki 7 kat kesilip dikilsin. Normale normal sezeryana sezeryan denilmeli bence
Vajina argo değil ki, Latince bilimsel bir kelime. Argo söylense anlarım ama normal doğum deyip diğer doğum şeklini anormal lanse etmektense göğsümü gere gere vajinal demeyi tercih ederim :)
Herkesin görüşü farklı işte bana göre de ayıp

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 786 göst.
9 Nisan 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 60 göst.
0 oy
5 cevap 113 göst.
22 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,626 soru