0 oy
63 göst.
önce Diğer kategorisinde (234 puan) tarafından
Çocuğum çokkkkkkk kötü öksürüyor resmen ciğerden öksürüyo doğal yollarla ne yapabilirim acaba 

6 Cevaplar

0 oy
önce (78 puan) tarafından
Bal toz zencefil toz tarçın karıştır tatlı kaşığınıda ver kac yaşında bilemiyorum ama en etkili yöntem 
önce (234 puan) tarafından
6 yaşın içinde
önce (78 puan) tarafından
Rahatlıkla verebilirsin
Belki kusmak istiycek begenmiycek ama en etkili yöntem kusmak isterse anında ılık su verin
-Reklam-
0 oy
önce (680 puan) tarafından
benim oğlumda çok öksürüyo canım bal yedirdim gece sabah biraz hafifledi yine var tsbi pekmez ver yerse
0 oy
önce (36 puan) tarafından
Ben kozalak pekmezi kullanıyorum hergün düzenli daha hiç öksürdüklerini duymadım çok şükür tavsiye ederim 
Maşallah canım
0 oy
önce (885 puan) tarafından
Benim de öyleydi kızım çocuk doktoruna götürdük buhar makinesi verdi ilaçlı çok Zor geçti 
Bana da hep veriyor ama artık vermek istemiyorum çocuğa ya ne bilim doğal geçirmek istedim bu sefer
önce (885 puan) tarafından
Doğal yöntemlerle ne yaptıysak geçmedi 3 4 hafta sürdü buhar makinesi da hemen geçirmedi kendiliğinden geçecek hiç birşey işe yaramıyor maalesef
0 oy
önce (913 puan) tarafından
İçirenilirseniz karabiber çayına bal koyup içirin hemen keser içmezse biraz pekmezi ılıtıp içine karabiber ve bal koyun verin o da çok rahatlatır 
Acıyı hiç yemez sanmıyorum ama yine de denerim
0 oy
önce (504 puan) tarafından
Canım alabiliyorsan oda nemlendirici al varsa ve ona rağmen öksürüyorsa ballı limonlu ılık su yap devamlı. Ben kendimde de limonda buldum çareyi. Her içtiğim çaya limon sıktım balgam öksürük kesildi.
Limon hep sikip veriyurm da olmuyor ya geçmiyor bı turlu
önce (504 puan) tarafından
Antibiyotik kullanman lazım o zaman balgamı kurutması için 4 aylık bebeğime antibiyotik verdiler öyle geçti öksürük

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 31 göst.
0 oy
2 cevap 35 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (5,967 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 88 göst.

408,537 soru

12,275,597 cevap

37,735 kullanıcı

Kategoriler