+1 oy
70 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (60 puan) tarafından
Kızlar çok mutsuzum. Ağlıyorum şuan :( 

Ailemle görüşmüyoruz zaten. Bende gurbetteyim başka sehirdeyim. Tek başımayım. Eşimde çalışmaya gitti başka şehire. Tek başıma kalıcam evde ay çok zor. Çocuğum da yok şuan. 21 haftalık hamileyim. 3 4 ay çalışması lazım borçlar var. Bebeğimiz gelicek. Ailesi hiçbir şekilde destek olmuyor zaten. Çok kötüyüm ya şuan bile ağlıyorum. Arayıp konuşup ferahlayabileceğim kimse de yok. Çok mutsuzum :(

4 Cevaplar

+1 oy
önce (919 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun. yürüyüşe falan çık bence kendini meşgul etmeye çalış
önce (60 puan) tarafından
Biraz eltimlere gidicem. Bide sağlık ocağından aradılar tetenoz aşısı için gel diye oraya giderim. Biraz hava alırsam kafam dağılır
önce (919 puan) tarafından
aynen mantıklı
-Reklam-
0 oy
önce (1,552 puan) tarafından
Saglikla gelsin bebeginiz. Hamilelik hormonlarindan da bu sekilde dusunuyorsunuz bence. Bebeklerle ilgili bilgiler okuyabilirsiniz. Yuruyuse cikabilirsiniz. Bebek alisverisi icin avmlere veya magazalara gidebilirsiniz. Evde bir ugras bulabilirsiniz. Bol bol uyuyabilirsiniz. Cunku bebek dogunca daha az zaman kalacak.
0 oy
önce (2,437 puan) tarafından
Canım eşi asker, polis olanlar var aslanlar gibi aylarca 2-3 çocuğa tek bakıyorlar. Ben kendilerine hayranlık duyuyorum. Anlıyorum gebelikte duygusal olabilir insan ama Allah'a şükür eşin de seni terk edip gitmemiş ki. Sana ve evladına daha iyi koşullar sunabilmek için gitmiş. Ağlayıp ah vah etmenin ne sana ne bebeğine ne eşine faydası var. Ama şöyle bir yüzünü yıkayıp silkelenirsen sana özgüven gelir, beben keyiflenir, eşin morallenir. Öyle her güçlükte salya sümük akacaksa geçmez 40 hafta, aaa :/
0 oy
önce (175 puan) tarafından
Kız benim ailem burnumun dibinde de gitmiyorum kendinle keyifli zaman geçir sevdiğin şeyleri yap zaten çocuk gelince hiç yalnız kalamayacaksin bugünlerini dertlenerek değil mutlu olarak yasa derim çünkü kimse insanın mutsuzluğunu takmaz

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 219 göst.
0 oy
44 cevap 776 göst.
29 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 476 göst.
30 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde 19991204 (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 393 göst.
16 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Adeviyeyavuz (122 puan) tarafından soruldu

409,049 soru

12,294,295 cevap

38,290 kullanıcı

Kategoriler

...