+1 oy
158 göst.
Diğer kategorisinde (49 puan) tarafından

Ocean marka diye aldım ne markası yasıyor ne kılları gerçek gibi gelmedi plastik gibi resmen sizce iade etnelimiyim

image

image

4 Cevaplar

+1 oy
(49 puan) tarafından

En İyi Cevap
Huhuuu kızlar
(6,140 puan) tarafından
marle kullaniyorum guzel.  yani gercekmi sentetikmi anlayamayizki nasi anlicaz dokulmuyor killari . cok sert degil naylon hali fircasi gibi degil. aldim kabul ettim kullandim ben .:)
(49 puan) tarafından
Bu yana bi parça cıkmış ondan anladım zaten sentetik kıl gibi değil seninkini fotoğraf atarmısın canım
-Reklam-
0 oy
(3,767 puan) tarafından
Ne ise yariyor ki bu. 
(49 puan) tarafından
Kız niye eleştirdin beni :())) ben üst bacaklarım cok batık oluyo ondan aldım canım casperiye faydası olur mu canım bide bu bana plastik gibi geldi orjinal nasil bulcam ki
(3,767 puan) tarafından
Kız seni elestirmedim sjsj.sadece ne oldugunu anlamamiztim☺️
(6,140 puan) tarafından
bilmiyorum orjinalmi plastik gibimi cok anlasilmaz sertce hafften kaşiyor gibi . cizmiyor cildi . ben seviyorum benimde ust bacak pitir piyir tuy yok cildim pitirlu ust bacak arka  kisim ozellikle. uc bes gun kullaninca şok olursun yumusacik yapiyor . yaptiktan sonra nemlendir bide mis gibi olui.
(49 puan) tarafından
Al sende ben iade edip başka alıcam yaa içime sinmedi bu niyeyse
(6,140 puan) tarafından
marle bak.  ben aldigim donem en iyisi o gibiydi
0 oy
(6,140 puan) tarafından

image

image

boyle benimki
(833 puan) tarafından
Canim bunu duştan sonra mi kullanicaz yoksa once mi?
(6,140 puan) tarafından
ben dustan sonra kullaniyorum kurulaninca . yapiyorum nemlendirici surup giyiniyirum.ikk zamanlar oleydi yani cocuktan once. ikinci cck olunca tum duzenim degisti ne ara bossam ozaman yapiyorum:))
(49 puan) tarafından
Batıklara iyi geliyor mu canım seninki kıl gibi sanki benimki sentetik sanki yaa marle şuan 420 tl canum yaa
(6,140 puan) tarafından
auanki fiyati bilmiyorum da ben aldigim donem arastirmistim pahaliydi99 tl  di . diger at kili firca olanlar 30 40 50 tl idi .  hani iyisinden aliyim gibi dusunupde aldim suanki fiyat ne hilmirum
(49 puan) tarafından
Marle aldım bakalım umarım batıksız bi bacaklarım olur bu yaz yaa
0 oy
(1,859 puan) tarafından
Bana da gerçek gibi gelmedi ben Eda Taşpınarın ürününü kullanıyorum memnunum
(49 puan) tarafından
İade edip başka alıcam eda da pahalı yaa başka ne olabilir ki
(1,859 puan) tarafından
Canım ben iki üç sene önce almıştım 300 liraydı o zaman güncel fiyatlar nasıl bilmiyorum
(49 puan) tarafından
Batıklara iyi geliyomu pürüzsüz yapıyomu canım
(1,859 puan) tarafından
Evet düzenli kullanırsan çok faydası var
(1,859 puan) tarafından
Ama senin bu attığın at kılı fırçası değil benimkiyle karşilaştirdim senin ki plastik gibi duruyor
(49 puan) tarafından
İade ettim canım bugün başka alıcam inşallah

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 429 göst.
0 oy
6 cevap 143 göst.
18 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Dunyabosturloo&04 (2,146 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 108 göst.
8 Nisan 2024 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,361 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 201 göst.
18 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Casperiye (6,140 puan) tarafından soruldu

410,337 soru

12,340,440 cevap

39,632 kullanıcı

Kategoriler

...