+1 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde (36 puan) tarafından
Sizce en iyi uyutma destegi hangisi ? Meme, sallama, gezdirme vs ya da başka? Ve neden? Ben memede uyutuyorum ama sallamaya alıştıracagim pişman olur muyum?

9 Cevaplar

+2 oy
(11,575 puan) tarafından

Yanına uzanıp uyutma bence en azından kendin de dinleniyorsun :D

(11,575 puan) tarafından
Evet ilk kızımda rahat geçtik şuan 4 yaşında gider yatağına kendi yatar saati gelince. İkinci kızımda daha bırakamadık bakalım 20 aylık
(1,586 puan) tarafından
Ben şuan alistiririyorum oğlumu öle büyüttüm ve omzumda gaz çıkarır pozisyonda tutrarak uyutirdum 2 buçuk yaşında hala bazen gelir öle uyur kucağımda  şimdi kızım iki aylık aşırı huysuz sürekli meme istiyo yada sallammak onu alistirmya çalışıyorum asla sallama 4 yasinxa yeğenim var sallanmadan uyumuyo
(1,101 puan) tarafından
barbie, benim de kızlarım 21 aylıklar. benimkiler de çoğu zaman destekli uyuyorlar. aslında desteksiz de uyuyorlar ama yarım saat 40 dk sürdüğü için çoğu zaman birini babası birini ben uyutuyorum. çabuk olup bitsin diye. ama evde yalnızsam birini ben uyutuyorsam diğeri kendi uyuyor aynı anda. sanırım bu aylar desteksiz uyku için bi çıt erken. hala yoğun şefkat ve ilgi bekliyorlar çünkü
(11,575 puan) tarafından
Evet erken canım benim büyük kızım 2.5 yaş civarı geçti desteksize. İkizler mi senin uyutması da daha zor senin için aynı anda ortalarına yatıp uyumazlar mı
(1,101 puan) tarafından
uyuyorlar ama uzun sürüyor çünkü ortalarına yatınca tam kapasite ilgilenemiyorum. birinin yanına yatınca ona odaklı yatıyorum, örneğin sarılıyorum, saçını okşuyorum vs. ama ikisi de yanımda olunca ikisi de eksik kalıyor. o yüzden ikisini tek başıma uyutacaksam eğer birini kucağıma alıp ötekini yere yatırıyorum yanımıza
-Reklam-
+1 oy
(315 puan) tarafından
İki çocuğumda da şşşş pat pat yöntemini uyguladım büyüyünce bırakmasi çok kolaydı. 
0 oy
(1,074 puan) tarafından
Oğlumda naptıysam olmadı ama birazda tecrübesizlik vardı zaten. Kızımda önce mamasını yedirdim gazını çıkarıp gezdirdim kucağımda birkaç tur. Sonra götürüp yatağına koydum tam uyumak üzereyken. O şekilde kendi alışmıştı uyumaya. Bazen gezdirdikten sonra yatağa yatırıp veriyordum mamasını. 1.5 yaşına kadar kendi başına uyudu sonra yatağa geçirince işler değişti. Şimdi yanlarında uzanıyorum öyle uyutuyorum
0 oy
(207 puan) tarafından
İlk oglum biberonlada uyuyordu memedede ayakta sallayarakta genelde ayata sallıyordum sonra günde tek uykuya düşünce biberonla uyumaya başladı beşige koyuyordum biberonu veriyordum şuan iki yaşında yine bazen biberon veriyorum ama vermesemde uyuyor şimdi küçük oglum ayakta uyuyor hep onada biberonla alıştırıcam sonra onuda bırakır abisi gibi inşallah
0 oy
(1,220 puan) tarafından
Emzirip yatağına koymak alıştırdim ben zor oldu ama alıştı 
0 oy
(176 puan) tarafından
Allah beni kurtardı en son ayakta gezdirip uyutuyordum uyumuyordu başka türlü Şimdi artık memede uyuyor Buna şükür
(176 puan) tarafından
Bazen çok fazla uykusu geliyor yani Son ana kadar bekliyorum Öyle olunca yanına uzanıyorum uyuyor böyle de deneyebilirsin
0 oy
(4,078 puan) tarafından
Sallamadan uyutmaya alistiriyorum 3 gun oldu . Dun aksam uyudu kendi kendine . Bu gün oglen de uyudu
0 oy
(1,073 puan) tarafından
ben hiç sallamadım sallanan bebeklerde bayılma oluyo biz uyudu sanıyoruz emerek uyurdu sallanan otomotik beşikte uyudu 
0 oy
(2,091 puan) tarafından
Benim kızım emerek uyuyordu ve bence emerek uyuyan çocuğun uyku sorunu çok oluyor gece çok sık uyanıyor ve meme almadan uyumuyor. Arkadaşımın ikizleri 2 yaşını geçtiler hala gezdirerek uyutuyorlar onların da canı çıkmış durumda. Sallamak daha rahat ona göre tabii

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 734 göst.
0 oy
2 cevap 109 göst.
17 Eylül 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 253 göst.
4 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde pikachu.53 (1,941 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 188 göst.
17 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Filiz.aras1213 (46 puan) tarafından soruldu

410,897 soru

12,365,088 cevap

41,925 kullanıcı

Kategoriler

...