+2 oy
628 göst.
Diğer kategorisinde (396 puan) tarafından
Bugun kayinpederim bana bagirdi agir soz dedi bende bebegimi kucagima aldimda ciktim evden. Uzerime bisey almadan sogukta aglaya aglaya. Annemlere geldim. Sonradan kaynanam telefon edip anneme diyorki eşim bilse gelin gitti evden bi daha yuzune bakmaz affetmez diye. Eve getir gittiginden haberi olmadan. Bende gitmek istemiyorum. Eşimide doldurmus belli kaynanam eşimde gelicem sohbet ederiz diyor. Movzu bu ben bebegime yemek yediriyordum oda yemek istemiyordu agliyordu. Kayinpederimde git baska yerde ver şu yemeyi diye bagirdi ne karşimda aglatiyorsun dedi bende bazen yemek yemediginde komsuya götürürüm orda cocuklari gorub bazen yer. Dedim gidip komşuda yediririm. Buda bana defol nerde yedirirsen yedir dedi. Hicbisey demeden ciktim. Aglaya aglaya bogula bogula kizim kucagimda geldim annemlere. Yururkende bacaklarim tutuldu sandim o  kadar sinirle ciktimki evden. 

15 Cevaplar

+7 oy
(4,378 puan) tarafından
Sakın kendin geri dönme bir kıymeti kalmaz yaptigi ayibi anlasinlar gelip olözur minnet geri gotursunler seni kayinpederinde artik birsey derken 2 kere dusunur saygisiz herif bu yuzu kocana verme 
(396 puan) tarafından
Kocam geldi götürdü beni. kaynanam ve kayinpederim benden ozur bekliyorlar hala) eşimle tek kelime bile konusmadim bu movzuda eşimde bana hiçbisey demedi ve sormadi geldi ve hadi gidelim dedi bende geldim cunki kocamla arami bozmaya calistigini hissetdim kaynanamin o yuzden eşimle yüz göz olmak istemedim ve kaynanami sevindirmek istemedim zaten 2 haftaya evi ayircaz eşim ev tutucam dedi
(4,378 puan) tarafından
Bak kaynanan ne demisti esim bilse bir daha yüzüne bakmaz bakmasın eşinin gelip seni götürmesi bile özür sayılır tartışma ama asla taviz verme hatalarını anlasınlar .
(396 puan) tarafından
Aynen eşim bide bana şey dedi annem gelmeme izin vermiyordu kendisi gittigi gibi gelsin diyordu. Kudurdu şimdi oğlu arkamdan gelince
-Reklam-
+1 oy
(13,484 puan) tarafından
birlikte mi yaşıyorsun? 

ne olursa olsun dememeli sana bunu

ama kendini soğukta dışarı atmak yerine hemen eşini aramalıydın bence. 
(192 puan) tarafından
Canım İnternetin varsa WhatsApp'tan arasaydın
(396 puan) tarafından
Eşimin interneti kapaliydi
(275 puan) tarafından
Bu devirde kontör mu kaldı eşine yazsaydın ay k.bkmaynda analarının koynundan çıkmayıp birde evleniyolar ne bekliyorsuniz ki eşinizden Allah akıl fikir versin kayınpeder benim yanımda kaynanama sinirlenip çaydanlığı masaya vurdu bir sinirlendim kocamada dedim benim olduğum masada bunu yapamaz birdahada yapmadı
(192 puan) tarafından
aynen valla başta erkeklerin ipini ele almalı ben doğumumu annemin yanında yaptım o baktı bana yani eşimin 10 günlük izni vardı kaynanam bırakmadı yanımda kalsın dediki zaten 10 günlüğüne geldin oğlum hiç mi görmeyecem seni bende çok özledim seni yavrucuğum saçma saçma konuşmuş eşime dedim yanımda kal niye kalmıyosun diyo annemi görmedim ama inanın her zaman değil belşi başlı yerlerdr zikrederim derki evet hatalıyım bilmedim. ayy sinir oluyorum inanın Allah yardımcımız olsun
(396 puan) tarafından
Kiz eşimin interneti açık olmuyor çalışırken o yüzden hiç bir yerden yazmadim. Zaten eşimede sözümü dedim sonraaa kaynanamin aramizi dahada bozmaya calistigini fark edib eşime birşey demedim.
+1 oy
(13,782 puan) tarafından
Ne demek eşinin haberi olmasın gel ya ailen arkandaysa bırak biraz burunları sürtsün 
(396 puan) tarafından
Ailem bisey demiyor arkamda anneme kendin getir diyor hele
+1 oy
(432 puan) tarafından
Biraz fazla abartmissin gibi 

Benim kaynatam da cok kizardi  zorla yedirince
(396 puan) tarafından
Malesef
(432 puan) tarafından
Ah seni en iyi ben anlarim 4 sene birlikte kaldim rabbim yardimcin olsun insallah
(235 puan) tarafından
Ölsün ne demek ya 3vladına edilen ölme kelimesini sen normal mi karşılıyon şahsen ben normal karşılamam yanı sen gebr senden kurtulalım derim onun agzı cuval degılse bnm kıde degıl......post sahıbı aferin kız iyi yaptın valla dönme burunlarını sürt Allahın delileri ya cocuk senın cocugun hiç laf etmeye hakkı yok
(432 puan) tarafından
Tabiki normal bulmuyorum daha neler neler laf anlamayana birsey anlatamazsin Sabir ettim simdi evim ayri yolum sapa elhamdullah
(235 puan) tarafından
Post sahıbıde evını ayırsın bnce
+1 oy
(113 puan) tarafından
Sana öyle demeye hakkı yok 
(396 puan) tarafından
Benim anne babam bile öyle demedi hic bana onun hic hakki yok ama suclu benim yinede
+1 oy
(966 puan) tarafından
Benim babamda torunları konusunda aşırı duygusal tepkiler veriyor. Ağladılar mı hemen söylenir. Ama yine de defol falan dememeliydi kayınpederiniz. O an eşinizi arayıp söyleseniz daha iyiydi aslında. Evden gitmeye gerek yoktu. Ha belki başka mevzular vardır bçve bu son damla olmuştur, o zaman bir şey diyemem. 
(396 puan) tarafından
Evet son damla oldu diye bilirim. Eşimi aramak istedim kontörüm yoktu diye arayamadim
(966 puan) tarafından
Şuan annenizdeyseniz eşinizi arayıp güzellikle anlatın her şeyi. Öfkeyle hareket etmeyin sadece.
(396 puan) tarafından
Eşimle konusmadan once annesi doldurmus. Bana telefon etti kizimi uyutuyordum diye acmadim. Sonra yazdiki babama gidip komsuda yidiririm dedinmi sinirle? Dedim sinirle yok normal dedim. Hayir sinirle dedin diyorlar dedi. Bende kime inanirsan inan dedim oda gelicem sohbet ederiz annenlerinde yaninda dedi
(966 puan) tarafından
İlk onlardan dinlediyse olayı farklı biliyordur normal olarak. Umarım ikinizde sakinliğinizi koruyup anlaşabilirsiniz. Üçüncü şahıslar yüzünden eş ile ara bozmak iyi değil.
(432 puan) tarafından
Tebrik ediyorum canım size ne kadar olumlu yazmışsınız bazıları çok abartarak gaz veriyor bence herkesi kendi karşısındaki kişiye göre hareket etmeli Nabza Göre Şerbet verilmeli bence bazı ailelerde evi terk etmek işe yarasa da bazı ailelerde de evliliği tamamen bitirebiliyor herkesin karakteri bir değil bazıları iyilikten anlar bazıları kötülükten anlar o yüzden buradaki çoğu gaz veren kişilerin gazına da gelme işi daha yokuşa sürme eşinle aranda kendin halletmeye çalış
(396 puan) tarafından
Gelsin gelince konuşucam oldugu gibi anlaticam
(966 puan) tarafından
Her ilişkinin dinamiği farklı gerçekten. Ama buradaki herkes kendince önerilerde, kendi değerlerine göre yardım etmeye çalışıyor, bunu da anlayabiliyorum. Sadece her yorumdan çok etkilenmemek lazım.
+1 oy
(350 puan) tarafından
Sizden özür dilemesi lazım. Hiçbir şey olmamış gibi kendi ayağınızla giderseniz aynı şeyi gene yaparlar. Eşiniz de insansa halinizden anlaması lazım. Ya ayrı ev tutsun ya da babasının ağzını kapatsın. Siz saygılı davranıyorsanız onlar da saygılı olmak zorunda. 
(396 puan) tarafından
En iyisi ayri ev konuşucam bunu
(350 puan) tarafından
İnşallah huzurla yaşarsınız evinizde
(396 puan) tarafından
Amin amin inşaAllah. Eşimle benim hicbir kavgamiz olmuyor ne zaman tartışsak ailesi yüzünden oluyor. O yüzden artik ayri ev şart evliligimiz için
(350 puan) tarafından
Zor canım aynı evde yaşamak. ALLAH kolaylık versin yardımcın olsun
+1 oy
(160 puan) tarafından
Ayyy  vallah bacım dönme 

Eşin gelsin konuş deki ben dönmüyorum babanın ne hakkı var bana böyle diyo  babanın suçu şimdi burdanda çok git de k.ö.p.e.k gibi pişman olur tabi seni seviyorsa seni istiyosa sensiz yapamıyorsa eşin döner herşeyi çözer hatta ailesonden sana özür bile detittirir eşinin merhametini kullan eğer merhametliyse ağla kırıldım üzüldüm de biraz olayı da abart  seni seviyorsa her türlü yapacaktır 
(396 puan) tarafından
Onlarla kavga etmesinide istemem ayri eve cikalim o bana yeter bunu diycem
(160 puan) tarafından
Aynen öyle
Ben bunu yaşamak zorunda değilim de. Beni seviyosan ayrı eve çıkalım de
+1 oy
(773 puan) tarafından
Ailen arkandaysa  dönme derim. 
+1 oy
(1,176 puan) tarafından
Şimdi biz burdan ne desek yanlış olur. Eşini en iyi sen tanırsın arkanda duracaksa ayrı eve çıkmayı iste dönme. Ama yok eşin bunu kabul etmez kal burda falan derse o zaman iş boşanmaya kadar gider. Yazık olur ortada çocuk var sonuçta. Defol demesi tabi ki yanlış ama eski insanların ağzından çıkanı kulakları duymuyor nedense. Dediğim gibi eşini sen bilirsin tavrını da ona göre koy. 
+1 oy
(1,107 puan) tarafından
senin o evde kıymetin yok anlattıklsrın bunu anladım aynı evde yaşamamın sorunsalı bitmez
+1 oy
(1,856 puan) tarafından
Anne çocuk arasındaki meseleye bile sabırları yoksa ne diye aynı evde tutuyorlar ki. Ailen arkanda dursun eşin kaçsa da konuşmaktan konuşmadan olmaz deyin. Bir yol bulunsun ayrı ev iyi bir seçenek olabilir durumunuz yeterse. Ben büyüklerin büyük diye ağzına geleni söyleme hakları olduğunu düşünmüyorum söyledikleri sözlerin bir bedeli olmalı özür gibi en azından 
0 oy
(1,005 puan) tarafından
Kayınbabann seninle bu şekilde konuşamaz kim veriyor ona bu haddi, yada kaynanan olacak kadına.
0 oy
(3,633 puan) tarafından
Yanlış anlamada üç kuruşluk birinin lafıyla hiçte kucagimda cocugumla çıkıp gitmem o soğukta 

Gidecekse kendisi ........ olur gider 

Kim köpek beni kovacak azarlayip tersleyecek 

Niye cocugumla kendimi rezil edeyim ki 

Olan bizlere oluyor kimseye olmuyor 
0 oy
(1,494 puan) tarafından
Ya bu gibi insanların çok pardon da ağzına nasıl s*çmıyorsunuz anlamıyorum. Lan benim babam benimle öyle konuşmuyor kayinpederin ne haddine. 
(396 puan) tarafından
S*çamadığımız için gelir bunlar başimiza. Hep susdum ayıptır diye diye
(1,494 puan) tarafından
Ayıbı senden önce kayinpederin dusunmeliydi gülüm

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 114 göst.
0 oy
42 cevap 2,040 göst.
26 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,039 göst.