+1 oy
32 göst.
önce Diğer kategorisinde (478 puan) tarafından
2 Ocak'ta ikinci kızım doğdu sezeryanla sürekli iki mememide düzenli emziriyorum süt yapan yicekler içecek hep tüketiyorum şöyle diyim size sağ göğsümden gayet güzel emiyor uyuduğum zamanda güzel doluyor emdikten sonra bakıyorum süt bile aktığı oluyor ama ne hikmetse sol mememden zor geliyor süt niyeyse bende anlamadım sıkmaya masaj yapmaya calıştım öyle biraz geliyor yani sağ göğsümdeki gibi hemen süt gelmiyor sol mememden bende oramı daha çok veriyorum ama yok ne yapmam lazım anneler tavsiyeniz varmı

3 Cevaplar

0 oy
önce (8 puan) tarafından

Süt kanalıyla ilgili

Olduğunu düşünüyorum, bazı memelerin süt kanalı kapalı olur bazıların az ama bazende sık sık o memeden emeyen memenin Sütü azalır bebeği muhakkak süt gelmeyen memeden emzir boşalt sonra diğer memeye geç. Sağlıkla büyüsün bebiş 
önce (478 puan) tarafından
Öyle yapıyorum zaten az süt gelen mememi veriyorum sonra diğer mememi veriyorum
-Reklam-
0 oy
önce (377 puan) tarafından
Benim de öyleydi önce iyice sıktım sagdım banyoda sonra da 1 2 saat neredeyse bebegi o memede tuttum düzeldi şuanda 
Deniyecem cnm
Hiç süt çıkmıyor ama içi de sert sert olmuştu benim seninde öyle mi
Benimkinde çıkıyor ama az sert olmuyor sağ göğsümdeki gibi çıkmıyor süt
Sen sık sag bebegide uzun süre tut canım elle sagmakla bebegin çekmesi aynı olmuyo zaten şuanda benim iki göğsümde yumşak ama bebegim dıyuyo şükür
Sürekli sol mememden vermeye calışıyorum az gelen taraftan
0 oy
önce (85 puan) tarafından
Kanallarin tikalidir bendede ayni sorun var sol gogsumden cok geliyo sagda o kadr yok surekli sagmaya calisiyorum kanallar acilsin diye

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 138 göst.
0 oy
3 cevap 103 göst.
21 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,301 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 113 göst.
0 oy
2 cevap 59 göst.
22 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Muallimekisisi (1,866 puan) tarafından soruldu

408,630 soru

12,279,110 cevap

37,825 kullanıcı

Kategoriler

...