0 oy
152 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,485 puan) tarafından
Kizlar 1 hafta once 15 gunluk bebegimi emzirirken asla yatarak degil oturarak cok hastaydim cok uykusuzdum yorgundum gogsum burnunu tikamis gozumu sicrayarak actim mosmor olmustu nefes almiyordu hemen esime bagirdim geldi mudahale etti kalp masaji bile yapti 112 aradik ambulans gelene kadar telefondan yönlendirdiler cok sukur bebegimi rabbim bize bagisladi kendine geldi gunlerdir gozumu kirpmadim zombi gibi geziyorum esim emzirirken kalkip basimda oturuyor gece ben bu psikolijiyi nasil aticam atamiyorum 

11 Cevaplar

+1 oy
önce (933 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ay Allah korumuş çok geçmiş olsun. Tekrarına uğratmasın Rabb'im. Bu psikolojiye takılıp kalmamaya çalış kendi sağlığın için. Sağlıklı anne sağlıklı bebek demek
önce (2,485 puan) tarafından
Sagol canim allah razi olsun bende takili kalmamaya calisiyorum ama elimde degil
önce (933 puan) tarafından
Geçti gitti bir daha olmayacak gözüyle bak olaya. Kötü düşünceler aklına gelirde ya bir daha olursa diye geçerse içinden hemen aklından uzaklaştır o düşünceleri.
Insallah canim sagol
-Reklam-
+1 oy
önce tarafından
Ayy çok geçmiş olsun canım Rabbım beterinden korusun inşallah dikkat et ama bende çok korkuyordum yaa dediğin gibi ben gece emzirirken eşim başımda bekliyordu resmen 
Kafa gidik psikoliji gidik korkusu bile yetti rabbim kimseyi evladiyla sinamasin
önce tarafından
Amin amin Rabbım korusun
+1 oy
önce tarafından
Uyu dinlen uykusuz gezme emzirirken zaten uyku hormonlari salgılanıyor 
Gulum 2 tane daha cocuk var ustune cok hastaydim yanimda kimse de yoktu
önce tarafından
Ay rabbim bin değil bin kere yardım etsin
Aminn cnm
0 oy
Kimse yokmuu
önce (6,055 puan) tarafından
ayyy allah korumus mosmorduysa gitmis bebek zaten. mudahale ile geri gelmis. cok gecmis olsun. ay kanim dondu mosmor olmus deyince.  oturarak emzir . hicbir zaman yatarak emzirmedim  beceremedim zaten.  bebekle ayni yatakta da asla yatmam hem alismasin diye hem ezilir diye. kalk bagdas kur yastigini dikle yataginda yastigina yaslanip emzir . uyumamak daha buyuk hata  kasan allak bullak olur bilmeyerek baska yanlis bisey daha yaparsin bebege sana zarar gelecek en basitinden ocagi unutursun acik bi facia cikar. uykusuzlukda kotu. unutmaya calisacaksin o sahneyi olayi
Yok asla yatarak emzirmem zaten hep oturarark emziriyorum cok hastaydim cok uykusuzdum gozum nasil kapandi onu bile bilmiyorum
0 oy
önce (2,076 puan) tarafından
Siz bunu nasıl yaşadınız? Gerçekten verilmiş sadakaniz varmış akika kurbanını kesin hemen Allah korumuş...erkek bebekse 2 kızsa 1.tane ben oğluma iki tane kestim
Evet kesicez nasipse erkek birini yurtdisinda kestiricez birini istanbulda
önce (2,076 puan) tarafından
Allah'ın kabul etsin inşallah ertlemeyin... imkanınız varsa
0 oy
önce (399 puan) tarafından
O kadar iyi anlıyorum ki seni benimde 13 günlük bebegim var 2 tane de daha çocuğum var gözleriöim altı çöktü artık mosmor geziyom ortalıkta bir daha olmayavak öyle düşün rabbim sana bagışladı şükür ki ❤️
Cok sukur ama korkusu yetti rabbim kimseyi evladiyla sinamasin
0 oy
önce (2,505 puan) tarafından
Tüylerim diken diken oldu yaşadığım şeyi geri yaşattın sanki bana , benimkide öyle olmuştu:(( kızıma hastanede durumu iyi diyene kadar ömrümden ömür gitmişti geçiyor canım bı süre sonra onun yutma refleksiyle de alakalı o da gelişince biraz zamanla alışıyosun 
Insallah canim
0 oy
önce (7,773 puan) tarafından
Ahh yavrum ya kıpırdamadı mı hiç verilmiş sadakan varmışta uyanmışsın Allah bir daha göstermesin 
0 oy
önce (7,655 puan) tarafından

Verilmiş sadakan varmış.  Gündüz dinlenmeye çalış. Az daha zaman gecsin insan alışıyor uykusuzluğa. 

Bende besik sallarken uyuyakalmışım azdaha yataktan tepetaklak düşecektim :)

0 oy
önce (434 puan) tarafından
Emzirirken elini c şeklinde yapıp göğsünü tutacaksın ve gözün cocukta olacak kuzum Allah esirgemis.
0 oy
önce (155 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım bende bundan çok korkuyorum o yüzden gece özellikle gogsumu vermiyorum mama veriyorum biberonla korkuyorum uyuya kalırım emzirirken boğulur felan filan

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 508 göst.
0 oy
6 cevap 236 göst.
9 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 643 göst.
8 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Alyakus (2,515 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 219 göst.

409,043 soru