+3 oy
382 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (865 puan) tarafından

Kizlar İBB de yaşayanlar için oyun grupları başlıyormuş 18-36 ay.annae-baba oyun grubu. https://yuvamiz.ibb.istanbul/etkinlikler kısmından bakabilirsiniz uctetsizmis. Ben İstanbulda yaşamıyorum ama bilgi olsun paylaşıyorum ♥️

image

14 Cevaplar

+3 oy
önce (6,055 puan) tarafından

bakayim canim sagil. kizimi isademe goturuyordum ama 3 yas sonrasi icindi . oglan 2 bu u yas bende 36 doldurmasini bekliyordum:) bir bakayim buna

önce (865 puan) tarafından
Bak canım, erken oyun grupları ebevenyli birde, çok faydalı olur inşallah bizim şehirde de başlar
-Reklam-
+3 oy
önce (844 puan) tarafından
Bi turlu babsvuru yapamiyorum cnm bnm oglanda 34 aylik olucak 14nde konusmuyor  bmlar iyi gelir dediler olsa super olurdu
Ucretlimi canm bu herkez ucretli diyor
Yok ücretsiz bu, afişte de yazıyor
Arkadsim dedi cnm ucretli die cok uzuldm
Yok değil, kocaman ücretsiz yazıyor canım uydurmuş o
Saol cnmm
+2 oy
önce (4,081 puan) tarafından
Bunun 4 yas için olanida var. Ben geçen sene başvuru yapmak istedim bizim mahalleye cok uzaktı 1 saat için de çocuğu götürmek istemedim. 
Onlar online oluyor canim, evet çok faydası var, paylasmakla iyi yapmışsın ❤️
Aa online de çok iyiymiş başladığını duyarsan sende bize haber ver ♥️
Evet onunda basvurlari başlamış canim senin paylastigin linkte var, benim oğlumun yaşı tutmuyor, tutsaydi 4 yaş grubuna yazdiracaktim
Aa görmedim ben bakayım canım, benim kızımı da tutmuyorda kardeşimin kızı 4 yaşında ona haber vereyim, teşekkür ederim
Rica ederim canim
+2 oy
önce (102 puan) tarafından
Duyuru için Allah razı olsun.Bilmiyordum.Peki Benim çocuğum 19 aylık.18-36 ayaş gruba başvurdum.Bebeğim konuşamıyor.Olur mu acaba.
Çok teşekkür ederim.Ekrana maruz kalmıyor.Günde 10 dk den daha az bakıyor.O da aşırı sıkıldığında açıyorum.Kitap okuyorum,sürekli konuşuyorum ama konuşmuyor
önce (729 puan) tarafından
Tabiiki olur canım ben 12 gün ile başvuru yapamıyorum sen kaçırma bu fırsatı
O zaman çok faydalı olur sizin için, oyun grupları gibi yaşıtlarıyla buluşacagi fırsatlar yaratın sık sık parklara avmlerin oyun alanlarına falan götürün. Bebekler birbirini gördükçe tekrarliyor. Birde bebeklimeseleler var 18 aylık kızı onunda hemen hemen 10 kelimesi falan var anlaşılır. O da sürecini ve uyguladığı yöntemleri paylaşıyor. Instagram adı bebeklimeseleler. Size de faydası olur. Bugün okudum daha kızı için şok terapistinden aldığı onerileri paylasmisti
Ya çok sağolun.Bakacağım hemen
Rica ederim :)
+2 oy
önce (73 puan) tarafından
Brnim ki 37 aylik oldu olmaz sanırım dimi
Aynı grubun 4 yas olanı da varmış aynı linkte, oradan bir bakabilirsiniz 36 ayı geçtiyse bu grup için olmaz canım
Sağol canım semtte göre değişiyor dimi
Yok canım 4 yas olanı online sanırım, aynı linkte var oradan bir bak bakalim
Evt  şimdi baktım online diyo
+2 oy
1 Ocak 2022 ile 1 temmuz 2023 arası alıyor . Benimki 12 günle kaybediyor ya
Şuan kaç aylık sizinki 17 mi
önce (27 puan) tarafından
Benimkide arada kaldı ne 4.6 ya oluyor ne 3 yaş grubuna
Evet 13 temmuz 2023 doğumlu:(  yaptım başvuru fakat geçersiz
Su perisi altta tarihekr var şu tarihler arası doğanlar diye ordan bir teyit et ama galiba evet seninki iki yaş grubuna da uymuyor
Yummy yumm evet ya seninki 13 günle kalmış malesef
+2 oy
önce (12,647 puan) tarafından

Kız Allah senden çok mersi :woot: oğlumu götürüyordum 2 yaştı ama. Kızımın yaş doldurmasını bekliyordum bu ay sonu dolduruyor. Şimdi başvurdum :angel:

Ahahah hepimizden kız ne demek ♥️ bol öğrenmeli olsun inşallah 12 hafta sürüyor birde yanlış okimadiysam, ücretsiz birde
önce (12,647 puan) tarafından
Aynen canım ücretsizdi hep oğlum 4.5 yaşında 2 yaşta hep götürdüm onu 1 saat zaten
Ne güzel, bol eglenceli olsun inşallah faydalı olur bu çocuğunuza da
+2 oy
Canım yardımcı olabilir msnz ben başvurdum başvuru gerçekleşti dedi ama veli girişe giremiyorum Sarıyer de oturduğum için sariyer etkinliğine girdim
önce (1,129 puan) tarafından
Benm adresim şuan İstanbul'da değil ama ya e devlete girdim hiç bı yerde görünmüyor adresim yok çok uzuldim ya
Teşekkür ederim canım yine de
Nehir2020 ikametgahta gözükmüyor mu e devlette
Rica ederim ♥️
önce (1,129 puan) tarafından
Yok canm gozukmuyor
+2 oy
önce (423 puan) tarafından
Güvenilir mi. Bir ara ibbnin anaokulu lgbt propagandası yapıyor diye kapatıldı birkaç tanesi. 
Canım ebeveynli diyorum, senin yanında bebeğe lgntden bahsetmezler herhalde. Böyle komplo teorilerine gelmeyin
Dünyanın hali ortada komplo teorisi değil yani. İzlediğimiz dizilere bile ne semboller ekliyorlar. Yine de dikkatli olmak lazım. Çocukların beyni bilinçaltı temiz olduğu için hemen alıyor
Ebeveynli bir ortamda çocuğunuzun sizin izniniz dışında kimse işlememeli. O yüzden çocuklara 3 yasa kadar 0 ekran deniyor. Siz izin verdikçe alabilir. Böyle şeyler komplo teorisi sadece. LGBT hormonal bir süreç. Gayet normal yani. Bununla ilgili çocuklara birşey işlenmesi pek mümkün değil canim. Sen yine de dikkat et tabi de, senin olduğun ortamda böyle birşey hissedersen uzaklasirsin. Bu oyun gruplarında 1 saat aktivite yapılıyor. 18-36 yaş grubu için böyle konular geçeceğini bile sanmıyorum
Ben sadece uyarmak istedim. Hormonel olup olmadığı tartışılır
Evet teşekkürler
+2 oy
önce (2,159 puan) tarafından
Benimki 38 oldu varmi bu şekilde yararlananilecegimiz ücretsiz etkinlikler 
Sizinki de arada kalıyor sanırım 18-36 ay var birde 4-6 yaş. İBB etkinlik sayfasına ara ara bakın orda ücretsiz etkinlikler paylasiliyor
+2 oy
önce (4,332 puan) tarafından

Nerden nasıl başvuru yapılıyor canim

Link paylaştım canım İBB etkinlik sayfasında
+1 oy
önce (815 puan) tarafından
Bizim burada belediyenin var her hafta arayıp randevu olisturuyorsunuz.haftada 2 gün gitme hakkınız var.ilk yarım saat oyuncaklarla oynuyorlar.son yarın saat deneyler boyama kesme yapıştırma gibi etkinlikleri var.

2 ve 4 yaş çocuklarım var çok severek gidiyorlar.
önce (7,773 puan) tarafından
Neressi canım başka şubeler de var mı adı ne diye geçiyor
Evet buda 12 hafta canım haftalıkta 1 er saat sanırım bu da
önce (815 puan) tarafından
Küçükçekmece Belediyesi'nin
Fevzi çakmak oyun evi diye geciyor
+1 oy
önce (119 puan) tarafından
Çok teşekkür ederiz bende şimdi başvuru yaptım yakın inşallah kabul edilir kızım 19 aylık 
İnşallah, daha önce götüren arkadaslar memnun kalmislsr bol ogrenmeli olsun :)
önce (119 puan) tarafından
Ay inşallah hafta sonu olması da daha iyi oldu
0 oy
önce (369 puan) tarafından
Hangi siteden baktın canım 
İBB etkinlik sayfası, yukarıda link var canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 67 göst.
+1 oy
1 cevap 56 göst.