0 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde (8,821 puan) tarafından
Ben mi yanlış düşünüyom ya herşeyi büyütüyo diyom  bir yeri ağrır hemen en kötüsü ne onu düşünür çay konusu var diyom çok icmesen zararı yok derim ben sevmiyom kekik çayı icerim ihtamur icerim başka bişey icmek istemiyom panik atağı ayrı bi dert zaten herşeyi en kötüsünü düşünür hep napmam lazım artık bilmiyom bi bakarsın çok kızgın bi bakıyom mutlu 

4 Cevaplar

0 oy
(1,458 puan) tarafından
Psikolojik destek almalı diye düşünüyorum.
(8,821 puan) tarafından
Almaz canım eminim bana taktı dün hasta olmuştum yok dikat etmiyon hastaneye git baktır kendine tm kötü oldum ama hep en kötüsü neyse onu düşünüyo
-Reklam-
0 oy
(1,637 puan) tarafından
Bende tam olarak senin eşin gibiyim ve net söylüyorum ileri seviyeyse bu dediklerin acil destek alsın ileride olmayan şeyi var saymaya kadar gider Bi nevi şiforeniye döner bu durum 
(8,821 puan) tarafından
İşallah düzelir
(1,637 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(689 puan) tarafından
Boyle dusuncelerin hayatınıza olumsuz etki edecegini anlatin hatta bununla ilgili videolar var onlari izletmeyi deneyin. Nasil dusunurseniz oyle olur hayatimiza olumlu şeyler cekelim diye biraz oyun gibi donusturup hadi hep en guzelini dusunelim gibi yonlendirmeler yapabilirsiniz
(8,821 puan) tarafından
İşallah düzelir canım
(689 puan) tarafından
Düzelir düzelir siz surekli pozitif yaklasarak aşabilirsiniz. Destek almayi kabul etmez demissiniz bi yorumda ama artik cok fazla videolar var bunlarla ilgili. Yardimci olacağıni düşünüyorum. Biraz çaba ve zaman lazım
(8,821 puan) tarafından
Her türlü olumlu şeyler düşündürmeye calışıyom ama  vidyoları deniyem
0 oy
(353 puan) tarafından
Sanki bunu eşim yazdı :D  aynı senin eş gibi olan benim, en ufak şeyleri bile büyütüp dert ediniyorum sanki problem arıyorum anksiyetem de var, pozitif olanı da bunaltıyorum bence psikiyatrist şart.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 279 göst.
+1 oy
20 cevap 535 göst.
+1 oy
21 cevap 541 göst.
0 oy
10 cevap 281 göst.

410,735 soru

12,358,616 cevap

41,284 kullanıcı