0 oy
46 göst.
önce Diğer kategorisinde (696 puan) tarafından

Kızlar epeydir aklımda olan bir soru bu ama aklımdan çıkıyor hep aklıma gelmişken sorayım istedim 

Benim 3 yaşına girmek üzere olan bir oğlum var geçen sene hastalık olarak çok zorlu bi dönemden geçtik bademcik ve geniz eti var dedi doktor ayda bir bazen iki kere crp yükselirdi bademciği olduğu için en ufak terleyip soğumadan bademciği iltihaplanır sonra da kanına geçerdi o enfeksiyon crp si en düşük 80 olurdu ateşi 40 derecelerde olurdu hep sürekli götürdüğüm çocuk doktoru kbb doktoruna yönlendirdi bademcik geniz eti alınsın diye kbb bir sprey verdi gönderdi ama burnu kanarsa devam etme dedi bir hafta sonra oğlumun burnu kanadı bıraktım sonra internetten bakarken denizin geniz etine iyi geldiğini gördüm yazın sırf bu yüzden her sene gittiğimiz tatil gününü uzattık oğlum eşimle denize girince eşim oğlumun kafasını suya soktu ve burnundan resmen bir kilo sümük aktı :) sonrasında oğlum ateşli hastalık ve bademcik rahatsızlığı yaşamadı bağışıklığı çok düşüktğ hemen kapardı hastalığı ama şu an kapsa bile çok hafif geçiriyor bu durumun deniz suyuyla bir ilgisi olabilir mi şimdi tatil rezervasyonu yaptırmak istiyoruz ona göre yine tatil gün sayısını arttırmak istiyoruz fikirlerinizi ve bilgilerinizi bekliyorum 

4 Cevaplar

0 oy
önce (4,983 puan) tarafından
Olay tuzlu su 
önce (696 puan) tarafından
Yani faydası olabilir mi :₺
-Reklam-
0 oy
önce (745 puan) tarafından
Canım serum fizyolojikler bile tuzlu oluyor , deniz tuzlu olduğu için evet çok çok etkisi var 
Gerçekten bu kadar etki edeceğini düşünmedim ben rabbime şükürler olsun gidip geldiğimizden beri 2.3 kere anca hastalandı ama çok hafif bir şekilde normalde antibiyotik iğne yemeden kendine toplayamazdı çocuğum artık bi soğuk algınlığı ile geçiriyor
Çok şükür Rabbim'e Allah bundan beterini yaşatmasın inşallah ❤️❤️
Amin inşallah canım rabbim annelerin gözüne yaş çocukların ayağına taş değdirmesin iğne batsa canımız yanıyor rabbim evlatlarımızı tüm kötülüklerden korusun inşallah
Amin canım amin inşallah ❤️☺️ Rabbim'e emanetler
0 oy
önce (1,106 puan) tarafından

image

kizim 18 aylık doğduğundan beri serum fizyolojik ile hergun temizlerim bir yaşından sonra da bu deniz suyu spreyine başladık illa denize gitmenize gerek yok bunu kullanın eczanelerde var .burun temiz olursa hastalıklar azalır .çok şükür biz sadece 2 kere hasta olduk bu zamana kadar .yılda bir kere denize girmek çok da çözüm değil siz bu şekilde spreyle günlük temizliğini yapsanız yeter 
Bizim meselemiz burun değildi canım bademcik zorluyordu bizi şöyle anlatayım oğlum çok terleyen bi çocuk doğduğundan beri herhangi bi rahatsızlığı yok ama hep terler terleyip soğuduğu için bir de bademcik ve geniz eti olduğu için terletip soğuması hemen bademciğini iltihaplandırıyordu sonrada o iltihap kana geçip crp yükseltiyordu doktor bademcik alınması gerek ameliyat dedi kbb sprey verip gönderdi bende araştırma yaptım biraz bademcik ve geniz etine denizin iyi geldiğini gördüm bir hafta yaptığımız tatili oğlum için iki haftaya çıkarttık ilk girdiği an burnundan koyu kıvamlı baya bi sümük çıktı ondan sonra bizim bademcik ve geniz etiyle ilgili bir sorunumuz olmadı bende bu konuyu merak ettim
önce (1,106 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun tabiki gerçek deniz suyu zaten bünyeye çok iyi gelen birşey ama bu da yapay deniz suyu kullanmakta fayda var .bende çocukken bademcikten ve geniz etinden çok çekmişim annemlerde denizden suyu bidonla getirip burnuma sıkarmıs ,
0 oy
önce (75 puan) tarafından
Denize götürüp ne yapcaz nasıl yapcaz
Valla canım ben çok bilmiyorum yanlış bilgi vermek istemem ama oğlum ayda bir hatta iki kere ateşli hastalık geçiriyordu bademcik ve geniz eti yüzünden doktor ameliyat dedi kbb götürdük sprey verip gönderdi bizi beni tatmin etmediği için ben kendimce araştırma yaptım deniz suyu iyi geliyor diye hem internetten hemde çevremden duydum normalde her sene gidiyorduk ama oğlum doğdu doğalı 2 sene gitmedik biz bir sene özel bir sebepten diğer sene hamile olduğum için 2024 yazın hem tatil için hemşerim belki iyi gelir diye gittik eşim ilk gittiğimiz gün oğlumun kafasını tutup suya soktu çıkardı yanıma geldiler gördüğüme inanamadım yani afedersin sümük çok kıvamlı ve fazlaydı tatil günlerinde hergğn yaptı eşim kafasını sokup çıkardı deniz suyuna her sokmasında sümük çıktı git gide daha sz çıktı ama geldiğimizden beri sadece 2.3 kere hastalandı o hastalıklarda bademcik ve geniz etiyle ilgili değildi zaten

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 161 göst.
0 oy
7 cevap 205 göst.
2 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Durunun Annesi (4,292 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 478 göst.
15 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Poyrazsmom (442 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 83 göst.
10 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Almila ahmet (522 puan) tarafından soruldu

408,515 soru

12,274,734 cevap

37,706 kullanıcı

Kategoriler

...