Kızlar epeydir aklımda olan bir soru bu ama aklımdan çıkıyor hep aklıma gelmişken sorayım istedim
Benim 3 yaşına girmek üzere olan bir oğlum var geçen sene hastalık olarak çok zorlu bi dönemden geçtik bademcik ve geniz eti var dedi doktor ayda bir bazen iki kere crp yükselirdi bademciği olduğu için en ufak terleyip soğumadan bademciği iltihaplanır sonra da kanına geçerdi o enfeksiyon crp si en düşük 80 olurdu ateşi 40 derecelerde olurdu hep sürekli götürdüğüm çocuk doktoru kbb doktoruna yönlendirdi bademcik geniz eti alınsın diye kbb bir sprey verdi gönderdi ama burnu kanarsa devam etme dedi bir hafta sonra oğlumun burnu kanadı bıraktım sonra internetten bakarken denizin geniz etine iyi geldiğini gördüm yazın sırf bu yüzden her sene gittiğimiz tatil gününü uzattık oğlum eşimle denize girince eşim oğlumun kafasını suya soktu ve burnundan resmen bir kilo sümük aktı sonrasında oğlum ateşli hastalık ve bademcik rahatsızlığı yaşamadı bağışıklığı çok düşüktğ hemen kapardı hastalığı ama şu an kapsa bile çok hafif geçiriyor bu durumun deniz suyuyla bir ilgisi olabilir mi şimdi tatil rezervasyonu yaptırmak istiyoruz ona göre yine tatil gün sayısını arttırmak istiyoruz fikirlerinizi ve bilgilerinizi bekliyorum
408,515 soru
12,274,734 cevap
37,706 kullanıcı