Kızlar kızım 3 yaşında 3 gün önce geniz eti bademcik ameliyatı oldu. Bi kulağına tüp takıldı. 2 gündür ateşi var. Dün acile gittik normal dedi. Sabah iyidi. Şimdi yine ateşi çıktı . En fazla 38 oluyor. Doktor normal dedi. Makarna Karpuz ekmek içi yiyebilir. Ama yemiyor boğazım ağrıyor diyor . Dondurma yoğurt meyve suyu içiyor. Nasl devam edecek böyle bilmiyorum. Ameliyat olanlar süreci nasl yönelttinz. Ne zaman tam anlamıyla yemeye başlayacak.
Gorumcemin oğlu oldu 1 gun sonra yemeye başladı atesi agrisi felanda olmadı
Geniz eti ameliyatı çok kolay bir şey diye biliyorum ama bademcikleri de alındıysa belki ondan dolayıdır bu yaşadıkları hiç bilgim yok Rabbim şifa versin
3 gün süre olarak çok az nasıl ekmek karpuz yesin bizde temmuz un 8 inde olduk ilk bir hafta puding dondurma muhallebi ve tanesiz mercimek çorbası meyve suyu süt falan yedirdim hep 1 hafta dan SONRA makarnaya geç dedi pilav makarna yumuşak şeylerden yedirdik
Diyet listesinde öyle yazıyor. Size liste vermedi ler mi
Hayır vermedi 1 hafta böyle beslenecek dedi doktoru 1 hafta sonra gelin kontrole dedi gittik sonra yumuşak gıdalara geçtik. Daha boğazı yara sert şeyler verme kanarsa daha kötü olur o zaman
1,497,210 soru
24,457,208 cevap
354,415 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın