+2 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde (48 puan) tarafından

Eltimin 5. Çocuğu:D

Sizce ne olabilir ? . içinizden geçeni yada herhangi bir teoriye dayanarak yorum yaparsanız sevinirim.

image

10 Cevaplar

+4 oy
(259 puan) tarafından
Kizida vardır oğluda valla ben ikinci bugün 2 yaşına girdi pes diyorum millet çatır çatir yapıyor vallahi 6 yaşında  oğlum anasınıfı masrafları bitmiyor millet nasıl çocuk yapıyor herşeyi tam yapamıyorum geçen gün gösteriye göndermedm soruyorum herkes gitti mi herkes giderse sende git dedim bu seferde eksik kalsın dedim de yinede millet gider oğlum gitmez diye içten içe kendimi kötü hissediyorum 
(251 puan) tarafından
Benim de 3 olcak aslında ilki ikiz diye 3 oluyor 8 yaşında ikizlerim hep basi olcak diyorum
(232 puan) tarafından
Kendini kötü hissetme genelde böyle çok çocuk yapan insanlar çok fazla bizim gibi ince düsünmüyor olduğu kadar hesabı kızım 4 yaşında ikinciye hamileyim ya eksik kalırsam duygusu yetmeme duygusu beni korkutuyor bezen.Yalniz kalmasın bir kardeşi olsun istedim onuda
(251 puan) tarafından
Aynen insan hep eksik kalırsa diye düşünüyor
(48 puan) tarafından
Onunda 4 oğlu var .kız olur umuduyla büyük cesaret gösterdi .
(232 puan) tarafından
Tahmin ettim bunu kesin dedim cinsiyet için ülkemizin genel sorunu bu :) Buda erkek olsaydı 6 7 fln giderdi demkk
-Reklam-
+2 oy
(29,322 puan) tarafından

Kız gibi hissettim hayırlısı olsun 

+1 oy
(2,906 puan) tarafından
Erkek hissettim 
+1 oy
(950 puan) tarafından
Tek merak ettiğim şey diğer çocuklarının cinsiyeti ne onlardaki deneyimlerini göre anlayabilir aslında
(48 puan) tarafından
Belirtisi farklı oluca o da çok merak ediyor.devlete gitmiş kıza benziyor ama bir ay sonra gel net söylerim demiş.bu arada 4 oğlu var .
(950 puan) tarafından
Yaa o zaman kız istiyordur
+1 oy
(2,787 puan) tarafından

Kafatası erkek gibi :) %50 erkek :D

(4,100 puan) tarafından
Ahahah yaaa.
+1 oy
(132 puan) tarafından
Kız gibi geldi bana ay inşallah Hayırlı n sağlıklı bir kızdır 4 oğlu varmış bu kız olsun inşallah :) Rabbim bagışlarsa bir oğlum var bende çok severim kızları anlayabiliyorum kadıncagızı tabi bende cesaret yok  bir çocuk için o başka 
+1 oy
(2,732 puan) tarafından
Önce eltinizi cesareti için tebrik etmek lazım, 5 çocuk büyük cesaret bana göre. 4 oğlu varmış, inşallah tatlı bir prensesi olur
+1 oy
(752 puan) tarafından

İnşallah aylık 300 bin falan geliri vardır :) sağlıkla kavuşsunlar

(48 puan) tarafından
He maddi olarak iyi yani bakabilir yor tabi .300 olmasa da 200 civarı biliyorum.:)
(752 puan) tarafından
200 yetmez bence 5 çocuğa :) çocuğu kreşe yazdırdım dün yarım güne 32bin para verdim :D
(48 puan) tarafından
Yaa nerde yaşıyorsunuz.cok pahalı değil mi .bizim burda 12 bin . Kızım gidiyor .yani onlar kimseye muhtaç olmadan yaşıyorlar,iyi kötü geçimini sağlıyorlar :)
+1 oy
(10,134 puan) tarafından
Hey masaAllah eltine ya bir ben mi yapamıyorum bir ben mi bu kdr kötü oluyorum. 3 üncüye hamileyim dün 6 defa kustum kafamı kaldiramiyorum Rabbimin gücüne gitmesin beni sinamasin insaAllah eşime diyorum kesinlikle bu son. Ya hiç kusma bulantı olmuyo mideleri yanmiyo..

Bebegude kıza benzettim
(3,249 puan) tarafından
Ben 6 hamilelik geçirdim 2 si kalbi durdu kürtaj oldum 4 çocuğum var 3 ve 4 numara da hiç bulantım olmadı çok rahattı .. ilkinde çok fazlaydı saatlerce yatardım kalkınca kusmayım die.
(10,134 puan) tarafından
Benimki ilk kızdı 6 ay boyunca serumlarla beslendim
İkincim erkek sadece 3 aya kdr bulantım oldu bitti
Bu daha belli değil buda 3 aylık ama su bile içemiyorum dün 6 defa kustum hani derler kızlarda mide bulantısı kötü olur eğer bu kızda inanacam o hurafaye normalde inanmıyorum
(3,249 puan) tarafından
Benim 3.kızdı onda olmadı canım yok alakası bence :)
(10,134 puan) tarafından
Bilemiyorum ama gücüm kalmadı kusmalara birazdan sağlık ocağına gidecem ilaç yazdiracam bulantı kusma için
(3,249 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım zor o günler
0 oy
(860 puan) tarafından
Kız hissettim :) 

İlgili sorular

410,999 soru

12,368,876 cevap

42,232 kullanıcı

Kategoriler

...