+1 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde (23 puan) tarafından

Merhaba kızlar öncelikle bu benim ablamın ultrasonu Ramiz teorisi diye birşey duydum bundan anlayan anneler ablamın bebeğinede bir tahminde bulunabilirmisiniz lütfen teşekkürler şimdiden 

image

5 Cevaplar

+1 oy
(921 puan) tarafından
Erkek diyorum bir kızım bir oğlum var oğlumunkinin aynısı 
(23 puan) tarafından
Teşekkürler canım yorumun için hayırlısı olsun inşallah
(921 puan) tarafından
Amin canım
-Reklam-
+1 oy
(2,644 puan) tarafından

Bana arkadaşım baktırmış, parayla hem de :D %100 kız demiş bakan kişi, çok da meşhur biri adını vermeyeyim. 3 yaşında bir oğlum var :D

(5,478 puan) tarafından
Hahhaa
+1 oy
(714 puan) tarafından
Bu benim kesemle aynı integramdan bı sayfaya baktırdım erkek dedi buda erkek gibi bebek sağda olunca erkek solda olunca kız oluyormuş 
(714 puan) tarafından
150 TL di
(10,084 puan) tarafından
Bana bir sayfa 200 dedi ama baktirmam bence atiyolar nerden bilecekler ki. Doktorların bilmediğini. Ben önümüzde ki hafta 13 haftalık olucam özele gidecem
(225 puan) tarafından
Benim bebeğim sağda kız
(10,084 puan) tarafından
Benim kızımda oğlumda suanku bebeğimde sağda ama suankinin cinsiyeti belli değil daha
(714 puan) tarafından
Benimki solda ama sağ sol meselesi duymuş bebeğin ilk ultrasonuna bakıyorlar kesenin içinde bebek sağda ise erkek solda ise kızmış benimki sağda idi bana erkek dedi
0 oy
(17 puan) tarafından
Benimde ilk haftalarda bu sekil ayni tarafta duruyordu kiz dedi doktor 
(714 puan) tarafından
Ya banada tahmin yapan kadın erkek dedi aynı bu şekilde kese istersiniz atım bakın
(17 puan) tarafından
Bu tur teoriler kisiden kisiye degisiyo bence tutanlarda oluyo illaki ama tersi olanda cok var en dogrusu doktorun dedgi oluyor 16. haftayi beklemek lazm tabi
(714 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum size
0 oy
(714 puan) tarafından

image

ayni tarafta sağ tarafta değiller mi 
(23 puan) tarafından
Evet sizinki şimdi kaç haftalık acaba
(714 puan) tarafından
Şuan 8 haftalık
(23 puan) tarafından
Merhaba canm bu benim ablamın şuan 13 haftalık ana daha öğrenemediler öğrenince buraya yazarım

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 718 göst.
+1 oy
12 cevap 168 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nisanurrrrr ozkannn (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 198 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ebru yilmaz (242 puan) tarafından soruldu

410,167 soru

12,333,933 cevap

39,312 kullanıcı

Kategoriler

...