+3 oy
237 göst.
Diğer kategorisinde (31 puan) tarafından
Davayı açacağım, ama eşim Suriye’de asker. Artık bana yaşattığı aklınca cezalandırma ayağına sadece çocuğumuzla konuşup kapatması bana zerre değer vermemesi ve geçmişte yaşadığımız birikimler beni buna itti. Ama onun nasıl haberi olacak bu süreç nasıl işliyor bilgisi olan var mı

7 Cevaplar

+1 oy
(2,529 puan) tarafından
Bilgim yok ama yukarı çıksın postun. Dilerim hayırlısıyla kurtulursun bu narsist kişilikten.
-Reklam-
+1 oy
(953 puan) tarafından
Postun çıksın canim 
+1 oy
(970 puan) tarafından
Sanırım avukat tuttuğun zaman o bilgilendircek dilekçe de eşinin ailesinin adresini ver boşanma mektubu onlara gitsin ailesi söyler zaten 
+1 oy
(2,563 puan) tarafından
Canm diger postlarjnada goz attim bi kac tanesine de bence yanlis anlama ama esin seni aldatiyor canim.yanj araya sogukluk girsede bukadr olmaz diye dusunuyorm bence hayatinda baska biri var oyuzden seninle ilgilenmiyor.bence sen bunj iycene arastir derim
(31 puan) tarafından
Yok o duvar gibi soğuk vurdumduymaz. Son postum da yazmıştım sabah erken saatte aradım ekran paylaşmasını istedim o uyku sersemiyle 2 saniye içinde gizlemesi mümkün değil hiç birsey yoktu. Bir tane absürt Google geçmişi dahi yoktu
(2,563 puan) tarafından
Bilmiyorm canm diger postlarjni okudumda yanj hareketleri degisik geldi.
(31 puan) tarafından
Biz çok fazla şey yaşadık. 7 yıldır evliyiz ilk yılları öyle çok şey yaşadık ki 10 senelik evli gibi. Bende çok şey yaptım oda yaptı. Kavgalarımız hep en şiddetli halindeydi. Bundan 3 hafta öncesine kadar bir şekilde normale dönüyorduk sonra onun doğum gününü ben hiç önemsemeden kutlayıp geçtim tabi başka birikimlerde var 2-3 aydır bir iyi 10 kötüyüz hani hep meyilliyiz herseye. Ama diyorum ya bizim evliliğimiz çok sağlıklı çok saygılı giden bir evlilik değildi hiç olmadı. Sadece en azından o çabalardı bende uzatmazdım ama bu sefer sanırım kafası dank etti zerre çabalamadı dün kızım hastaydı akşam acile götürdüm tek başıma zaten o yok yalnızım. Beni arayabilicekken, gün içinde iletişimdeyken bile beni aramadı akşam. Kızımız uyudu sanki benle konuşamazmış gibi öyle kopukluk. Aldattığını kalben düşünmüyorum
(1,405 puan) tarafından
Bence aldatmak değilde kafalariniz birbirinize asla yatkın değil bu da sizin evliliğinizi zorlastirmis
+1 oy
(435 puan) tarafından
Kendinden eminsen bosanma konusunda sen davayi ac onda kisa bi sms yaz dava actim diye yada avukat bilgilendirsin
0 oy
(5,208 puan) tarafından
Bencede boşansan bile senin için zor olmayacak,, çünkü adam zaten hiç Yok, sürekli tek başına mücadele veriyorsun, üstelik arayıp merak bile etmiyor,o yüzden hiçbir şey fark etmeyecek, Allah yardımcın olsun 
0 oy
(4,018 puan) tarafından
Bunu onunla konuşmadan eve dilekçe gönderme olur mu bilmiyorum. Sonuçta birlikteliğiniz oldu en azından bir konuşun, belki düzelir. Birlikte karar vermek saygıyla ayrılmak daha iyi. Diğer türlü uğraştırabilir

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 172 göst.
11 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Derineylem11 (1,022 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 589 göst.
24 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 576 göst.
1 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde 1sa3g (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 588 göst.