+3 oy
484 göst.
önce Cinsel Yaşam kategorisinde (30 puan) tarafından
Kızlar kadının eşini istediğini söylemesi ayıp mı dün eşim bana bunu çok dile getiriyorsn dedi kendimi kötü hissettm bunu kadınların da eşine demesi normal değil mi

27 Cevaplar

+7 oy
önce (77 puan) tarafından
Bence senin eşine hanzo başka da hiçbir şey değil ne saçmalık ya tabii ki eşini canın istediğinde yanaşacaksın dile getireceksin bunun neresi ayıp neresi yanlış bence eşin senin dağdan inme başka da hiçbir şey değil hanzo
önce (30 puan) tarafından
Öyle bir kültür de yetişmiş yaşida benden büyük
önce (1,306 puan) tarafından
Dilos sana gönülden artı . Kaç yaş var aranizdz
önce (77 puan) tarafından
@uyurgezer
Ben 25 eşim 32
-Reklam-
+2 oy
önce (2,119 puan) tarafından
Fazla değerli hissettirmemek gerek . 
Yani seni seviyorum gibi sozler fazla şımartır erkegi. Gerek yok .
Ama şimdi postlarina baktim. Sen cinsellikle ilgili diyosun galiba
Evt cinsellikle ilgili
Sürekli söylemek yerine harekete gecsen nasil olur canım. Yani dile getirmeyim yapsan.
Çünki sen dile getirip te düzelen bir sey olmuyo . Ama fantezi bir seyler giyip ne biliyim yani boyle yanastinmi hic
Yanasyom canım olmuyor
O zaman sorun esinde. Kendi kendini tatmin etmesinden şüphelendinmi hic. Hamilelikte alismistir belki. Sonra aliskanlik haline gelmistir .
+2 oy
önce (691 puan) tarafından
yani buraya bile kac tane bu konuyla ilgili post acmissin evde kocana daha fazla dile getiriyorsundur eminim yani erkek ya da kadin farketmez bu konuyu tabiki dile getirebilir ama cok fazla ustune dusmek dogru degil bence cunku kim olsa bunalir 
Tm canim ozamn suç bende demicem bir daha
önce (691 puan) tarafından
erkekler tuhaf varliklar canim esi bile olsa cok ustune dustugun zaman ayarlari kaciyor o isteyene kadar acma konusunu bence cunku sen ustune dustukce daha da beter olur
+2 oy
önce (839 puan) tarafından
Eşinin kafasında var sanırım ona dile getirmeyip kime getircen
Teşekkürler canim
+2 oy
önce (19,528 puan) tarafından
Senin eşine isteklerini söylemen çok normal. Eşin asıl hep seni istemek durumunda bıraktığı için hatalı. Üstelik seni bı sebeple suçlu hissettiriyor. Kendi yetersizligini seni utandirarak bastırıyor. 
Nasıl yani
önce (19,528 puan) tarafından
Sen eşime isteklerimi söylüyorum  o beni suçluyo diyosun. Kendi yetersizligini örtmeye calisiyo yani eşin
Teşekkürler canım
+2 oy
önce (798 puan) tarafından
Tam tersi ben hiç soylemem altı yıldır o bana kızar ben senin kocanim utanma söyle der hep
Siz niye demiyonz
önce (798 puan) tarafından
Ne biliyim ya hani vücut dilimle ifade ediyorum da sadece söyleyemiyorum
Anladım canım eşin anlıyor en azından benimki anlamiyor
+2 oy
önce (149 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
HELAL DAİRESİ SADECE ERKEĞE AİT DEĞİLDİR. Valla irrite oluyorum şu erkeklere...

Niye yani kadın dile getiremez mi? Nefis her iki cinste de varken hem de?

Sende hiçbir sorun yok güzelim, seni dile getirmeye iten adam utansın. Demek ki az ilgileniyor ki sen söyleme ihtiyacı hissediyorsun. İnsanlar konuşa konuşa, hayvanlar koklaşa koklaşa demişler. Açıkça konuş.
önce (1,700 puan) tarafından
Kocası sorunlu bence halbuki erkekler sever böyle şeyleri
+1 oy
önce (17,948 puan) tarafından
O bana demesin ben ona demeyeyim e ne olacak nasıl yürüyecek bu ilişki açıklıktan kastı ne ortak bir dil oluşturmanız lazım aslında ha kendi de konuşmadan yaşıyorsa ona anormal geliyor olabilir 
Erkek konuşur kadın konuşmaz havasında ama oda yaklasmiyor
önce (17,948 puan) tarafından
O zaman istekli değil isteme diye böyle söylüyor
+1 oy
önce (819 puan) tarafından
Hayat cinsellikten ibaret değil istemiyorsa zorlama g.ötü kalkmasın hanzonun.... 
Evlilikte cinsellik önemli senin eşin böyle olmadığı için rahat konusyosundur
+1 oy
önce (410 puan) tarafından
Acaba uzun süre ara girdiği için mi dile getirme gereği duyuyorsun , kaç günde bir oluyor yada kaç hafta da bir , eşim bana der sende istediğin zaman söyleyebilirsin belki bazen ben anlamam der , bende söylerim, demekki bir yerde tıkanıyorki siz sürekli ona söyleme hatırlatma gereği duyuyorsunuz bence 
+1 oy
önce (1,360 puan) tarafından
Eşinin bazı problemleri varsa karsilayamadigi için utanıyordur seni bastırmaya çalışıyordur yoksa erkolar bayılır böyle kadinlara
+1 oy
önce (145 puan) tarafından

Ben söylemiyorum diye eşim küsüyor bana sen beni istemiyorsun diye trip atıyor senin kocaya bak ya tam hanzo :D

+1 oy
önce (2,037 puan) tarafından
Senin eşini istemen istekli olman ve bunu dile getirmen kadar harika bir şey yok biliyor musun. Eşin bunu anlamıyorsa ve kıymetini bilmiyorsa kendi kaybeder. Bunu ciddi konuş bence.
+1 oy
önce (20,467 puan) tarafından
Çok dile getiriyorsan  bence buda doğru değil canım bir söylüyossan ikinciyi ona bırakmalısın 
+1 oy
önce (51,352 puan) tarafından
erkeklerin hosuna gider aslinda 
+1 oy
önce (1,056 puan) tarafından
Hayır çok normal 
+1 oy
önce (391 puan) tarafından
Ona göre ayıp. Zaten erkeklerin algısında cinsellik kadının verıp erkeğin aldığı bir şey. Kadın sevişmez erkek onu s...r o yuzden küfürleri hep kadın üzerinden oluyor. Vajinaya argoda bir isim vermişler herkesin ağzında sakız olmuş.  ***, ananın a... bılmem ne. Hal böyleyken kadın sekste daha çekimser duruyor. Duygularını ifade etmes ayıp karşılanıyor hatta yollu gözüyle bakan pis mahluklar var. Oysa seks karşılıklı olan bir şey birinin verip diğerinin aldığı bir şey değilll
Çok güzel özetlemissnz
0 oy
önce (2,585 puan) tarafından
Tabiki sende istediğinde söyleyeceksin ama hep erkek ya da hep kadın söylemesini yanliş buluyorum. Eşim hiç söylemese ve benden beklese, 2 yanaşırım sonra o istese de yapmam. İnsan eşi istediği için bile bazen mecburen yapıyor. Salıver ne halt yerse yesin. O gelip istediği zamanda sen reddet 
0 oy
önce (1,700 puan) tarafından
Çok mu  sık istiyosun eğer öyleyse kendini geri çek,hep sen üstüne düşersen o nötr olur.
0 oy
önce (246 puan) tarafından
Bende asla istemem yada yanaşmam yada teklifte bulunmam bunlar eşler arasında normal ama bende o yok durup dururken öpmem yani eşim yanaşır hep ben bugüne kadar bunun için hiç teklif etmedim bence sende biraz uzak dur sonuçta ihtiyaç ama eşinin bunu kendi düşünmesi lazım 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 558 göst.
+1 oy
5 cevap 95 göst.
+1 oy
3 cevap 68 göst.
0 oy
16 cevap 872 göst.

408,508 soru

12,274,509 cevap

37,698 kullanıcı