+2 oy
141 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (9 puan) tarafından

Şunu yazmaya utanıyorum ama içim içimi yiyor eşimle kavga ettik o bağırdı çağırdı çekti gitti. Gece evede gelmedi mesaj attım aradım geri dönüş yapmadı. Ertesi gün erkenden geldi sinirleri yatışmıştı ama hala ifadesizdi gece kafası çok dağılmış çok içmiş o halde araba kullanamam diye otelde kalmış. Taksiyle gelemezmisin dedim bana sarhoştum o kadarına kafam basmıyordu dedi. Düşünmeden haraket etmek istemiyorum ama geriliyorum aklıma farklı şeyler geliyor ve korkuyorum bu korkuda haklımıyım? Kendisine söylesem saçmalıyorsun diyecek ama böylede korkuyorum herşey o elbise yüzünden oldu kendisinede söyledim ne istiyorsan giy karışmıyorum dedi:( 

6 Cevaplar

+3 oy
önce (572 puan) tarafından

Cok abarttiniz bir elbise icin bu hale gelmek cok garip

-Reklam-
+2 oy
önce (1,856 puan) tarafından

Ne elbisesi 🤷‍♀️

önce (140,160 puan) tarafından

nabersin hulyosum 

önce (1,856 puan) tarafından

Ayyy iyi olmaya çalışıyorum sevdoş yaa senden naber 🥺

önce (140,160 puan) tarafından

bende iyi olmaya calisiyom 🥹🥹🥹

+2 oy
önce (2,486 puan) tarafından

Gerek var mı bir elbise için bu kadar gerilmeye. Kendine de bir şey sorma aklından geçen şeyi sorsan evet mi diyecek sanki 

+1 oy
önce (19,557 puan) tarafından

Evlilik bu çocuk oyuncağı değil birbirine rakip ya da düşman değilsiniz bu inatlaşma keçi hikâyesine benziyor o hikaye de ikiside suya düşüyordu. Ayrıca evlilik birliği içinde otelde kaldım diyebilecek lükse sahip değil ben gece eve gelmeyip dışarda kaldım diyemiyorsam o da diyemez. Korkulacak bir şey var mı bilmiyorum ama bu bile evlilik için başlı başına sorun bence 

+1 oy
önce (477 puan) tarafından

Canım ben olsam Kur'an'a el bastırırım. Zaten şunu söylersin yalan söyleyip el basarsa o Kur'an ona çarpar. O yüzden doğruyu dökülür belki. El basıp konuşsun. 

önce (478 puan) tarafından
+1

Post sahibi değilim. Valla ne yalan söyleyeyim zamanında hem Kur'an üstüne hem ölmüş babasının üstüne yemin eden birini gördüm. Görünen köyde gül gibi yaşayıp gidiyor. Ne çarpıldı ne bişey oldu . Söylediği yalan gün yüzüne çıktı arsız yine arsız . Yemin işi eskidendi sanki . 

Yani tabi öyle insanlarda var. Yalan yere yemin eden bende gördüm kaç defa. O da onlara kalmış Allah korkusu yoksa herşey için yemin ederler

önce (838 puan) tarafından

Ben de yalan yere Kur'an'a el basip carpilani görmedim 😂 ama illaki günahı vardır. 

E tabi o da öyle 

+1 oy
önce (884 puan) tarafından

Bi pantolon icin eltim bosaniyo yapmayin 

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 237 göst.
28 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Asya15 (204 puan) tarafından soruldu
+4 oy
27 cevap 715 göst.
0 oy