+3 oy
67 göst.
Diğer kategorisinde (2,874 puan) tarafından
Aranızda çocuğu hiperaktivite teşhisi alan var mı? Kac yaşında fark ettiniz ne zaman teşhis aldınız 

3 Cevaplar

+1 oy
(5,060 puan) tarafından
6 yaşından önce alınmıyor canım sadece ondan eminim. Bir de her vaka da ilac kullanılmıyor yani böyle bi şüphen varsa psikiyatriste götürmekten çekinme.
(2,874 puan) tarafından
Ya ben cocukluktan tanılıyım. DEHB genetik aktarımı olan bir durum olduğu için içimde hep bor şüphe vardı. Kizim şu an 1.5 yaşında annem davranışlarını benim cocujlugumdaki hallerime çok benzetiyor. Daha erken biliyorum ama bazı basit uygulamalar var onlarla hayatımızı daha kolay bir hale getirebiliriz diye düşünüyorum bakalim
(325 puan) tarafından
Canm sen ilaç kullandın mı
(2,874 puan) tarafından
Ben çocukken kullanmadım yetişkinlikte de kullanmadım ama emzirmeyi kesince ilaç alacağım. Çocuğuma teşhis konulursa.ilac kullanmayı düşünmüyorum
(325 puan) tarafından
Canm yetişkn dehb belirtileri neler
(2,874 puan) tarafından
Ya hangi birini anlatayım bilemedim şimdi. Zaten çok çeşitli durumlar var .insatramda dehb dünyası dehb yi öğreniyorum gibi sayfalar var oralardan takip edebilirsiniz daha çok fikir edinirsiniz
-Reklam-
+1 oy
(12,847 puan) tarafından
Nasıl davranıyorki bu kanıya vardın
(2,874 puan) tarafından
Daha çocuğum küçük tanı için uygun bir yaşta değil. Ama ben çocukluktan tanılıyım ve genetik aktarımı olan bir durum olduğu için kızımda da bazı şüpheli hareketler olduğu için önden küçük önlemler almaya çalışıyorum
(12,847 puan) tarafından
Sende ne gibi sıkıntılar var canım
(2,874 puan) tarafından
Yetişkin DEHB si ile çocukların semptomları çok farklı oluyor hangisini soruyorsun
0 oy
(4,008 puan) tarafından
Post yukari çıkması 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 172 göst.
19 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Ymckrm (364 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 376 göst.
18 Eylül 2021 Diğer kategorisinde kimsebilmesin (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 26 göst.